sağol canım anladığım kadarıyla damla taktırmışsın. burda dolanırken dual plan diye birşey duydum bahsettikleri aylin hanımında başka bir yerde cevapladığı soruları gördüm 4000 tl den başlıyo demiş. bu yöntem olmasaydı bende damla isterdim serenay sarıkayanınki gibi durmasını istemem açıkcası ama damlanın nası durduğunu da bilmiyorum :96: buraya birkaç resim koyman mümkün mü acaba :) olanların resimlerini gördükçe daha da istiyo insan valla :90: kocaelide olupda memnun kalan var mı acaba?
Canım seni arkadaş listeme ekliyorum.Albümüme bakarsan sana fikir olur.Damla silikon en doğal görünüm veren silikon şekli olduğu için tercih ettim.Önden yuvarlak silikon yandan damla silikon şeklini alması çok hoşuma gidiyor:)
canım ya, ben ameliyat olmadım ki daha. ya bünyem reddederse silikonu diye korkuyorum dedim. acaba dr lar bu konuda ne düşünüyor. bir çok soru sormuştum ama bu aklıma gelmemişti.
kas altı mı oldu kas üstü mü? kabul ettim ama mesaj sayımın yeterli olması gerekiyomuş. ama albüm kapağından gördüğüm kadarıyla süper olmuşdarısı en en kısa sürede başıma innşallaaaaah
dilaa aradım bugün randevu almak için sevin hanımı barış bey yurtdışında olduğu için pazartesi ararsanız randevu gününü ayarlayalım dedi...ameliyattan önce kaç defa görüşmüştün sen canım Barış Bey le.Ayy para hazır diye biran önce olim kurtulim diyorum ya :) ya bu arada beni de arkadaş listene eklesene:)
ListemdesinAlbüme bak bilgin olsun.Barış Bey mucizesi herbiri Ameliyat öncesi 1 kere görüştüm doktorumla.Zaten tek görüştüğüm doktorda Barış Bey'di:)Para hazırsa koy cebe beklesin.doktorumuz döndüğünde sihirli ellerine teslim et kendini:)Şimdiden biliyorum ve inanıyorum ki sonuç mükemmel olucak
ayy canım benim inş. ya pazartesi arayıp randevumu alıyorum hemen barış bey dönsün yurtdışından :) bişi sorcam göğüs altını hafif gösteren resimler de eklemişsin ben iz miz göremedim hiç o kadar mı belli olmuyor izler eğer öyleyse süper yani çook sevindim :)
woooooowdiyip iç geçirdim bool bol Allahım banada nasip eder inşallah en kısa sürede diye. Gerçekten süper görünüyolar tekrar hayırlı olsunlar kaç beden oldun canm sen şimdi cup falan anlamam ben de 80 c? yada 85 mi ? çok büyük diil tam benim istediğim gibi olmuş çünküü ideal göğüs bedenim :97: aaah aah
cnm beni de listene eklermisin ? panpişleri çooooook merak ediyorum .belki bana da çok büyük cesaret olur
Ekledim canım.Özelden de mesaj atmışsın,cevap yazdım.Topiğime yazdığına göre,içeriğini okumuş olmalısın.Haricen sorucak bişeyin varsa seve seve cevaplarım
harika gözüküyorlar cnm hayırlı günlerde kullan inşallah. :89:sanırım zamanla daha iyi şekil alacaklar öyle değil mi? eski hallerini gösteren bir fotoğrafta olsa iyi olurdu cnm . varsa ve koyarsan çok memnun olurum
Saol basaksscım:)Henüz 2 aylık bile olmadılar ablası:)Ki ben bu halleriyle bile baylıyorum onlara:)Zamanla göğüs oturup şekillenicek,yumuşucak.Eski halimi ben bile hatırlamıyorum,o günlere sünger çektim desem yalan olmas.50 60 cclik meme dokum varmı,doktorum öyle söylemişti.Çok küçüktü anlıyacağın canım.
hmm demek zamanla yumuşayacaklar. belli zaten şu an taş gibi duruyorlar. açıkçası doğal bir göğüs olarak durmuyorlar . ama çok hoşlarne kadar mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum. belki de tahmin bile edemiyorum
ben de çok istiyorum estetik fakat bu protezleri değiştirmek gerekecek mi acaba. yani değiştirmek gerekecekse eğer belki değiştirmek için de para biriktirmek uzun olacak ve göğüsler o süre içerisin de protezsiz kalacak . yani şunu demek istiyorum estetik için para biriktirebilirim ama değiştirmek zor olur. ne diyorsun bu konudacnm:44::44:
canım napiyosuuun :) pzrtesi gelip çattı sevin hanım pzrtesi arayın demişti ya randevu için yarın arıyoruuum ayy çok heyecanlıyım..bi de oraletten haberin var mı canım dün doktora gidicekti merak ettim ne yaptı..yarın randevu aldıktan sonra sevincimi paylaşırım tekrar:)
Canım praletimle en son dün mesajlaştık.Neyaptığı konusunda bilgim yok fakat en yakın zamanda görüşeceğiz.Senin bugün görüşmen var he,süper yaSevin ne zamana vericek bakalım randevuyu?İçinde uçuşan kuş heycanını hiç kaybetmesin Gelişmelerden haberdar et bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?