- 16 Eylül 2010
- 735
- 4
merabalar yazdiklarinizi okudum benimde olculerim sizinkine yakin boyum kisa sadece biraz 1 60 boyum kilom 50 gogus alti 75 gogus 80 doktorum bana da en fazla 275 cc olur daha fazlasi olmaz demisti tabi omuz mesafesi de cok onemli belki senin boyun daha uzun oldugu icin 300 cc onermistir bence yeterli bi olcu ama ameliyat olmus arkadaslarin onerileri ve tecrubeleri daha etkili olur sanirim bend eramazan dolayisiyla erteledim karar veremedim ramazan da olup olmayacagina ins hersey gonlunce olur
Slm Aylins.Benden sana tavsiye,ameliyat için zamanın hiçbir önemi yok,bunu olunca anladım.Çok kişi bana "temmuzun ortasında ameliyat mı olur,bu sıcakta" dediler.Niye olmasın,bak oldu işte:)Müsait olduğum,kendimi maddi-manevi hazır hissettiğim zaman buydu ve böyle olması gerekti.Ha zorlanmadım mı,evet zorlandım.Fakat şimdi bakıyorum, 8.günüm...Zorlukların çoğu, geride kaldı bitti gittiii:)Onun için zamanlamaya çok takılma derim.Gerçekten hazırsan hiç zaman kaybetme.Her zaman söylüyorum boyut mevzusu,her iki tarafın görüşü ve ortak kararıyla alınması gereken çok hassas bir konu.Şuan ben bu kapsamda dış kapının mandalı oluyorum tatlımSöyleyebileceğim:en önemli 2 şeyoğallık ve yakışanın olması