• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

canım benım sımdı cıkmam lazım yarın yıne gırerım ama sen yınede yazabıldgıın zamanlarda bana yazarsan cok sevınırım ozelden mesaj yazamıyorum 100 mesajı doldurmadıgım ıcın artık burdan yazışırız haberlerını beklıyorum optumyanaktan:))

tatlım cok sagol ya walla aynı sureclerı yasadıgın ıcın anlayabılıyorsun sanırım ya ben bu teknıkler hakkında hiçbir şey bılmıyorum benım goguslerım 80-85 arası ama hem ayrıklar hemde sarkık o yumuşacık oldular babanenımın goguslerınden beter:)) ben ıstanbulda oturuyorum bu teknıklerın ne gıbı bır farkı oluyor ya annemde kucultturmek ıstıyor beraber olcaz bu rakam tam benım kafamdakı ama tabı ınsan ucuz olsun da kotu olsun ıstemez o yuzden guvenecegı bırılerını arıyor canım bıde bısey sorcam sımdı hamıle kaldıgında cocuk emzırdıgınde falan goguslerde estetık olmamış gıbı bır sarkma oluyor mu sen araştırmışsındır dıye soruyorum cevabını beklıyorum

Aynı hevesi ve heycanı yaşayan iki hatunun aynı noktada buluşması ne hoş dimi:)Benim sadece küçük göğüs sorunum vardı canım.Büyüttüm sorunda ortadan kalkmış oldu:)
Bana göre sen en doğrusu en yakın zamana aklına yatan bir doktorla bir ön görüşme yap.Bakalım nediycek,ne önericek.Benim burdan seni görmeden yorum yapmam pek sağlıklı olmayabilir tatlım.Arkadaşımın doktoru kendisine "silikonlu göğüs her on yılda bir 10 cm sarkar" demiş.Zaten göğüs yumuşadıkça şekil alıcak ve silikon aşağı inicek.Ama sakın bunu sarkma olarak değerlendirme:)

canım sagol ekledıgın ıcın goguslerın super olmuş onlara bakarken dalıp gıtmışım kendımı bır an erkek gıbı hıssettım:))ya 6500 benım ıcın cok fazla bır rakam ragıp onat ıcın ne dusunuyorsun valla onu soktun aklıma

Teşekkür ederim canım:)Hakkında hayırlısı neyse o olsun dileğiyle:34:

Canım öncelikle merhaba:)Bu ne telaş yahu,duydum sesini:)Yetiş bacım dila:)Şimdi sorulara tek tek cevap verelim bakalım:)Öncelikle doktorla görüşmüşsün,bu güzel haber.İlk adım atıldı demektir,gerisi gelir;)300 cc çok ideal bir boyut silikon için.Kendimden biliyorum:)315 cc taktırdım ve inanılmaz mutluyum.Ben de büyük istememiştim.O sebeple 315 cc aklıma çok yatmıştı.Canım benim cc boyutunda vücut ölçülerin çok önem arz ediyor.Vücut yapın neyi kaldırabiliyorsa,sana yakışan ne olucaksa onu taktır derim.Benim boyum posum 315 cc yi kaldırdı,gayette yakıştı:)Hiç mütevazilik edemicem bu konuda:)Fakat şöylede bir durum var ameliyattan sonra ödemler indiği için göğüs doğal görünümünü almaya başlıyor.Mesela ben ödemlerim indiğinde göğüslerimin biraz küçüldüğünü hissettim fakat biz buna küçülme demiyelim "doğal görünüme ilk adım" diyelim.Ben kas zarı altı tekniğinle oldum canım.Damla silikon istedim ve bundan dolayıda çok mutluyum.Önden yuvarlak silikon,yandan damla:)

ah merhaba tabi,,valla ne güzel yetiştin gülüm:) açıklamaların için çok teşekkür ederim. gerçekten maşallahın var ben de çok beğendim nazar değmesin ki:) benim boyum da kaldırır, doktor da öyle diyor ısrarla büyük diyor, ama ben küçük istiyorum işte, kas zarı tekniğini herkes uygulamıyor sanırım ama, benim doktorum sana kas üstü olur dedi illa, meme dokun var dedi, ama ben dokunduğumda slikona değmek bile istemiyorum, ve meme dokusuyla ayrı olsun istiyorum. kas altına konunda kayma yapar mı nasıl olur aklımı kurcalıyor bu sorular. slikon kayıyor mu? zar altında olursa kayma gibi bir risk yok sanırım değil mi?

ah merhaba tabi,,valla ne güzel yetiştin gülüm:) açıklamaların için çok teşekkür ederim. gerçekten maşallahın var ben de çok beğendim nazar değmesin ki:) benim boyum da kaldırır, doktor da öyle diyor ısrarla büyük diyor, ama ben küçük istiyorum işte, kas zarı tekniğini herkes uygulamıyor sanırım ama, benim doktorum sana kas üstü olur dedi illa, meme dokun var dedi, ama ben dokunduğumda slikona değmek bile istemiyorum, ve meme dokusuyla ayrı olsun istiyorum. kas altına konunda kayma yapar mı nasıl olur aklımı kurcalıyor bu sorular. slikon kayıyor mu? zar altında olursa kayma gibi bir risk yok sanırım değil mi?

Teşekkür ederim canım.Daha güzeli senin olsun:34:Kas zarı altı tekniğini her doktor uygulamıyor diye biliyorum.Zor bir teknik tabi.Fakat sonuçları çok güzel.Silikon zamanla belli olmuyor ve kaymıyor.Kas altı ve kas zarı altı teknikleri birbirine benzer teknikler.Biraz araştırırsan çok güzel bilgiler var nette.Hatta bende topiğime bikaç yazı alıntı yaptım.Denk gelirsen okursun:34:

Teşekkür ederim canım.Daha güzeli senin olsun:34:Kas zarı altı tekniğini her doktor uygulamıyor diye biliyorum.Zor bir teknik tabi.Fakat sonuçları çok güzel.Silikon zamanla belli olmuyor ve kaymıyor.Kas altı ve kas zarı altı teknikleri birbirine benzer teknikler.Biraz araştırırsan çok güzel bilgiler var nette.Hatta bende topiğime bikaç yazı alıntı yaptım.Denk gelirsen okursun:34:

çok teşekkürler canım:) yarın başka bir doktorla görüşmeye gideceğim. bakalım o ne diyecek:) bi de bi kez yaptırıyoruz sonuçta, e maddi açıdan da sorun hadi acıyı geçtim insan bi şekilde katlanır, bu durumda durmadan ameliyat olmak olmaz. iyi araştırıp karar vermek lazım. ben bi de istanbulda mı trabzonda mı olmalıyım onun kararını veremedim. iki ille de irtibattayım ama trabzon daha sakin ve uzak, iyileşme dönemim çok daha rahat olurdu. ayrıca teşekkürler canım amiiiiiiiinnn darısı başıma:))

çok teşekkürler canım:) yarın başka bir doktorla görüşmeye gideceğim. bakalım o ne diyecek:) bi de bi kez yaptırıyoruz sonuçta, e maddi açıdan da sorun hadi acıyı geçtim insan bi şekilde katlanır, bu durumda durmadan ameliyat olmak olmaz. iyi araştırıp karar vermek lazım. ben bi de istanbulda mı trabzonda mı olmalıyım onun kararını veremedim. iki ille de irtibattayım ama trabzon daha sakin ve uzak, iyileşme dönemim çok daha rahat olurdu. ayrıca teşekkürler canım amiiiiiiiinnn darısı başıma:))

Valla mümkün olduğunca doktorla görüşmeye çalış canım.Her doktor bir mücevher demektir.Çok iyi düşün ve karar ver.Görsel yönden ve sağlık açısından titizlik duyulması gereken bir ameliyat.Doktorunu,yöntemini ve silikon cc ni iyi seç.Maddiyat bu operasyonun en can alıcı noktası biliyorum,fakat şunu da unutmaki işinin ehli doktorların ücretleri düşük değil.İyileşme sürecine gelince,en fazla 5 gün:)Kii ben şımarıklığımdanmıdır nedir,acım falan olmadığı halde izinliyim diye yatmanın ve dinlenmenin keyfini çıkarmıştım:)Eee nediyelim hakkında hayırlısı tatlım."Boğaz dokuz boğumdur,lokmayı yutmadan önce dokuz kere düşün"demiş atalarımız.Doğru karar,doğru adım;)

Valla mümkün olduğunca doktorla görüşmeye çalış canım.Her doktor bir mücevher demektir.Çok iyi düşün ve karar ver.Görsel yönden ve sağlık açısından titizlik duyulması gereken bir ameliyat.Doktorunu,yöntemini ve silikon cc ni iyi seç.Maddiyat bu operasyonun en can alıcı noktası biliyorum,fakat şunu da unutmaki işinin ehli doktorların ücretleri düşük değil.İyileşme sürecine gelince,en fazla 5 gün:)Kii ben şımarıklığımdanmıdır nedir,acım falan olmadığı halde izinliyim diye yatmanın ve dinlenmenin keyfini çıkarmıştım:)Eee nediyelim hakkında hayırlısı tatlım."Boğaz dokuz boğumdur,lokmayı yutmadan önce dokuz kere düşün"demiş atalarımız.Doğru karar,doğru adım;)

çok çok çoook haklsın canm:) sanırım görüşmem şart, umarım aklımdaki sorular terkedip gider beni, Allah herkesin istediğini nasip etsin. Bir de gerek yok diyorlar bana, aman büyür boşver, büyümese de olur hem diyorlar, iyice sinirleniyorum, bu sefer kendime bakıp şımarıklık ya da şükürsüzlük mü yapıyorum diyorum. ama yok, bu beni rahatsız ediyor sonuçta, burdakii bu kadar insan ortak şeyler yaşamış ve herkes birbirinin iyiliğini istiyor yürekten inanıyorum buna. o nedenle içim rahatlıyor:) çok teşekkürler tekrar..

yıne ben:)))bılıyorum kovcan artık benı ama bugun sabahtan berı arastırıyorum ya kas zarı en ıyı yontemmış barış beyde karar kıldım ama gorusmeye gıtmeden once parayı ayarlamak gerek sanırım canım bıde 6500 tl nakıt verdıgın mı canım kredı kartı senet::)bısey yapmıyor mu valla tefecıye gıtcem:)))hohohoyttt ya bu arada annemınde kanına gırdım onun goguslerı de buyuk oda kucultmek ıstıyor acaba onun fıyatını bılıyormusun cnaım kızma bişey daha hastanede kalmak zorunlu mu kalmayınca fıyat duşüyor mu 2 kişi olunca ındırım yapıyor mu bır de hastane anadolu yakasında degıl mı :))tamam sustum sen gelene kadar bılgısayarım açık olcak.tatlım yaa

çok çok çoook haklsın canm:) sanırım görüşmem şart, umarım aklımdaki sorular terkedip gider beni, Allah herkesin istediğini nasip etsin. Bir de gerek yok diyorlar bana, aman büyür boşver, büyümese de olur hem diyorlar, iyice sinirleniyorum, bu sefer kendime bakıp şımarıklık ya da şükürsüzlük mü yapıyorum diyorum. ama yok, bu beni rahatsız ediyor sonuçta, burdakii bu kadar insan ortak şeyler yaşamış ve herkes birbirinin iyiliğini istiyor yürekten inanıyorum buna. o nedenle içim rahatlıyor:) çok teşekkürler tekrar..

canım dila bızı kovmassa ıyıdır:)kızın basını sısırdım sen naptın kımlerle gorustun barış çakırı düşünüyormusun ben bır suru yorum okudum kas zarı teknıgıyle nerdeyse özdeşmiş durumumda bir doktor ben ona olmayı ıstıyorum ama daha kendısıyle gorusmedım o kadar parayı nerden bulcam bılmıyorum araba almayı dusunuyordum ama bu iş çıktı napsam bılemedım sen ne durumdasın

canım dila bızı kovmassa ıyıdır:)kızın basını sısırdım sen naptın kımlerle gorustun barış çakırı düşünüyormusun ben bır suru yorum okudum kas zarı teknıgıyle nerdeyse özdeşmiş durumumda bir doktor ben ona olmayı ıstıyorum ama daha kendısıyle gorusmedım o kadar parayı nerden bulcam bılmıyorum araba almayı dusunuyordum ama bu iş çıktı napsam bılemedım sen ne durumdasın

kimle konuşsam barış çakır diyor, bence biraz da kader bu işler herkesin iyi olacak diye brşey yok tabi, tecrübesi yerinde bir doktor işimizi görebilir,eğer senin de ciddi bir sorunun yoksa yani asimetri sorunu gibi.
bence de dila bizi kovucak artık, ama onunkiler çok güzel olmş napalım:)
canım ben trabzonda yaptırmayı düşünüyorum, hem daha uygun hem de yaptıran insanları gördüm memnunlar gayet, benim biraz göğüs dokum var yine de kas altı olsun istiyorum çünkü hiçbi şekilde protezle temas olmasın diyorum, meme dokusuna temas etmesin diye, olur ya sonuçta hassas bi bölge.
annem kesinlikle yanaşmıyor özellikle narkozdan dolayı, narkozsuz olan bir arkadş varmış burda netten baktım iğneyle de oluyormuş ama daha çok narkoz sanırım, onu düşünüyorum ben de, yoksa ameliyat olduktan sonra o ağrılar bi şekilde geçer heralde, katlanmak gerek, hedef büyük, hedefe giden yol zorlu ama sonuç güzel olur inşallah:)
ben küçük istiyorum bir de, yani eskiden beri iri göğüs çok sevmezdim, açıkçası doğal yollardan yağlı kocaman göğüslerim olsun istemzdm, ince biriyim ve göğüsler de aşırı dikkat çeksin istemiyorum sadece şekilli güzel orta boy göğüslerim olsun:) destekli sütyen takmak zorunda kalmayayım, sütyensizken biran önce giymeye çalışmayayım kız arkadaşlarımın yanında da olsam. benim derdim bu, yoksa narin yapılı birşey istiyorum ve sanki öyle olursa çok da ağrı çekmem gibime geliyor, dikkat ettm büyük protez koyduranlar daha çok zorlanmış.
sen ne durumdasın canım nasıl birşey istiyorsun?

dılacım sen baska hangı doktorlarla gorustun bogazıcı tıp merkezınde var mı bıldıgın bı doktor ben orda kulak estetıgı oldum suan gayet memnunum ama doktorum gogus de nasıl onu bılmıyorum kı

Slm kızlar:)ooo soru çok,hemen işe koyulmak lazım dimi:)Tatlım ben sadece Barış Beyle görüştüm.Başından beri aklımdaki tek doktordu.Doktorum diye söylemiyorum ama gönül rahatlığıyla tavsiye ederim;)Boğaziçi tıp merkezinde tanıdığım bildiğim herhangi bir doktor yok malesef şekercim

Tatlım bu halinle mutlu değilsen ameliyat olmayı istemen çok doğal.Hepimiz bu sebeple buradayız:)Kadın için dişiliğin simgesi denir göğüs için.Gerçektende öyle.Ben memelendim memeleneli:)bambaşka boyuttayım.Dünyaya açılan pencerem farklı açıya bakıyor artık.Birçok duyguyu aynı anda yaşamak inanılmaz bir duyguymuş.Muş...diyorum çünkü göğüslerim küçükken bu duygulardan yoksundum:(Ya şimdi:)Dişilikte sınır tanımayan,özgüveni tavan yapmış bir hatun oldum çıktım.İstiyorsan düşünme bile,karar ver ol.Eksikliğini hissediyorsan,bu halinden memnun değilsen bunu değiştirmek istemen en doğal hakkın;)

yıne ben:)))bılıyorum kovcan artık benı ama bugun sabahtan berı arastırıyorum ya kas zarı en ıyı yontemmış barış beyde karar kıldım ama gorusmeye gıtmeden once parayı ayarlamak gerek sanırım canım bıde 6500 tl nakıt verdıgın mı canım kredı kartı senet::)bısey yapmıyor mu valla tefecıye gıtcem:)))hohohoyttt ya bu arada annemınde kanına gırdım onun goguslerı de buyuk oda kucultmek ıstıyor acaba onun fıyatını bılıyormusun cnaım kızma bişey daha hastanede kalmak zorunlu mu kalmayınca fıyat duşüyor mu 2 kişi olunca ındırım yapıyor mu bır de hastane anadolu yakasında degıl mı :))tamam sustum sen gelene kadar bılgısayarım açık olcak.tatlım yaa

Aşk olsun ya,yardımcı olmaya çalıştıkça mutlu oluyorum ben;)Canım dediğim gibi Barış Bey inanılmaz anlayışlı,tatlı,akıllı ve becerikli bir doktor.Duruşuyla bile insana güven verebiliyor.İstiyorsan ayarla bir görüşme ve aklına takılan ne varsa sor.Ödeme nakit oluyor canım.6500 tl yi peşin veriyorsun,ameliyatını oluyorsun;)Hastanede kalmak zorundasın 1 gece.Her açıdan önlem ve tedbir için bu şart.Acıbadem Hastanesinin 7 yıldızlı bir otelden herhangi bir farkı olmadığı için emin ol hiç çıkmak istemiceksin:)2 kişi olunca indirim yapıyormu sorusuna cevap veremicem.Bu tamamen hastayla doktoru arasındaki bağlantı ve iletişimle ilgili;)Hastane Şişli Fulyada.

Kızlar aşk olsun,böyle düşünürseniz gücenirim ama:/

Kızlar aşk olsun,böyle düşünürseniz gücenirim ama:/

ah ölürüm ölürr:) tamam demiyoruz bişey ama bunalırsan söyle olur mu?:) bi de annemi şu narkoz olayına ikna etsem, işe ordan başlamalıyım sanırım.. annemin desteğini almadan zor, yani evlensem de şuan annem onay vermeli ve bana gerek yok diyor, haklısın kendimi çok daha iyi hissedeceğim içn yaptırmalıyım.. bilmiyorum bayramdan sonra olsun bakalım da ben birkaç doktorla görüşeyim, sonra net karar vermiş olurum umarım. dualarını esirgeme benden nolur:)

ah ölürüm ölürr:) tamam demiyoruz bişey ama bunalırsan söyle olur mu?:) bi de annemi şu narkoz olayına ikna etsem, işe ordan başlamalıyım sanırım.. annemin desteğini almadan zor, yani evlensem de şuan annem onay vermeli ve bana gerek yok diyor, haklısın kendimi çok daha iyi hissedeceğim içn yaptırmalıyım.. bilmiyorum bayramdan sonra olsun bakalım da ben birkaç doktorla görüşeyim, sonra net karar vermiş olurum umarım. dualarını esirgeme benden nolur:)

Dualarım ve desteğim hep seninle canım benim.Kıyamam sana yaa:)Nasılda istekli nasılda heycanlı:)Anneyi ikna et hele bakalım gerisi kolay;)

Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi.Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allahım tüm dualarımızı kabul etsin KK.MELEKLERİ.
:nazar:

HTML:
kızlar selam gıremedım dun cok yorgundum ya gelgelım canım yazdıklarında haklısın ama bu gogus olayı o kadar farklı kı bıde benım goguslerım onceden 90 dusun yanı ve desteksız sımdı cok kılo alıp verdım hem sarktılar hemde sanırım artık oturdular suan 80 desteklı ama cok sarkıklar yumusacık babannemın goguslerı benden saglam duruyor..ama barış bey rakam benım ıcın cok yuksek o yuzden baska doktor bulmalıyım ama canım bence kaz zarı teknıgıyle olsun ben baya bı arastırdım en onemlı konu burası dıla bu konuda haklı yanı ya bılmıyorum kı kafam baya bır karıstı ne kadar arastırırsan zaten o kadar kafan karısıyor.anneme soyledım hatta onunkılerde buyuk kucultturmek ıstıyor:) bu arada dılacım senın c.kalede bahsettıgın bır doktor vardı o hangı teknıkle yapıyor annemın arkadası kucultturdu demıstın nasıl memnun mu
ya kızlar kafayı yıycek ben zaten gogusumu cok buyutturmuycem gogsum var ama sarkıklar tek derdım dırı durması sarkmaması ve de dık olup sert olmaları cok sey mı ısıtyorum ya:(((uzgun
ya cocuk dogurduktan sonra bu gogusler tekrar sarkıyor mu acepp buda cok onemlı bu konuda bılıgınız var mı kızlar

Back