merabalar yazdiklarinizi okudum benimde olculerim sizinkine yakin boyum kisa sadece biraz 1 60 boyum kilom 50 gogus alti 75 gogus 80 doktorum bana da en fazla 275 cc olur daha fazlasi olmaz demisti tabi omuz mesafesi de cok onemli belki senin boyun daha uzun oldugu icin 300 cc onermistir bence yeterli bi olcu ama ameliyat olmus arkadaslarin onerileri ve tecrubeleri daha etkili olur sanirim bend eramazan dolayisiyla erteledim karar veremedim ramazan da olup olmayacagina ins hersey gonlunce olur
Full77:)Slm canım.Nasılsın dicem bahsetmişsin zaten:)Çok şükür tatlım 8.günüm bugün daha da iyiyim.Benimde sol göğsüm ve sol kolum sağa göre daha ağrıdı ve hassastı, ki hala öyle.Demek bi taraf diğer tarafa göre geç iyileşiyor.Ben bunu birkaç arkadaşımdan da duydum.Rahat ol endişelenicek bişey yok tatlım:)Ödemlerim inmeye başladı.hatta dediğim gibi farkettim ki memem azda olsa yumuşamış:)Acayip mutlu oldum:)Antibiyotiği 5 gün kullandım,sabah-akşam.Sızma oldumu die de sormuşsun canım,fakat benim dikişlerim hala bantlı olduğu için ne oluyo,ne bitiyo...göremiyorum ki:)Amin canımcım amin, bütün iyi güzel ne dilek varsa hepsi bizimle olsun:)Dila28 canım merhaba,
nasılsın? ıyılesme surecın nasıl gıdıo?
sana bısey sormak ıstemıstım.benımde cok yenı daha 7.gun.fakat ılk gunden berı sag gogsum sola gore daha sis ve agrılı..
bırde gogsumde cok odem var benım((
antıbıotık kac gun kullandın sen?
bırde hıc sızma oldumu sende pembemsı bır sıvı aktımı dıkıslerınden?
dr.hersey normal dedı fakat deneyımlı arkadaslardanda bılgı almak ıcımı daha bır rahatlatıyor..
canım opuyorum,panpışlerle bir omur gecırmemız dılegıyle
:)) Sen neşeleneceksen ben sana hep yazarım marii :))
Hayat mı doluyum yoksa hayat benle mi dolu bilemedim :))
Yaşa kız sen tatil bile ayarlamışsın. Seneye değil şimdiden plajda salına salına yürüyeceksin o vakit anlayacaksın "hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri" diye.
Yaz bu sene geç geldi geç gidecek sen rahat ol sahiller seni görmeden hiçbir yere gitmez) Bikini ve çamaşır alışverişi işin en keyifli zamanları. Bunları giymek ayrı keyif :)) Artık kendin yatıp kalkarsın canım iyileşme süreci çok hızlı haftaya unutacaksın buraya da yazdım :))
:)) Tabi tek gerçek pampişler :)) Biraz yumuşasın zaten bunlar yapay diyemeyeceksin dilin varmayacak. O kadar gerçek yani :))
Tatil resimlerimi göndereyim dedim siteye kırpık kırpık koymaktansa boylu poslu atayım dedim.
Pozlara gelince Kom ve Sunset modellerinin ezberimde bir kaç pozu vardı kendi üzerimde denedimDahası var siteden çoğu kız gördü :)) O yüzden yazılı değil resimli iletişime geçtim. Keyfime bakıyorum işte bu da belgesi şeklinde
Sana uzak değil zaten insan en çok tatilde anlıyor değişimi ben bile 1,5. yıl oldu hala daha değiştiğini söyleyebilirim. Pek bi şahane oluyorlar. Çok keyifli bir süreç
Astericim, cc konusunda ne konulması gerektiğine en iyi dr.un ve sen karar verebilirsin.Benim boyum 1.80 cm - kilom 68 kg.Bana 315 cc takıldı fakat ameliyat öncesi de 40-50 cc lik bir göğüs hacmim olduğu için 315 cc benim gibi yapılı bi kızda ne küçük durdu ne de büyük.Dediğim gibi dr.un göğüs çevresi ve vücut ölçülerine baktıktan sonra senin kaldırabiliceğin ve sana yakışan cc ölçüsünü söyler.Çok büyük bişey yaptırmamanı tavsiye ederim.Her zaman doğallık en güzeli
ameliyatımı oldummm bugün 3.günüm ağrılarım biraz hafifledide bilgisayarın başına geçebildim:) benim göğüs hacmim sıfırdı bence.. 330 cc uygun bulmuş doktorum ama bana hiç normal görünmüyolar hala küçükler sanki.. bilmiyorum özel sütyeni çıkarıp normal taktığımdamı normal görüncekler?
bakamıyorum hala yorum sayım tutmadığı için tüh yaaa
Ne güzel anlatmışsın,:) çok geçmiş olsun hızlı iyileşmeler..
geçmiş olsun cnm eminim istediğinden daha güzel olmuştur güzel mutlu günlerde güle güle kullan
cnm şimdi resimlerine baktım tek kelimeyle kusursuz olmuşlar vücudunla çok uyumlu ve doğal duruyor çok yakışmışlar çok beğendim