dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Slm Aylins.Benden sana tavsiye,ameliyat için zamanın hiçbir önemi yok,bunu olunca anladım.Çok kişi bana "temmuzun ortasında ameliyat mı olur,bu sıcakta" dediler.Niye olmasın,bak oldu işte:)Müsait olduğum,kendimi maddi-manevi hazır hissettiğim zaman buydu ve böyle olması gerekti.Ha zorlanmadım mı,evet zorlandım.Fakat şimdi bakıyorum, 8.günüm...Zorlukların çoğu, geride kaldı bitti gittiii:)Onun için zamanlamaya çok takılma derim.Gerçekten hazırsan hiç zaman kaybetme.Her zaman söylüyorum boyut mevzusu,her iki tarafın görüşü ve ortak kararıyla alınması gereken çok hassas bir konu.Şuan ben bu kapsamda dış kapının mandalı oluyorum tatlımSöyleyebileceğim:en önemli 2 şeyoğallık ve yakışanın olması

Resim koydum kızlar,karar verme aşamasında olan arkadaşlara bi nebze de olsa yardımcı olmak adına.Bakabildinizmi?

Full77:)Slm canım.Nasılsın dicem bahsetmişsin zaten:)Çok şükür tatlım 8.günüm bugün daha da iyiyim.Benimde sol göğsüm ve sol kolum sağa göre daha ağrıdı ve hassastı, ki hala öyle.Demek bi taraf diğer tarafa göre geç iyileşiyor.Ben bunu birkaç arkadaşımdan da duydum.Rahat ol endişelenicek bişey yok tatlım:)Ödemlerim inmeye başladı.hatta dediğim gibi farkettim ki memem azda olsa yumuşamış:)Acayip mutlu oldum:)Antibiyotiği 5 gün kullandım,sabah-akşam.Sızma oldumu die de sormuşsun canım,fakat benim dikişlerim hala bantlı olduğu için ne oluyo,ne bitiyo...göremiyorum ki:)Amin canımcım amin, bütün iyi güzel ne dilek varsa hepsi bizimle olsun:)

Oraletim,30 temmuz da Barış Bey'le randevum var ya,15.günümü kutlucam ya Diyorum ki,o gün hazır Beşiktaşın oralardayken kendime şöööleee en güzelinden,rahatından birkaç tane sütyen alıyım.Sence erken mi,yoksa "yürü bee yavrum,kim tutar mı"diyosun

ameliyatımı oldummm bugün 3.günüm ağrılarım biraz hafifledide bilgisayarın başına geçebildim:) benim göğüs hacmim sıfırdı bence.. 330 cc uygun bulmuş doktorum ama bana hiç normal görünmüyolar hala küçükler sanki.. bilmiyorum özel sütyeni çıkarıp normal taktığımdamı normal görüncekler?

Ayy canım benim çok sevindim.Çokşükür ameliyatını olmuşsun,ayağa kalkabilmişsin.Çok geçmiş olsunEminim bugün düne nazaran daha iyisindir.Ben 2.günümü hatırlamak bile istemiyorum:)330 cc mi vuvvvvv:)Süper tatlım daha ne:)Bak ben özel albümüme şimdilik 4 foto ekledim.Bakarsan şayet banada 315 cc kondu ya,hemen hemen yakınız demekki.Yaşasın cc kardeşliği

dilaaaaa ben ameliyat olmaya 3 gün içinde karar verip buraya üye oldugum için yeterli yazım yok bana fotonu göndermen mümkünmü? bunalıma giricem yoksa hala küçükler boş yere acı çekiyorum diye

Astericim seni arkadaş olarak ekledim.Sayfama girip albümüme bakabilirsin.Lütfen böyle söyleyip üzme beni de.Şuan bizim morele en ihtiyaç duyduğumuz zamanlar bunu unutma tatlım...

geçmiş olsun cnm eminim istediğinden daha güzel olmuştur güzel mutlu günlerde güle güle kullan

geçmiş olsun cnm eminim istediğinden daha güzel olmuştur güzel mutlu günlerde güle güle kullan

Teşekkür ederim Dilşad güzel dileklerin için:)Çok şükür tam istediğim gibi oldu,herhangi bi aksilik yaşamadan ilk haftamı atlattım:)Darısı bu mutluluğu yaşamak isteyen tüm güzel meleklerin başına inşallah

cnm şimdi resimlerine baktım tek kelimeyle kusursuz olmuşlar vücudunla çok uyumlu ve doğal duruyor çok yakışmışlar çok beğendim

cnm şimdi resimlerine baktım tek kelimeyle kusursuz olmuşlar vücudunla çok uyumlu ve doğal duruyor çok yakışmışlar çok beğendim

Gördüm canım bende hemen teşekkürlerimi ilettim:)Ya çok değişik bi duygu bu gerçekten.Küçük göğüslü olup ameliyat geçirerek büyütmeyen anlayamaz.Ben, dişiliğimi bu operasyondan sonra bir kez daha hissettim.Sonsuz şükrediyorum rabbime,bana bu fırsatı bahşettiği için

Merhaba canım, ben de yakın zamanda ameliyat olmak istiyorum. Şu anda 78 göğüslerim, en az 85 olmasını, hatta doktorumu ikna edebilirsem senin gibi 90 olmasını istiyorum. Arkadaşlık isteğimi kabul eder misin? İnanılmaz merak ediyorum şu anda göğüslerini. Senin boyutların kaçtı ameliyattan önce? Ben resim ekledim albümlerime, acaba benimkiler gibi miydi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…