dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Kızlar arkadaşlığınızı kıskandım gerçekten. Bende yaklaşık 1.5 sene önce ameliyat oldum bende koyacam birkaç güne fotoğraflarımı

Merhaba canım.Teşekkür ederim.Darısı senin de başına inş:)Ramazan da oruç tutmuyorsan sorun olmaz sanırım.En iyisi biran önce olmakArkadaş olarak ekliyorum.Görüşürüz.

Slm Enesa.Ne mutlu sana sen zor günleri çoktan atlatmışsın.Hepimiz için geçmiş olmuş:)

Slm Enesa.Ne mutlu sana sen zor günleri çoktan atlatmışsın.Hepimiz için geçmiş olmuş:)

supperrrrrrrler harika gorunuyo canim, onceden kac beden kullaniyordunbuyukluguu gayet iyi olmusbana doktorum 250 cc dedi yarim limon gibi benimkisilerbu olculerle kucuk olmaz mi acaba kafam karisti

supperrrrrrrler harika gorunuyo canim, onceden kac beden kullaniyordunbuyukluguu gayet iyi olmusbana doktorum 250 cc dedi yarim limon gibi benimkisilerbu olculerle kucuk olmaz mi acaba kafam karisti

teşekkür ederim canım:)valla önceden bi bedenim yoktu ki:)full destekli sütyen takıyordum hep.baya küçüklerdi fakat dümdüzde değillerdi.cc konusunda buna en iyi dr.un ve sen karar verebilirsiniz canım.benim ameliyat olmadan önce bi 50 cc lik göğüs hacmim varmış.dr.un sana bişey demedi mi?

canim cc olarak soylemedi ama gogus dokun var dedi cok sasirdim bana gore hic yok dolgulu kullaniyorum ben de yine bos yine bosss ...sen ne guzel kurtuldun dolgulu sutyenlerden gogsunu gere gere dolasma zamani simdi tadini cikar ins darisi basima
;:

İnş canım.Hep söylüyorum maddi ve manevi hazırsanız,hiç düşünmeyin hemen olun die.Müthiş bi duygu gerçekten.Hangi dr.la görüştün?

Hım...İsmini duydum,İzmir'in ünlü dr.larından biliyorum.Hadi bakalım, senide cücüklüler kervanına dahil etmek için gün sayalım öleyse:)Bol şans tatlım...

Sev beni yahu sevgim karşılıksız kalmasın :))) Hakkaten 1 yıl oldu değil mi. Hep ben anlattım sen dinledin, şimdi sen anlat ben dinliyorum. Ben kendi dönemimden tanıyıp hala ameliyat olmayı düşünen birini gördüğümde üzülüyorum aslında. Hani keyifle yazıyorum ama karşımdaki kişinin içinde ukde olarak kalıyor. İstiyorum ki şöyle doya doya konuşalım hep . Gün bugündür ne diyeyim güzelim :))
Kutlama kaçınılmaz sana oralet memesi tatlısındann ikram edeceğim :)))))))) Sen adını Dila tatlısı koyarsın ))
Zaman çabuk geçiyor ben bile göğüste 17 burunda 10 ayımı doldurdum. Hayat akıp giderken kendine bir yer seciyorsun miss gibi geçinip gidiyorsun :))

Seksi mayo zaten olmazsa olmazın oluyor. Seviliyorsun bebeğim. Cansın sen. :)) nasıl mutluyum nasıl mutluyum bebekler gibi uyurum ben şimdi :)))

Canım pampiş dersen arkadaş sayında muazzam bir artış olabilir :)) Ama iyi isim bulmuşsun memişlerine :))) Gündemden inmezzzzzzzz

Oraletim sen bana hep yaz.Ben senle neşe buluyorum ayol:)Nasıl bir enerjin var senin marı:)Valla doğru söylüyon,gün bizim günümüz.Şimdiden bayram sonrasına 1 haftalık tatilimi ayarladım bile:)Beklesin beni rengarenk bikinilerle,mayokinilerle kumsallar,plajlar:)Bebişim bugün daha da iyiyim.Dün gece kendim yattım,desteksiz:)Çok şükür rabbim sana.Bugünleri görebiliceğim hiç aklıma gelmezdi,hep hayaldi...Şimdi bakıyorum da pampişler koskaca bir gerçek:)Maille yolladığın fotoları aldım,maşallah yarabbim ne kız o pozlar zilloş:)Süpersin bacım süper,rabbim seni nazarlardan saklasın emi:)

kızlar bana bi akıl verir misiniz. amelıyatım 1 ağustosta. boyum 1.75 kilom 55 göğüs altı 78 göğüs 82 doktorum 300 cc dual plan öneriyor daha fazlasını ne yapacaksın diyor. sizce nasıl durur. ben öyle ödemleri falan inip vucudumda uyum sağladıktan sonraki halinin iri ve dolgun olmalarını istiyorum. sanırım kendi meme dokum 200 cc civarı. sizzce nasıl olur hadi bana bi şeyler önerin lüüüütfen

merabalar yazdiklarinizi okudum benimde olculerim sizinkine yakin boyum kisa sadece biraz 1 60 boyum kilom 50 gogus alti 75 gogus 80 doktorum bana da en fazla 275 cc olur daha fazlasi olmaz demisti tabi omuz mesafesi de cok onemli belki senin boyun daha uzun oldugu icin 300 cc onermistir bence yeterli bi olcu ama ameliyat olmus arkadaslarin onerileri ve tecrubeleri daha etkili olur sanirim bend eramazan dolayisiyla erteledim karar veremedim ramazan da olup olmayacagina ins hersey gonlunce olur

çok teşekkür ederim paylaşımın için. evet aslında ramazan olması beni de biraz içsel anlamda huzursuz ediyor. ama baska vaktim ve imkanım da olmayacak. ben memurum ve memleketin taaaa en uzak köşesinde çalışıyorum. işte yazları ve sömestr tatillerinde izmire geliyorum. tekrar teşekkür ederim gösterdiğiniz ilgi ve verdiğiniz fikirden dolayı...

izmirde hangi doktora olacaksiniz ameliyatinizi?zaman cok onemli calisinca bende sinavlarimdan dolayi erteledim sonra tatide sehir disindaydik simdi de ramazan of ki ne of 5 aydir birtutlu zaman ayiramadim ramazandan sonra da okullar aciliyo ayyyyy cok sorunluyum sanirim hersey senin icin gonlunce olsun amelyat surecini ve sonrasini paylas lutfen

evet AYLİNS gerçekten çok sıkıntılı. bi de ben annemi zar zor ikna ettim. ben burda devlet hastanesinde olacağım kısmetse. özlem hanım var. yakın bir aile dostumuz cerrahtır. onun yıllardır çalıştığı ve güvendiği bir hekim kendisi. yoksa bu kadar hızlı olmazdı sanırım. e malum özellerde ücret çok fazla. burda yarı yarıya düşüyor tabi.işte ben de okullar açılana kadar bu işi halledeyim dedim. hastaneden çıkıp burda bir başlık açacağım günü iple çekiyorum aslında.

:)) Sen neşeleneceksen ben sana hep yazarım marii :))

Hayat mı doluyum yoksa hayat benle mi dolu bilemedim :))

Yaşa kız sen tatil bile ayarlamışsın. Seneye değil şimdiden plajda salına salına yürüyeceksin o vakit anlayacaksın "hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri" diye.

Yaz bu sene geç geldi geç gidecek sen rahat ol sahiller seni görmeden hiçbir yere gitmez ) Bikini ve çamaşır alışverişi işin en keyifli zamanları. Bunları giymek ayrı keyif :)) Artık kendin yatıp kalkarsın canım iyileşme süreci çok hızlı haftaya unutacaksın buraya da yazdım :))

:)) Tabi tek gerçek pampişler :)) Biraz yumuşasın zaten bunlar yapay diyemeyeceksin dilin varmayacak. O kadar gerçek yani :))

Tatil resimlerimi göndereyim dedim siteye kırpık kırpık koymaktansa boylu poslu atayım dedim.

Pozlara gelince Kom ve Sunset modellerinin ezberimde bir kaç pozu vardı kendi üzerimde denedim Dahası var siteden çoğu kız gördü :)) O yüzden yazılı değil resimli iletişime geçtim. Keyfime bakıyorum işte bu da belgesi şeklinde

Sana uzak değil zaten insan en çok tatilde anlıyor değişimi ben bile 1,5. yıl oldu hala daha değiştiğini söyleyebilirim. Pek bi şahane oluyorlar. Çok keyifli bir süreç

Dila28 canım merhaba,
nasılsın? ıyılesme surecın nasıl gıdıo?
sana bısey sormak ıstemıstım.benımde cok yenı daha 7.gun.fakat ılk gunden berı sag gogsum sola gore daha sis ve agrılı..
bırde gogsumde cok odem var benım((
antıbıotık kac gun kullandın sen?
bırde hıc sızma oldumu sende pembemsı bır sıvı aktımı dıkıslerınden?
dr.hersey normal dedı fakat deneyımlı arkadaslardanda bılgı almak ıcımı daha bır rahatlatıyor..
canım opuyorum,panpışlerle bir omur gecırmemız dılegıyle

Merhaba Moresea:)Senin normalde göğüs yapın 200 cc miş, iyimiş:)Üstüne birde 300 cc silikon taktırınca onlar olucak 500cc.Abartı değil mi?Ödemler inince göğüs çok küçülmüyor ki.Mesela dün farkettim, ödemlerim baya inmiş,az da olsa göğüslerimde yumuşama var ve bu beni çok mutlu etti:)Hatta baktım bile ödem azalınca göğsüm küçülüyormu die...Hayır,sadece doğal halini alıyor ve deri yumuşamaya başlıyor.Benim boyum 180 ve ben hiçbir zaman iri bir göğüs istemedim,kii fiziğimden dolayı 400 cc yi bile kaldırabileceğim söylenmişti.Fakat hep doğal duran bir boyut istedim.Çünkü biliyorum ki bunun yarınlarıda var:anne olucaz,sütlenicez,yaşlanıcaz,deri esnicek akabinde sarkmalar olucak...vs.vs. Dersen ki sen yine fikrini söyle:)Madem 200 cc lik bir meme dokun var,silikonla birlikte 375-400 cc daha uygun derim.(Bunu da iri göğüs istediğin için söylüyorum)Tabi yine karar senin tatlım.Kendine yakışan ne ise ve neyle mutlu oluyosan iste ve al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…