ben geldimm :) bugün 6. günüm ve her şey yolunda..sadece kendim kalkamıyorum destek gerekiyor..320 cc koydu barış bey..öyle işte mutluyum dila bişi sorcam canım ne zaman yan yatmaya başladın sen bi de seninkiler de ayrık duruyorlardı ya birleştiler mi biraz ve şuan yumuşama durumları nasıl falan filan :))
Hoşgeldin:))İyi olmana çok sevindim canım,tekrardan geçmiş olsun.6.günde ben de gayet iyidim.Bundan sonrada gayet iyi olucaksın320 cc natrelle marka silikon taktı diyorsun ya,aslında o 315 cc canım.Senle silikon cc,marka ve yöntemimiz aynı:)Ayrıklık konusuna gelirsek,benim zaten ayrık bi yapım olduğu için hala daha çok birleşmiş değiller.Zaten öylede olsun istemiyorum,hafif ayrık olması hoşuma gidiyorFakat 2.ayımdan sonra hafif birleştiler gibi geldi bana.Yan yatmaya 1.ayda başlamıştım ben,fakat normalde de pek yan yatmadığım için bewnim için pek sorun olmadı tatlım.3.ayım dolucak c.tesi günü,yumuşama durumu bana göre çok güzel gidiyor.Valla keşke hep böyle kalsalar,taş gibi göğsü daha mı çok seviyorum ne:)))