Merhaba canım.Hoşgeldin:)Ne mutlu sana anne olmak bambaşka bir duygu olsa gerek.Rabbim bana da nasip eder inşallah:)Hoş ortada ne koca ve ne bişey de:)Yinede inşallah diyelim:)Hemen hemen bütün arkadaşlarım evlendi ve çocuk sahibi oldu.Emin ol %90 ı aynı sorundan müzdarip.Malesef süt göğüsten çekilince göğüs boşalıp sarkma yapıyor,hafiften de deformasyon geçiriyor.Ameliyat olmayı düşünüyorsun sanırım.İstiyorsan hiç düşünme ol derim.Emin ol eski beğendiğin halinden bile çok daha güzel olucaklardır:)Bu arada arkadaş listeme ekliyim seni.Albümüme bir bak,fikir olmuş olur sana.Belki biraz da cesaret verir,ne dersin:):):)Bebişi öp benim için tatlım,allahım hiç ayırmasın sizislm dila gece gece tesadufen sayfana dustum
ve bir cirpida 72 i sayfayi hatmettimiyikide hatmetmisim
civil civil kipir kipirsiniz
allah muhabbetinizi, nesenizi arttirsin
kendime bile itiraf edemedigim, surekli bastrdigim dusunceleri uyku sersemligiyle ciziktirivereyim suraciga
bende 27 yasinda taze bi anneyim
goguslerim 90 c .. allaha sukur simdiye kadar gulluk gulistanlik yasadik kendileriyle
ne ben onlardan yerindim nede onlar benden
ama simdi isin boyutu degisti
oglan emmeyi birakinca resmen mutasyon gecirdi benim memisler
baya bi diklesmeye ihtiyaclari var .. tabi sahibelelerinde biraz gaza ve cesarete
Merhaba canım.Hoşgeldin:)Ne mutlu sana anne olmak bambaşka bir duygu olsa gerek.Rabbim bana da nasip eder inşallah:)Hoş ortada ne koca ve ne bişey de:)Yinede inşallah diyelim:)Hemen hemen bütün arkadaşlarım evlendi ve çocuk sahibi oldu.Emin ol %90 ı aynı sorundan müzdarip.Malesef süt göğüsten çekilince göğüs boşalıp sarkma yapıyor,hafiften de deformasyon geçiriyor.Ameliyat olmayı düşünüyorsun sanırım.İstiyorsan hiç düşünme ol derim.Emin ol eski beğendiğin halinden bile çok daha güzel olucaklardır:)Bu arada arkadaş listeme ekliyim seni.Albümüme bir bak,fikir olmuş olur sana.Belki biraz da cesaret verir,ne dersin:):):)Bebişi öp benim için tatlım,allahım hiç ayırmasın sizi
cok seker ve tatlisin dilacim
cok tesekkur ederim arkadaslik teklifini gonderdigin icin
ve super fizigin var .. insallah seninde bir omur boyu mutlu olabilecegin bir insan cikar karsina ..
ameliyat olmaya gelince dusunmeyi dusunme asamasindayim
kafamda bir cok soru isareti var, 2. bebiside dusunuyorum bir kac sene sonra
acaba simdi olsam yine deforme olurmu ?
yada 2. bebegidemi yaptiktan sonra ameliyat olsam ? ay kafam karma karisik ..
birde bi kac ameliyat gecirmeme ragmen is gogus olunca odum kopuyor dogrusu
ilgilenmem gereken bi bebis var ve yurt disindayim o nedenle cok korkuyorum
ama fizik konusundada acayip takintiliyimdir
dunya harikasi bi kocam, ay isigi gibi bi oglum var maddi problem yok aile arkadas sorunum yok, allaha sukur berbat bi durumda degilim sadece biraz kilo fazlam ve hafif sarkik goguslerim var ama yinede cok mutsuzum
esim sen bilirsin diyor bende korkuyorum ama aynadada ciplak halde kendime baktigim zaman puruz gormek istemiyorum
bi kac arkadasimla konustum biz evlenmeden once bile senin goguslerinden daha sarkikti goguslerimiz sen cok abartiyorsun diyorlar
acaba diyorum allahtan cezamimi istiyorum ben :78:
ay iste boyle kafam karma karisik ...
Hım...Vay be demek yarın büyük gün,heycan var mı?Doktoruna ve kendine güven,eminim herşey çok güzel olucaktır.Haberdar edersen cidden sevinirim
slm tatlimmmm bugun 3.gun ve tamponlari aldirmaya gittiimm,halen agri var bunun disinda zaten sargi ve alcilardan bisey gorem,yorum:)optum tatlim ve bu arada sen nasilsin=?
Canım benim çok geçmiş olsun.3 günden sonrası inan bana her ameliyat için daha kolay.Resimler hakkında çok hoş yorumlar yapmışsın teşekkür ederim tatlım:)
Ben bomba gibiyim:)Allah huzurumu bozmasın.Memelendikten sonra ki hayatım heycan ve aksiyon dolu:)Bu hallerime bayılıyorum:)
Gelişmelerden haberdar et beni.Çok öpüyorum bebem.Kendine dikkat et
Nasil gelismeler ve aksionlar bunlar? hihihi.Ben evdeyim biraz daha iyi gibi:)Su agrilar olmasa iyi olucak ama en azindan biliyorum ki ilerki gunlerde hersey daha iyi olucak.Zaten bu cuma gunude alcilari alicak doktor bey.
Resimlerinde ki yorumlar az bile,sen harkulade bi kizsin hem cana yakinligin ictenligin hemde dis güzellik olarak.ic ve dis güzelligin bir arada oldugu nadir güzelliklerden birisin dilacimm öptümmm tatlimm daha cok yazisicaz:)
Dila bebegim nasilsin?seni cok mutlu goruyorum allah bozmasin..inanirmisin benimde hayatimda okadar cici degelismeler olduki su ameliyat sonrasi..kendimi buldum desem anlarsin heralde..alisveris manyagi oldum,dekolte delisiyim resmen:)))))) sanki tek memisli benmisim gibi.bi suru foto cektim bide pc ye aktarsamda sizlerle paylassam ayyy bebesim cok mutluyum iyiki olmusum zaman ne cabuk geciyor inanamiyorum..yara izin ne alemde? Benimkiler kahverengilesti fakat halen aciyo bilmem ki ne yapsak..
mrb arkadaşlar ben yeniyim burda ve bende meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.bi korkum yok ama dr. konusunda karasızım.barış bey in fiyatları bana göre yüksek.en fazla 4000 tl bütçem var ameliyat için oralet dila yardımcı olun lütfen.umarım birgün bende sizin gibi mutluluktan havalara uçarım.nerdeyse bütün yorumlarınızı okudum ve dahada isteklıyım artık.tşk ederim.
Merhaba Dila:) Sayfanı başından beri okudum.Temmuz ayında olmuşsun ameliyatını hayırlı ugurlu olsun:)Ameliyat surecini butun ayrıntılarıyla anlatmışsın ne hoş:) oncesinde ve sonrasında yaşadıklarını anlatman bizler gibi bu ameliyatı duşunenler için o kadar faydalı ki.Ben de şubatta duşunuyorum ameliyat olmayı. Sana arkadaşlık talebinde bulundum kabul edersen sevinirim...
merhaba dila, amaliyat sürecini okudum. senin adına çok sevindim, genel anlamda bu ameliyatı yaptıranlar gerçekten çok mutlu görünüyorlar. umarım ben de bu yaptırıp, mutlu olanlar kervanına katılabilirim. ben de istiyorum fakat korkuyorum açıkcası. fikir olması adına fotoğraflarına bakabilme şansım var mı? teşekkürler.
dilacım nasılsın? pzrtesi görüşmem var Barış bey le zaman ne çabuk geçiyor yahu:)...ve şu an grip oldum çok mutsuzum..Biliyorum defalarca ayrıntılı bi şekilde anlattın burda ama bana ilk bir hafta nasıl geçecek şöyle bi daha anlatsan ? dikişler falan ne zaman alınıyor direnler vs acısı?göğüs ölçün önce kaç cm idi mezurayla şuan kaç izlerin ne alemde?yan yatmaya ne zaman başladın? ben sırtüstü yatmayı deniyorum bir kaç gündür çok zorlanıyorum ya Barış bey e güveniyorum gerçi onda karar kılmam konusunda sen ve oralet in paylaşımlarının katkısı büyük:) 10 ekim de ameliyat günüm..umarım görüşmem çok güzel geçer acayip heyecanlıyım..
Canım benim teşekkür ederim iyiyim...çok saol:)Sen nasılsın dememe kalmadı baksana hasta olmuşsunGeçmiş olsun,acil şifalar dilerim tatlım.Bak zaman geçmez demiştin geçti gitti bile, görüşme günü geldi kapıya dayandı:)Ben kendimden örnek vererek anlatıyım canım.C.tesi ameliyat olmuştum,p.tesi ilk kontrolümde direnlerim çıktı ve özel sütyene geçtim.Dikişlerim alınmadı,çünkü Barış Beyciğim:)eriyen dikiş kullanıyor.Direnlerin hafif acısı oluyor tabi çıkana kadar,o kadar kusur kadı kızında da olur be güzelim:)Katlancan napalım:)Göğüs ölçülerimi inan ki bilmiyorum,bunu bana hep soruyorlar:)3.ayın kontrolüne gittiğimde doktoruma özellikle sorucam burdan bilgi vermek adına Yan yatmaya 1.ay bitince başladım.İzlerim iyileşmeye devam ediyor,önce pembeydi şimdi kahverengi oldu.Tatlım, benim göğsüm çok küçüktü, düşün 80 beden destekli sütyenler bile tam oturmuyordu.Lakin şimdi 85 C cup oldum:)
Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize10 ekim ha,ay çok az kalmış yahu:)Yaşasın Umarım herşey gönlüne göre olur canım.Bugün senelik iznime çıkıyorum,her nekadar tatil yapıyor olsam da ara sıra girip yazılanı çizileni takip etmeye çalışıcam.Beni mutlaka haberdar et.Öpüyorum canım.Sevgiyle kal.çok sev
tamam canımm gelişmelerden haberdar edicem tabi :) iyi tatiller sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?