• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

eğer bugün istanbulda olsaydım bugün 3buçukta gelin dedi sevin hanım ama ben haftaya dönüyorum istanbula canım 3 EKİM e görüşmem olacak 10 ekim de ameliyat günü için randevumu almış bulunmaktayım..Ayy sevin hanıma sormayı unuttum görüşme ücretli mi diye tekrar arayım mı ki onu sormak için?ya da sen söyle:)

Canım bnm gözünaydı;)10 Ekim haa süper yahu:)Arama boşuna,görüşmeler ücretsiz.Vuvvvv Mutlu KK.MELEK sayısı gün gün artmaktaa;)
:nazar::nazar::nazar:

saol canımm bir iki şey sormak istiyoruum göğüs altı çevren kaç cm?benim boy 175 kilom 61 göğüs altı çevresi de 77 cm göğüsler de çok küçük şuan 75 i bile dldurmuyor yanü :D ayy bakalım Barış beyin harika ellerine güveniyorum..bu direnler çıkana kadar acı oluyo demiştin ya hani o diren dediğiniz şey ne oluyo canım..aklıma geldikçe bir sürü soru sorcam dahaa :))
Canım bnm gözünaydı;)10 Ekim haa süper yahu:)Arama boşuna,görüşmeler ücretsiz.Vuvvvv Mutlu KK.MELEK sayısı gün gün artmaktaa;)
:nazar::nazar::nazar:

canım bi de senden ve oralet i referans olarak göstericem barış bey e :)) siz de prim alın hehe:))) ayın 3 üne randevum gelene kadar bana özelden isim soyisim gönderebilir misin ben özelden msj gönderemiyorum size msj kotamı dolduramadığım için :(

dilacım merhaba,

herşeyden önce geçmiş olsun. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve senin gibi sanuçtan memnun olan insanları görmek insana cesaret veriyor.
uzun zamandır doktor araştıryorum. burda Barış beye ameliyat olan hastaların detaylarını okuyunca aklıma bişi takıldı. Barış bey genelde her hastasına Nagor marka protez takmış ama seninki Natrelle sanırım. buna nasıl karar verdiniz ? senin tercihin miydi?

saol canımm bir iki şey sormak istiyoruum göğüs altı çevren kaç cm?benim boy 175 kilom 61 göğüs altı çevresi de 77 cm göğüsler de çok küçük şuan 75 i bile dldurmuyor yanü :D ayy bakalım Barış beyin harika ellerine güveniyorum..bu direnler çıkana kadar acı oluyo demiştin ya hani o diren dediğiniz şey ne oluyo canım..aklıma geldikçe bir sürü soru sorcam dahaa :))

Sor canım aşk olsun.Benim göğüs altı çevrem 82cm.Ben şuan dolu dolu 85 C beden sütyen kullanıyorum:)Direnler biraz can yakıyor malesef,fakat sadece 2 gün takılı kalıyor.Çıkınca dünyalar senin olucak emin ol;)
Barış Bey'e güven,emin ol "harikalar yaratıyor":nazar:Diren incecik bir boru.Her iki göğüsede takılan birşey.Amaç göğüste kan ve ameliyat sırasında kullanılan ilaç,su vs.gibi atıkların birikmesine engel olmak.Tamamen hastanın iyiliği için yani;)

dila28 canım izler konusnuda bilgi verebilir misin? su anda nasıl ve meme altında gorunur sekilde midir?

Tatlım izler zamanla (tam kaybolmasada) SİLİKLEŞİCEK.Belli belirsiz olucak yani.Eee gülü seven dikenine katlanırmış derler:90:
Benim henüz 2 ayım dolmadı fakat maşallah izlerimin iyileşme durumu gayet iyi gidiyor.İlacımı düzenli kullanmam en büyük artım:34:Zaten çok büyük bir kesi değil 3,5 - 4 cm falan.Hatta benim göğüslerime karşıdan bakanların %70 i izlerimi görmedi:52: Çünkü göğüs biraz yumuşayıp şekil aldı ya haliyle aşağı doğru bombe yaptı.O bombe de izimi birazda olsa sakladı:)
Ya ben iz konusuna hiç takılmadım ne öncesinde ne sonrasında.O sebeple sadece ilaç sürerken alalade bakıp geçiyorum:)

dilacım merhaba,

herşeyden önce geçmiş olsun. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve senin gibi sanuçtan memnun olan insanları görmek insana cesaret veriyor.
uzun zamandır doktor araştıryorum. burda Barış beye ameliyat olan hastaların detaylarını okuyunca aklıma bişi takıldı. Barış bey genelde her hastasına Nagor marka protez takmış ama seninki Natrelle sanırım. buna nasıl karar verdiniz ? senin tercihin miydi?

Merhaba:)Barış Bey uzun bir süre nagor kullandı canım.Fakat bir süredir natrelle kullanıyor.Aynı soruyu bende doktoruma sormuştum.Bana:"nagor güzel silikon uzun süre nagor kullandım fakat fabrikası kapandı" tarzı bişey söylemişti bana."Hatta:Artık natrelle kullanıyorum,natrella nagora göre daha çabuk tepki veren bir marka" demişti.Tepki derken şundan bahsetti:Natrella marka silikona dokundu dokunduğu gibi silikon hemen kendini toparlayıp,normal halini aldı.Yani gerçek göğüse dokunduğunda nasıl tepki veriyosa her marka silikonda olduğu gibi natrella da o tepkiyi verdi,fakat diğerlerine göre birazzz daha hızlı:)Benim bir çok arkadaşım nagor,arion marka silikon taktırdılar.Çok da memnunlar ve mutlular.Ben Barış Bey'e "ben de onlar gibi mutlu olabicekmiyim"diye sorduğum da "hiç şüphen olmasın" demişti:)Hayırlısı inşallah canım.:nazar:

direnler konusunda biraz korkuyorum sanırım off :( neyse artık gülü seven dikenine katlanır dimi:)

sagol canım resimlerde çok guzel gorunuyorlardı..gogus altı gögus ustu cevresi deniyor :) senin gogus ustu cevresi kaç cm di.. merak ettim benim 82 felan..tekrar hayırlı olsun..izleri kafama takılırdı oyuzden sordum.:51:

sagol canım resimlerde çok guzel gorunuyorlardı..gogus altı gögus ustu cevresi deniyor :) senin gogus ustu cevresi kaç cm di.. merak ettim benim 82 felan..tekrar hayırlı olsun..izleri kafama takılırdı oyuzden sordum.:51:

Teşekkür ederim canım:)İnan ki göğüs üstümün kaç cm olduğunu bilmiyorum:)İzleri de,ameliyatı da,ağrıyı da,ödemleri de hiç mi hiççç kafana takma.Sonuç o kadar güzel oluyor ki,ağrıyı sızıyı unutuyorsun,hatta "ben ameliyat mı oldum yaw" bile diyebilirsin.Ben demiştim:)))O kadar benimsiyorsun ki onları,sanki ezelinden o göğüsler seninmiş gibi:):46:

Kızlar herkese merhaba:)
Yaklaşık bir haftalık aradan sonra tekrardan sizlerleyim:)2 ayımı devirdim KK.Melekleri:)Şimdi bakıyorumda ilk ameliyat olduğum günle bugün arasında ne kadar çok fark var,ki daha 2 ay geçmesine rağmen;)
En yakın zaman da bir kaç foto eklicem.Çok özel bir arkadaşımın elinden çıkma özel ve güzel fotolar:)

dilacım sende kullanılan natrelle protezler, natrelle 410 27-FX115-315 modeli mi? yani width 11.5cm, height 12 cm mi? eğer öyleyse senin göğüs base diameter width ve göğüs altı kaç cm?

dilacım sende kullanılan natrelle protezler, natrelle 410 27-FX115-315 modeli mi? yani width 11.5cm, height 12 cm mi? eğer öyleyse senin göğüs base diameter width ve göğüs altı kaç cm?

Ah canım ya sende öyle bir soru sormuşsun ki doktor memeprotezi:)Evet canım benim protezlerim natrelle 410 27-
fx115-315 modeli;)Valla göğüs ölçülerim barış beyde.Tam olarak inan ki bilmiyorum:)3 ay kontrolüme gittiğimde hatırlarsam alıyım:)

güle güle kullan canım :)

aksine bence doğal görünüyorlar ve en önemlisi bence bedenine orantılı görünüyor. kimisi göğüslerini aşırı büyütüyor ve çok sırıtıyor ama sende öyle olmamış sanki vücudunun olması gereken göğüs büyüklüğü bu gibi.
umarım hep memnun kalırsın ve bir sorunla karşılaşmazsın diyorum.

Kızlar herkese merhaba:)
Yaklaşık bir haftalık aradan sonra tekrardan sizlerleyim:)2 ayımı devirdim KK.Melekleri:)Şimdi bakıyorumda ilk ameliyat olduğum günle bugün arasında ne kadar çok fark var,ki daha 2 ay geçmesine rağmen;)
En yakın zaman da bir kaç foto eklicem.Çok özel bir arkadaşımın elinden çıkma özel ve güzel fotolar:)
demek 2 ay oldu :64:agri sizi gecti degilmi?eminim canim gunden gune daha da guzellesiyorlardir bekliyorum fotolari:21:

Back