Canım hoşgeldin,bende eşimle başbaşa tatil yapayım dedim Avşa ya gittik.Oglumu anneme bıraktım,ateşlenince c tesi günü gelmek zorunda kaldıkOlsun yinede güzeldi...Foto çekildinmi,varsa bekliyoruz görmek isteriz dogrusu
Selam kızlar.Mükemmel bir tatilin ardından tekrar aranızda olmak ne güzelKeyifler nasıl bakalım?Umarım herkes en az benim kadar eşsiz bir tatil geçirmiştir Bu tatilde göğüslü bir hatun olmanın avantajını daha da iyi anladım:)Yok böyle bir keyif yahu:)Tatilin ilk günü saat 10:00 gibi denize indim ve akşam 19:00a kadar plajdaydım.Durumu o kadar abartmışım ki,9 saat içinde 4 tane bikini değiştirdim Aman allahım kendini kaybetmek denilen şey bu olsa gerek:)Ne yalan söyleyim bekar olanın avantajını da memelendikten sonra bir kez daha yaşadım:)Ne çapkınlık ne çapkınlık:)Tozunu attırdım yahu:)Tatil sonrası enerjim full:)Beni bi müddet kimse durduramaz
Hoşbulduk:)Sende hoşgeldin:)Çok geçmiş olsun canım.Umarım oğlun iyidir.Avşa çok güzeldir bilirim:)Valla tatil fotosu çokk,fakat hep grupla çekildiğimiz var.Ayaklı fotoydum zaten,fotomodel gibi ortalarda salındım durdum:)İlgi yoğundu yani
barış çakır ın daha önce tesettürlü bir hastası olmuş mu peki bu konuda bi bilginiz var mı ya da tesettürlü birine nasıl bakar aaa kıza bak hem başı örtülü hemde silikon taktırmak istiyor diye off ya çok mutsuzum bunu düşünmektenbarış beyle maille görüştüm şuan ameliyat paramda hazır ama şu düşünceden kurtulup randevu alamadım henüz
dilacım canım hoşgeldinnn :) tatilinin böylesine güzel geçmesine çok sevindim...oohh sahiller hatun görmüştür wallabenimde 25. günüm oldu walla..zaman su gibi akıyo gerçekten..her geçen gün güzelleşmelerini izlemek inanılmaz keyifliymiş :)
barış çakır ın daha önce tesettürlü bir hastası olmuş mu peki bu konuda bi bilginiz var mı ya da tesettürlü birine nasıl bakar aaa kıza bak hem başı örtülü hemde silikon taktırmak istiyor diye off ya çok mutsuzum bunu düşünmektenbarış beyle maille görüştüm şuan ameliyat paramda hazır ama şu düşünceden kurtulup randevu alamadım henüz
çok teşekkür ederim kızlar ayy o zaman bugün mail gönderip randevumu alıyorum..gelişmeleri sizlerle paylaşırım.
Heh şöle yaa:)Azcık özgüven kızlarHaydi bakalım hele bir görüş,sonrasını tekrardan konuşuruz
Canım ekledim seni.Korkuların olduğundan bahsetmişsin.İnan bana korkucak hiçbirşey yok.Daha doğrusu büyütücek birşey yok.Sonuç o kadar mükemmel oluyor ki,resmen kimlik değiştiriyorsun.Fırsatını yakaladığın an ol derim.Benim de hassas bir vücut yapım vardır.Fakat ameliyattan olumsuz etki olucak birşekilde etkilenmedim.Benim de herkes gibi ağrılarım oldu,elbet 1 hafta zorlandım.Fakat abartılıcak,endişe edilicek hiçbir şey yaşamadım çok şükür.Neyse albümüme bak bakalım,belki fikrin değişir de korkularını yenersin
Slm kızlar:)ooo soru çok,hemen işe koyulmak lazım dimi:)Tatlım ben sadece Barış Beyle görüştüm.Başından beri aklımdaki tek doktordu.Doktorum diye söylemiyorum ama gönül rahatlığıyla tavsiye ederimBoğaziçi tıp merkezinde tanıdığım bildiğim herhangi bir doktor yok malesef şekercim
sevin hanımla görüştüm yarın arayıp randevuyu alıyorum ekimin ilk haftası düşünüyorum dedim tamam dedi 1 gn öncesine de randevu alıcam şimdi evde olduğum için arayamıyorum bizimkilerin haberi yok :) 2 hafta sonra istanbul a dönüyorum..Ya sanırım senin başını çok ağrıtabilirim benden bıkmazsın inş. Ben normalde ameliyatı kasım sonu 1. sınav vizem sonrası istiyordum ama sevin hanım 1 haftada bütün işlerinize dönebilirsiniz dedi o yüzden içimi rahatlattı tarihi öne aldım bende
cnm ya valla senin fotolar olmasa yaptırmıcam hergün vazgeçiyorum dur diyorum bi dilanın fotolara bakim oh diyorum yaptırıcam valla kaç gün de iyileşiyosun yani ben yaptırsam 5. gün normale dönermi benim 2 yasında çok yaramaz bi oğlum var acaba carparsa acırmı bide doktorum damla demişti şimdi bi çok kişi damla ters dönüyor falan demiş bu kadar kişi yaptırıyor anlmadımki nasıl döner içimde şüphe kaldı bide senden ricam böyle 2. ay 3. ay resim koyarsan bizde bakarız ne kadar değişiyor ne kadar normal göğüs şeklini alıyor msn adresini yazarsan görüşmek isterim :84:
Merhaba,
Uzun süredir bu formu takip etmekteyim. Bende göğüslerimi büyütmek istiyorum. Eskişehir'de yaşıyorum ve estetik ameliyat için açıkçası iyi bir doktora gitmek benim için önemli çünkü sonucunda bazı göğüsler var ki top gibi duruyor. Ameliyat geçiren arkadaşlar, göğüslerinin doğal durduğunu yazmışlar bu beni çok mutlu etti. Dr. Barış Çakır hakkında yazdıklarınız beni etkiledi, kendisiyle en kısa zamanda görüşmek istiyorum ancak ameliyat ücreti hakkında bir bilgim yok. Ortalama ne kadar ücret istemekte Barış Bey? bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.
merhaba kızlar bikaç yıl öncesinden beri takipteyim ara ara işimi gücümü oturtup evlenmeden önce mutlaka yaptırmak istiyorum :97: ailemden isteyemem mecburen ben biriktirip olmalıyım ne zaman olursa bakalım ama en azından 1-1.5 yıl içinde olmam şartbenim ameliyat yada narkoz korkumda yok daha önce pek çok kez aldım narkozu hatta lokal anestezi verirlerse çok daha iyi benim için. Benim olanlara bazı sorularım olucakdı bu ameliyatı kışa doğru olmak istiyorum ben ki yazın şişliklerden çok sırıtmasın diye ama bakıldığında direk belli oluyo mu göğüsler? benim yok gibi birşey ve erkek arkaşım var 2 yıla kadar da nişan olsun istiyo ama ben nişan falan olmadan halletmek istiyorum ameliyat olduğumu herkes anlasın istemiyorum çünkü sevgilime de bahsetmiştim bu konudan başta çok karşı çıktı ne olursa olsun diye ama benim kendime güvenim yok olucam mutlaka. ağrı sızı da önemli değil maddiyat ve zaman benim derdim neyse başınızı çok şişirdim inşallah bende birgün buraya oldum diye yazabilirim
Günaydın canım.Merhaba.Maddiyat ve zaman derdi ilk başta bende de vardı.Bu kış olmayı planlarken,pat diye yazın oldum:)Öncelikle şöyle söyleyim.Bana yaz ameliyatı zor olur dediler.Açıkcası hiçbir zorluğunu görmedim.Demekki önemli olan bilinçli olup ne yapıcağını bilmekmiş.Asıl önemli olan maddiyat.O olmadan istediğin kadar hazır ol bir işe yaramıyor malesef.Madem ameliyat korkun falan yok,ameliyat ücretini hazır etmeye bak:)İlk 1 ay göğüsler şiş oluyor ödemlerden dolayı.Fakat bu birinin bakıpta dikatini çekicek derece de değil tabi.Zaten direnler çıktıktan sonra özel sütyene geçiyorsun.Takıtığın o sütyen göğsü gayet güzel toparlıyor ve kavrıyor.Ben o konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım,umarım sen de yaşamazsınNişandan önce maddi açıdan toparlanırsan 1 sene öncesinden yaptır derim.Çünkü 1 senede göğüs mükemmel şekil alıyor ve yumuşuyor.Silikon olduğunu bilipte doğal göğsüymüş gibi duran arkadaşlarım var.Emin ol yaptırırsan asla pişman olmassın.Sağlam adımlarla basmak,güven duygusunu doruk noktada yaşamak ve hayata tebessüm dolu yepyeni bir pencereden bakmak eşsiz bir duygu.Umarım herşey gönlünce olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?