dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Annemin arkadaşı yeni halinden gayet memnun tatlım fakat göğüs küçültmeyle ilgili nasıl bir yöntem uyguluyor onu bilmiyorum.

Kızlar tatil startımı verdim yahu:)Yeni bikinilerimle,yepyeni halimle kocaman bir merhaba demek istiyorum hayata
Tatil süresince nete giremicem malesef.Gelir gelmez yazarım
KK Melekleri,Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlara vesile olmasını dilerim.
Şeker gibi bir bayram olması dileğiyle

Hadi bakalım iyi tatiller Dila cıgım Bende bayramın ikinci günü kaçıyorum Istanbuldan inşallah.Dönünce güzel haberlerle buluşmak dilegiyle..

ooohh açılınnn tam bir hatun geliyoorr canımm süper bir tatil geçireceğine eminim çok çok eğlen çatlat kim varsa eee hakkındır sonuna kadarr

100 mesaj hakkı dolmadan fotolara bakamamak hoş değil :84: ben özellikle 75A dan bedeni büyüyenleri merak etmekteyim. ayrıca ameliyat kesi yeri ve hangi teknikle yapıldığı, hangisinin daha doğal durduğu, hangisinin (uzun vade dahil) daha ağrısız olduğu benim için önemli. fırsat bulduğum ilk tatil dönemimde yaptıracağım.
sevinç yaşayanların gözü aydın. benim gibi acı çekenlere de en kısa zamanda o mutluluğu tatmalarını dilerim. inşallah ben de tez zamanda o güzel sonuca kavuşurum...

Son düzenleme:
merhaba bende barış çakır ameliyat olmayı düşünüyorum ama çok korkuyorum sıkıntı çıkar diye benim vücudum çok hassas çünkü hemen kızarır falan sence olmalımıyım

dilacım bende düşünüyorum ama çok korkuyorum tecrübelerine ihtiyacım var bende görüştüm barış çakırla ama korkuyrum

dilacım bende düşünüyorum ama çok korkuyorum tecrübelerine ihtiyacım var bende görüştüm barış çakırla ama korkuyrum

merhaba gulnur, vücudum hassas demişsin. benim de hassasiyetim var, biraz alerjik bir bünyem vardır. ben de bedenimin silikonu reddetmesinden korkuyorum. senin korkun da bu mudur? şimdiye kadar ilk defa senden böyle bir ileti gördüm. internette buna dair bilgi de yok ki. ooffffff o kadar sıkıntı var ki bu ameliyatla ilgili... son günlerde resmen kk ile uyuyup kk ile uyanıyorum.
birileri bize yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiin...

gülegüle kullan bende istiyorum ama kapsülleşiryada vücudum kabul etmez diye korkuyorum

canım ya, ben ameliyat olmadım ki daha. ya bünyem reddederse silikonu diye korkuyorum dedim. acaba dr lar bu konuda ne düşünüyor. bir çok soru sormuştum ama bu aklıma gelmemişti.

Son düzenleme:
Selam kızlar.Mükemmel bir tatilin ardından tekrar aranızda olmak ne güzelKeyifler nasıl bakalım?Umarım herkes en az benim kadar eşsiz bir tatil geçirmiştirBu tatilde göğüslü bir hatun olmanın avantajını daha da iyi anladım:)Yok böyle bir keyif yahu:)Tatilin ilk günü saat 10:00 gibi denize indim ve akşam 19:00a kadar plajdaydım.Durumu o kadar abartmışım ki,9 saat içinde 4 tane bikini değiştirdimAman allahım kendini kaybetmek denilen şey bu olsa gerek:)Ne yalan söyleyim bekar olanın avantajını da memelendikten sonra bir kez daha yaşadım:)Ne çapkınlık ne çapkınlık:)Tozunu attırdım yahu:)Tatil sonrası enerjim full:)Beni bi müddet kimse durduramaz

dila28, beni de eklersen sevinirim... :2:

Canım ekledim seni.Korkuların olduğundan bahsetmişsin.İnan bana korkucak hiçbirşey yok.Daha doğrusu büyütücek birşey yok.Sonuç o kadar mükemmel oluyor ki,resmen kimlik değiştiriyorsun.Fırsatını yakaladığın an ol derim.Benim de hassas bir vücut yapım vardır.Fakat ameliyattan olumsuz etki olucak birşekilde etkilenmedim.Benim de herkes gibi ağrılarım oldu,elbet 1 hafta zorlandım.Fakat abartılıcak,endişe edilicek hiçbir şey yaşamadım çok şükür.Neyse albümüme bak bakalım,belki fikrin değişir de korkularını yenersin

Tatlım seni de ekledim arkadaş listeme.Kızlar ne korkusu bu yahu,inanın ki endişe edilcek hiçbirşey yok ortada.Ayrıca "gülü seven dikenine katlanır" demezmiyiz hep:)Hem bak Barış Bey'lede görüşmüşsün ne güzel.İlk adım atılmış bileHakkında hayırlısı canım

Kızlar bu arada c.tesi günü kontrolüm vardı.Barış Bey herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın gayet iyi devam ettiğini ve masajı artık bırakmamı söyledi:)Artık en güzel masaj üstüne yatmak dedi.İzler için kreme 6 ay devam

Canım hoşgeldin,bende eşimle başbaşa tatil yapayım dedim Avşa ya gittik.Oglumu anneme bıraktım,ateşlenince c tesi günü gelmek zorunda kaldık Olsun yinede güzeldi...Foto çekildinmi,varsa bekliyoruz görmek isteriz dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…