Geçer canım.Önemli olan hayırlısı olsun
valla dila senhergün girip bakıyorumresim ekledin mi diye hadi valla bkaalım 2. ay nasıl olcak merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçer canım.Önemli olan hayırlısı olsun
güle güle kullan canım :)
aksine bence doğal görünüyorlar ve en önemlisi bence bedenine orantılı görünüyor. kimisi göğüslerini aşırı büyütüyor ve çok sırıtıyor ama sende öyle olmamış sanki vücudunun olması gereken göğüs büyüklüğü bu gibi.
umarım hep memnun kalırsın ve bir sorunla karşılaşmazsın diyorum.
demek 2 ay oldu agri sizi gecti degilmi?eminim canim gunden gune daha da guzellesiyorlardir bekliyorum fotolari
valla dila senhergün girip bakıyorumresim ekledin mi diye hadi valla bkaalım 2. ay nasıl olcak merak ediyorum
Fafurum az sonra yeni fotolar eklicem,fakat biraz farklı.Şöyle diyim:sadece göğüslerin gözüktüğü değil,boydan zaman ayrılıp özel çekilmiş fotolar:)Boyun kaç ölçülerin ne diye sorup merak eden arkadaşlar için görsellik açısından bilgilendirmek adına:)
66.günüm ve yumuşamam baya oldu:)Bu durumdan gayet mutluyum:)
Fafurum az sonra yeni fotolar eklicem,fakat biraz farklı.Şöyle diyim:sadece göğüslerin gözüktüğü değil,boydan zaman ayrılıp özel çekilmiş fotolar:)Boyun kaç ölçülerin ne diye sorup merak eden arkadaşlar için görsellik açısından bilgilendirmek adına:)
66.günüm ve yumuşamam baya oldu:)Bu durumdan gayet mutluyum:)
dilacım gerçekten çok hoş seninkiler güle güle kullan darısı bizlereee yeni resimleri sabırsızlıkla bekliyoruzzz
resim eklersen bende bakmak isterim
Arkadaş listemdesin,istersen bakabilirsin canım:)
slm güzelim resimlerine baktim goz kamastirici:) harika gercekten :) tsk ederim paylasim icin Xd
diladan profesyonel fotolar amatör de yeterdi aslında. işimize de yarasın, sırada bekliyoruz ne de olsa ameliyat için. gelsiiin yeni fotolaaarrr.
:)İşe yarar,fikir verir...Albüm resim dolu yahu,bak fikir olsunYenileri gelicek yolda
Kızlar selam:)Albüme yeni fotoğraflar ekledim.KK'de hep sorulan sorudur; "boyun kaç cm,kilon ne kadar,ölçülerin nedir" diye.Ben sorulan bu sorulara kendi nacizane halimden bir kaç kare koyarak cevap vermek istedim:)
B.Çakır sonrası yaşadığım eşsiz mutluluğun kareleri bunlar:)
Çok sevgili eski dostum, ellerine sağlık,her nekadar bu yazdığımı hiçbir zaman okumayacak olsanda...Sevgili can dostum oraletim bize güzel bir anı olarak kalıcak olan o anlar da eşsiz ve muhteşem enerjinle yanımda olduğun için sana da çok teşekkür ederim:)
Ayağımın tozuyla ilk sayfana uğradım merak ediyorum dünkü çekimlerin sonuçlarını.
Nefes kesici çekimlerdi :)) Şimdi albümlerine uğruyorum bakalım kare kare neler yansımış objektife
Bu arada rica ederim canım ben çok keyif aldım. Bu kadar keyifli bir çalışma görmemiştim ilk kez tanık oldum muhteşemdi. Ve çok profesyoneldin tebrik ederim seni. Ayrıca resimleri eklemiş olmanda çok iyi. Çünkü senin ölçülerinde biri resimlere bakıp işte ben bu kız kadarım veya daha zayıfım diyip yazdıklarınla işlem yapılan bedeni oturtmuş olacak. Genelde boyun bel hizası çekim yapıp koyuyoruz bu da bi nebze yardımcı oluyor. Fikir edinmek isteyen kızlar için iyi bir düşünce oldu. Her ne kadar resimlerin çekilme amacı farklı olsa da. Bir taşla iki kuş oldu. :))
:92::92::92::92::92:
Canım benim gerçekten de çok eğlendik,keyif aldık.Seninle olmak zaten apayrı bir keyifSenin gibi düşünüyorum canım bende.Hep göğüs altı resimler çekip koyuyoruz.Bu şekil de daha farklı görünüyor herşey:)
Dilacım stüdyo resimlerini göremedim onlardan da bir iki tane paylaşsan onlarda göğüsler daha daha ön planda şeffaf kostümler vs. :)