• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

HTML:
kızlar selam gıremedım dun cok yorgundum ya gelgelım canım yazdıklarında haklısın ama bu gogus olayı o kadar farklı kı bıde benım goguslerım onceden 90 dusun yanı ve desteksız sımdı cok kılo alıp verdım hem sarktılar hemde sanırım artık oturdular suan 80 desteklı ama cok sarkıklar yumusacık babannemın goguslerı benden saglam duruyor..ama barış bey rakam benım ıcın cok yuksek o yuzden baska doktor bulmalıyım ama canım bence kaz zarı teknıgıyle olsun ben baya bı arastırdım en onemlı konu burası dıla bu konuda haklı yanı ya bılmıyorum kı kafam baya bır karıstı ne kadar arastırırsan zaten o kadar kafan karısıyor.anneme soyledım hatta onunkılerde buyuk kucultturmek ıstıyor:) bu arada dılacım senın c.kalede bahsettıgın bır doktor vardı o hangı teknıkle yapıyor annemın arkadası kucultturdu demıstın nasıl memnun mu
ya kızlar kafayı yıycek ben zaten gogusumu cok buyutturmuycem gogsum var ama sarkıklar tek derdım dırı durması sarkmaması ve de dık olup sert olmaları cok sey mı ısıtyorum ya:(((uzgun
ya cocuk dogurduktan sonra bu gogusler tekrar sarkıyor mu acepp buda cok onemlı bu konuda bılıgınız var mı kızlar

Annemin arkadaşı yeni halinden gayet memnun tatlım fakat göğüs küçültmeyle ilgili nasıl bir yöntem uyguluyor onu bilmiyorum.

Kızlar tatil startımı verdim yahu:)Yeni bikinilerimle,yepyeni halimle kocaman bir merhaba demek istiyorum hayata:34:
Tatil süresince nete giremicem malesef.Gelir gelmez yazarım:34:
KK Melekleri,Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.
Şeker gibi bir bayram olması dileğiyle:34::34::34:
:nazar::nazar::nazar:

Kızlar tatil startımı verdim yahu:)Yeni bikinilerimle,yepyeni halimle kocaman bir merhaba demek istiyorum hayata:34:
KK Melekleri,Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.

Hadi bakalım iyi tatiller Dila cıgım :3::3: Bende bayramın ikinci günü kaçıyorum Istanbuldan inşallah.Dönünce güzel haberlerle buluşmak dilegiyle..:64::66:

ooohh açılınnn tam bir hatun geliyoorr :62: canımm süper bir tatil geçireceğine eminim çok çok eğlen çatlat kim varsa eee hakkındır sonuna kadarr :54:

100 mesaj hakkı dolmadan fotolara bakamamak hoş değil :84: ben özellikle 75A dan bedeni büyüyenleri merak etmekteyim. ayrıca ameliyat kesi yeri ve hangi teknikle yapıldığı, hangisinin daha doğal durduğu, hangisinin (uzun vade dahil) daha ağrısız olduğu benim için önemli. fırsat bulduğum ilk tatil dönemimde yaptıracağım.
sevinç yaşayanların gözü aydın. benim gibi acı çekenlere de en kısa zamanda o mutluluğu tatmalarını dilerim. inşallah ben de tez zamanda o güzel sonuca kavuşurum... :25:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Bu başlığı benim gibi göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlayıp bilgi almak isteyen herkes adına açıyorum.16 Temmuz da Canım Dr.'um Barış Çakır'a Acıbadem Hastanesinde ameliyatımı oldum.Yaklaşık 2 senedir, bu ameliyatı nasıl olurum, kime olurum die araştırıyordum.KK ve de sevgili Oraletim sayesinde Barış Bey de karar kıldım.Sürecim, ilk görüşmeyle başladı.Neyi nasıl yapacağımıza karar verdik.Ameliyattan 2 gün önce tekrar görüştüm dr. beyle. O gün hem tahlillerim yapıldı hem de ameliyat ücretini ödedim. Ve 16 Temmuz geldi çattı:1: Sabah 08:00 de hastanedeydim.Hazırlanmam için beni odaya aldılar.Dr.'um geldi ve çizimlerimi yaptı,ardından beni ameliyathaneye götürdüler.O an, hatırladığım en son şey bana sakinleşmem için ilaç vermeleriydi:1:Ayıldığımda kendimi oda da titrerken buldum.Yaklaşık bi 15 dk.titrediğimi hatırlıyorum.Vücut ısım yerine gelince sakinleştim ardından da uyumuşum zaten.Kendime geldiğimde hiçbir ağrım yoktu.Göğsüm tamamen sargıyla sarılmıştı.Direnlerim takılıydı.Biryandan da ağrı kesiciyle serum bağlanmıştı.16:00 gibi tuvaletimi yapmak için hemşire eşliğinde ayağa kalktım fakat başım döndü. Ara ara kalktım hastanenin koridorunda 15 dakkalık ufak yürüyüşler yaptım.O gün hasta ziyaretlerinden,uyumaktan ve ağrı kesicinin etkisinden hiçbişey anlamadım.Gece 03:00 te ilk ağrımı hissettim:14:O gece yarımyamalak uykuyla,damardan ağrı kesici alarak geçti.Sabah ağrıyla açtım gözümü.Bana demişlerdi en zor gün 2.gündür diye,hakikaten öyleymiş.Öğlen taburcu olup eve geldim.2.gün benim için hayatımın en zor günlerinden biriydi.Kendi başınıza hiçbirşey yapamıyorsunuz ve devamlı uzanıp dinlenmek istiyorsunuz.Göğsünüzde hafif bazen artan şekilde sancılar oluyor.
Fakat bunların hepsi geçici:3:Dün direnlerimi aldırmak ve sporcu sütyenimi giymek için Barış Bey'le randevum vardı.Meğer ağrı ve sancıların %80 i direnler çıkana kadarmış:1:Direnlerim çıkınca özel sütyenimi giydirdi dr bey.O an dediğim tek şey:"Oh be...Şimdi bu ameliyatı iyiki oldum diyebilirim" demek oldu:34:Bugün 4.günüm ve çok daha iyiyim.Bu arada antibiyotiğimi düzenli kullanıyorum,bol su içiyorum ve gayet hafif besleniyorum.Kısa mesafeli fakat sık yürüyüşlerimi de hiç ihmal etmiyorum.Bu arada kızlar, ameliyatımı Natrelle marka,315 cc-yüksek profil-, damla modeli ve göğüs altı kesisiyle 6.500 tl ye oldum.
Bugün ilk banyomu yaptım.Ve yine ilk kez kendimi aynanın karşısında bu denli uzun izledim:1:Henüz tam şeklini almayıp her nekadar sert olsalarda, bana bu halleriyle bile güzel geliyorlar:nazar:Şuan giydiğim özel sütyenimin bedeni 90,nasıl mutlu olmayayım siz söyleyin:76:Ben bu operasyonu kendini mutsuz hissedip silikon taktırmayı düşünen tüm arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum.Haydi bakalım şimdi bende kendime:"CÜCÜKLÜLER KERVANINA HOŞGELDİN" diyebilirim:66:Şimdilik son olarak güler yüzlü ve anlayışlı Dr'um Barış Çakır'a burdan sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.Tekrar görüşmek dileğiyle...
merhaba bende barış çakır ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sıkıntı çıkar diye benim vücudum çok hassas çünkü hemen kızarır falan sence olmalımıyım

dilacım bende düşünüyorum ama çok korkuyorum tecrübelerine ihtiyacım var bende görüştüm barış çakırla ama korkuyrum

merhaba gulnur, vücudum hassas demişsin. benim de hassasiyetim var, biraz alerjik bir bünyem vardır. ben de bedenimin silikonu reddetmesinden korkuyorum. senin korkun da bu mudur? şimdiye kadar ilk defa senden böyle bir ileti gördüm. internette buna dair bilgi de yok ki. ooffffff o kadar sıkıntı var ki bu ameliyatla ilgili... son günlerde resmen kk ile uyuyup kk ile uyanıyorum.
birileri bize yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiin... :25:

gülegüle kullan bende istiyorum ama kapsülleşiryada vücudum kabul etmez diye korkuyorum

canım ya, ben ameliyat olmadım ki daha. ya bünyem reddederse silikonu diye korkuyorum dedim. acaba dr lar bu konuda ne düşünüyor. bir çok soru sormuştum ama bu aklıma gelmemişti.

Son düzenleme:
Selam kızlar.Mükemmel bir tatilin ardından tekrar aranızda olmak ne güzel:34:Keyifler nasıl bakalım?Umarım herkes en az benim kadar eşsiz bir tatil geçirmiştir:34:Bu tatilde göğüslü bir hatun olmanın avantajını daha da iyi anladım:)Yok böyle bir keyif yahu:)Tatilin ilk günü saat 10:00 gibi denize indim ve akşam 19:00a kadar plajdaydım.Durumu o kadar abartmışım ki,9 saat içinde 4 tane bikini değiştirdim:52::52::52:Aman allahım kendini kaybetmek denilen şey bu olsa gerek:)Ne yalan söyleyim bekar olanın avantajını da memelendikten sonra bir kez daha yaşadım:)Ne çapkınlık ne çapkınlık:)Tozunu attırdım yahu:)Tatil sonrası enerjim full:)Beni bi müddet kimse durduramaz:66::66::66:

dila28, beni de eklersen sevinirim... :2:

Canım ekledim seni.Korkuların olduğundan bahsetmişsin.İnan bana korkucak hiçbirşey yok.Daha doğrusu büyütücek birşey yok.Sonuç o kadar mükemmel oluyor ki,resmen kimlik değiştiriyorsun.Fırsatını yakaladığın an ol derim.Benim de hassas bir vücut yapım vardır.Fakat ameliyattan olumsuz etki olucak birşekilde etkilenmedim.Benim de herkes gibi ağrılarım oldu,elbet 1 hafta zorlandım.Fakat abartılıcak,endişe edilicek hiçbir şey yaşamadım çok şükür.Neyse albümüme bak bakalım,belki fikrin değişir de korkularını yenersin:34:

dilacım bende düşünüyorum ama çok korkuyorum tecrübelerine ihtiyacım var bende görüştüm barış çakırla ama korkuyrum

Tatlım seni de ekledim arkadaş listeme.Kızlar ne korkusu bu yahu,inanın ki endişe edilcek hiçbirşey yok ortada.Ayrıca "gülü seven dikenine katlanır" demezmiyiz hep:)Hem bak Barış Bey'lede görüşmüşsün ne güzel.İlk adım atılmış bile:34:Hakkında hayırlısı canım:nazar:

Kızlar bu arada c.tesi günü kontrolüm vardı.Barış Bey herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın gayet iyi devam ettiğini ve masajı artık bırakmamı söyledi:)Artık en güzel masaj üstüne yatmak dedi.İzler için kreme 6 ay devam;)

Canım hoşgeldin,bende eşimle başbaşa tatil yapayım dedim Avşa ya gittik.Oglumu anneme bıraktım,ateşlenince c tesi günü gelmek zorunda kaldık :31: Olsun yinede güzeldi...Foto çekildinmi,varsa bekliyoruz görmek isteriz dogrusu :69:

Back