Eheheh
Hayatımda ilk defa hediye olarak "sütyen" aldım:))Arkadaşım saolsun cicişlerime cici almış:)Pek sevindirik oldum:)Olalaaaa:)Albüme ekledim hemenBirkez daha "teşekkür ederim arkidişim"
canım yeni resim eklemissin takipcinim
cok guzeller,gule gule kullan hem memıslerı hem sudyenını
kac beden oldun canım ssen?
Son eklediğim 2 resim arkadaşım için,rest amaçlı
Teşekkür ederim kuzum.Hergün ayrı güzel geliyorlar gözüme:)Gelişimlerini izlemek çok zevkli yahu:)Ameliyattan sonra 85 C beden oldum canım.Fakat sütyen markasına ve modeline göre değişiyor.Örneğin,arkadaşımın hediye ettiği sütyenin ikiside 95 B beden.Fakat B sıkıyor biraz.En rahat oturanı C cup tatlımSen kaç giyiyorsun?
Şu yeni cicişleriyle mutlu olanların mesajlarını okudukça sanki kendimmiş gibi mutlu oluyorum :)) Darısı benim başıma artık.
canım fototoların gayet şık ve sexyler.cok beyendım sana cok yakısmıslar:)))ben halen alısverıse cıkmadıgım ıcın kac beden oldum bılmıyorum ama dolu dolu c cup olurum.kızkardesım b cup iç çamaşırları olmuyor.bırtane c cup ıc camasırı buldum evde oda dolu dolu oldu.ama halen sıs oldukları ıcın bılemıyorum.mutlu olmak en guzel sey..mutlulugunu gordukce ben daha mutlu oluyorum canım.simdi hiçbir üst olmuyor tekrar gardolap degısıklıgı gerek
opuyorum seni,cicilerin keyfini cıkar
Dila cıgım,bende albüm yaptım canım,bakabilirsin,ödeşiriz..Şaka şaka..Bilgin olsun diye konuna yaziyim dedim canım,inşallah begenirsin..
canım cok gecmış olsun sen ne kadara yaptırmıştın bırde sana arkadaslık yolladım kabul edersen cok sevınırımKızlar ilk bikaç fotoğrafımı ekledim:)özel sütyenimle 7.günüm de çekilmiş fotolarımla özel albümüme merhabaaa:)
Ödeşmek ne kelime,o günkü telaşım albümümün özel olmamasından kaynaklanan endişedendi.Albümüne baktım canım,ödeştik:)Maşallah pek güzeller ve dolu dolular:)Güle güle kullan:)Dila cıgım,bende albüm yaptım canım,bakabilirsin,ödeşiriz..Şaka şaka..Bilgin olsun diye konuna yaziyim dedim canım,inşallah begenirsin..
Rica ederim canım.Göğüs büyütme ameliyatını düşünenler için faydalı olur diye düşündüm
dila28 duy sesimi!:) ben de bugün bir doktorla görüştüm, 300cc civarı düşünüyorum büyük istemiyorum zaten, ama 275 yeterli gibi geldi başta sence yeterli mi ameliyattan sonra baştan şiş olup sonra iniyor mu? yani iki proteze de baktım gerçekten o kadar mı durucaklar göğüslerimde? bi de belki yazmışsındır baktım ama göremedim, damla ama kas altı mı? kas altına damla uygulamanın anlamı yok sanırım eziliyor diye. bu konuda netleşmek istiyorum hem damla istiyorum hem de kas altı. dokunduğumda hiçbi şekilde protezi hissedememek için. kas zarını altını da düşünüyorum karar veremedim daha. kas zarı altına konulduğunda daha mı sert oluyor? görüntü daha doğal durur denmesine rağmen nette, doktorum eziliyor protezler diyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirm buna gerçekten ihtiyacım var.
canım cok gecmış olsun sen ne kadara yaptırmıştın bırde sana arkadaslık yolladım kabul edersen cok sevınırım
Selam canım.Ekledim seni.6.500 tl ye oldum ameliyatımı.Darısı başına inşallah
canım cok dusuncelısın.yalnız benım bu amelıyatı olacak butçem yok ama bahsettiğin ragıp onat aklıma çok yattı 1500 tl sanırım yalnış hatırlamıyorsam ama doktor hakkında senın soyledıklerınden başka hiçbir biligiye ulaşamadım pekı sen nıye bu doktora amelıyat olmadan ayrıca arkadaşın buyultme mı kucultmem mı yaptırmıştı nolur cevap yaz içime bir ışık geldi sen bu kadar uygun bırının oldugunu soyleyınce senden haber beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?