eğer bugün istanbulda olsaydım bugün 3buçukta gelin dedi sevin hanım ama ben haftaya dönüyorum istanbula canım 3 EKİM e görüşmem olacak 10 ekim de ameliyat günü için randevumu almış bulunmaktayım..Ayy sevin hanıma sormayı unuttum görüşme ücretli mi diye tekrar arayım mı ki onu sormak için?ya da sen söyle:)
Canım bnm gözünaydı10 Ekim haa süper yahu:)Arama boşuna,görüşmeler ücretsiz.Vuvvvv Mutlu KK.MELEK sayısı gün gün artmaktaa
saol canımm bir iki şey sormak istiyoruum göğüs altı çevren kaç cm?benim boy 175 kilom 61 göğüs altı çevresi de 77 cm göğüsler de çok küçük şuan 75 i bile dldurmuyor yanüayy bakalım Barış beyin harika ellerine güveniyorum..bu direnler çıkana kadar acı oluyo demiştin ya hani o diren dediğiniz şey ne oluyo canım..aklıma geldikçe bir sürü soru sorcam dahaa :))
dila28 canım izler konusnuda bilgi verebilir misin? su anda nasıl ve meme altında gorunur sekilde midir?
dilacım merhaba,
herşeyden önce geçmiş olsun. ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ve senin gibi sanuçtan memnun olan insanları görmek insana cesaret veriyor.
uzun zamandır doktor araştıryorum. burda Barış beye ameliyat olan hastaların detaylarını okuyunca aklıma bişi takıldı. Barış bey genelde her hastasına Nagor marka protez takmış ama seninki Natrelle sanırım. buna nasıl karar verdiniz ? senin tercihin miydi?
direnler konusunda biraz korkuyorum sanırım offneyse artık gülü seven dikenine katlanır dimi:)
sagol canım resimlerde çok guzel gorunuyorlardı..gogus altı gögus ustu cevresi deniyor :) senin gogus ustu cevresi kaç cm di.. merak ettim benim 82 felan..tekrar hayırlı olsun..izleri kafama takılırdı oyuzden sordum.
Korkulcak hiçbir şey yok tatlım:)Olsun o kadar acısı sızısıO da tuzu biberi
Şu bir ay çabucak geçsiiiin :)
dilacım sende kullanılan natrelle protezler, natrelle 410 27-FX115-315 modeli mi? yani width 11.5cm, height 12 cm mi? eğer öyleyse senin göğüs base diameter width ve göğüs altı kaç cm?
demek 2 ay olduKızlar herkese merhaba:)
Yaklaşık bir haftalık aradan sonra tekrardan sizlerleyim:)2 ayımı devirdim KK.Melekleri:)Şimdi bakıyorumda ilk ameliyat olduğum günle bugün arasında ne kadar çok fark var,ki daha 2 ay geçmesine rağmen
En yakın zaman da bir kaç foto eklicem.Çok özel bir arkadaşımın elinden çıkma özel ve güzel fotolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?