Canım benim teşekkür ederim iyiyim...çok saol:)Sen nasılsın dememe kalmadı baksana hasta olmuşsun
Geçmiş olsun,acil şifalar dilerim tatlım.Bak zaman geçmez demiştin geçti gitti bile, görüşme günü geldi kapıya dayandı:)Ben kendimden örnek vererek anlatıyım canım.C.tesi ameliyat olmuştum,p.tesi ilk kontrolümde direnlerim çıktı ve özel sütyene geçtim.Dikişlerim alınmadı,çünkü Barış Beyciğim:)eriyen dikiş kullanıyor.Direnlerin hafif acısı oluyor tabi çıkana kadar,o kadar kusur kadı kızında da olur be güzelim:)Katlancan napalım:)Göğüs ölçülerimi inan ki bilmiyorum,bunu bana hep soruyorlar:)3.ayın kontrolüne gittiğimde doktoruma özellikle sorucam burdan bilgi vermek adına
Yan yatmaya 1.ay bitince başladım.İzlerim iyileşmeye devam ediyor,önce pembeydi şimdi kahverengi oldu.Tatlım, benim göğsüm çok küçüktü, düşün 80 beden destekli sütyenler bile tam oturmuyordu.Lakin şimdi 85 C cup oldum:)
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
10 ekim ha,ay çok az kalmış yahu:)Yaşasın
Umarım herşey gönlüne göre olur canım.Bugün senelik iznime çıkıyorum,her nekadar tatil yapıyor olsam da ara sıra girip yazılanı çizileni takip etmeye çalışıcam.Beni mutlaka haberdar et.Öpüyorum canım.Sevgiyle kal.çok sev