dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Eheheh
Hayatımda ilk defa hediye olarak "sütyen" aldım:))Arkadaşım saolsun cicişlerime cici almış:)Pek sevindirik oldum:)Olalaaaa:)Albüme ekledim hemenBirkez daha "teşekkür ederim arkidişim"

canım yeni resim eklemissin takipcinim
cok guzeller,gule gule kullan hem memıslerı hem sudyenını
kac beden oldun canım ssen?

canım yeni resim eklemissin takipcinim
cok guzeller,gule gule kullan hem memıslerı hem sudyenını
kac beden oldun canım ssen?

Son eklediğim 2 resim arkadaşım için,rest amaçlı
Teşekkür ederim kuzum.Hergün ayrı güzel geliyorlar gözüme:)Gelişimlerini izlemek çok zevkli yahu:)Ameliyattan sonra 85 C beden oldum canım.Fakat sütyen markasına ve modeline göre değişiyor.Örneğin,arkadaşımın hediye ettiği sütyenin ikiside 95 B beden.Fakat B sıkıyor biraz.En rahat oturanı C cup tatlımSen kaç giyiyorsun?

Şu yeni cicişleriyle mutlu olanların mesajlarını okudukça sanki kendimmiş gibi mutlu oluyorum :)) Darısı benim başıma artık.

canım fototoların gayet şık ve sexyler.cok beyendım sana cok yakısmıslar:)))ben halen alısverıse cıkmadıgım ıcın kac beden oldum bılmıyorum ama dolu dolu c cup olurum.kızkardesım b cup iç çamaşırları olmuyor.bırtane c cup ıc camasırı buldum evde oda dolu dolu oldu.ama halen sıs oldukları ıcın bılemıyorum.mutlu olmak en guzel sey..mutlulugunu gordukce ben daha mutlu oluyorum canım.simdi hiçbir üst olmuyor tekrar gardolap degısıklıgı gerek

opuyorum seni,cicilerin keyfini cıkar

Şu yeni cicişleriyle mutlu olanların mesajlarını okudukça sanki kendimmiş gibi mutlu oluyorum :)) Darısı benim başıma artık.

Slm violethills.Arkadaşlık talebinde bulunmuşsun,kabul ettim canım:)Darısı benim başıma demişsin,inşallahhh:)Karar verdiğin gibi ol derim.Tarifi mümkün olmayan eşsiz bir duygu:)

Vayyy fıstık dolu dolu C cup ha:)Ayol bundan iyisi şamda kayısı:)Keyfini çıkar güzelimKadınlığının,güzelliğinin vee özgüveninEminim şişken bile harika gözüküyorlardır.Alışveriş kısmı olay,yeter ki cebinde paran olsun...Sen mutluysan bende mutluyum bebek

dila28 duy sesimi!:) ben de bugün bir doktorla görüştüm, 300cc civarı düşünüyorum büyük istemiyorum zaten, ama 275 yeterli gibi geldi başta sence yeterli mi ameliyattan sonra baştan şiş olup sonra iniyor mu? yani iki proteze de baktım gerçekten o kadar mı durucaklar göğüslerimde? bi de belki yazmışsındır baktım ama göremedim, damla ama kas altı mı? kas altına damla uygulamanın anlamı yok sanırım eziliyor diye. bu konuda netleşmek istiyorum hem damla istiyorum hem de kas altı. dokunduğumda hiçbi şekilde protezi hissedememek için. kas zarını altını da düşünüyorum karar veremedim daha. kas zarı altına konulduğunda daha mı sert oluyor? görüntü daha doğal durur denmesine rağmen nette, doktorum eziliyor protezler diyor. bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olursa çok sevinirm buna gerçekten ihtiyacım var.

Dila cıgım,bende albüm yaptım canım,bakabilirsin,ödeşiriz.. Şaka şaka..Bilgin olsun diye konuna yaziyim dedim canım,inşallah begenirsin..
Ödeşmek ne kelime,o günkü telaşım albümümün özel olmamasından kaynaklanan endişedendi.Albümüne baktım canım,ödeştik:)Maşallah pek güzeller ve dolu dolular:)Güle güle kullan:)

Rica ederim canım.Göğüs büyütme ameliyatını düşünenler için faydalı olur diye düşündüm

canım cok dusuncelısın.yalnız benım bu amelıyatı olacak butçem yok ama bahsettiğin ragıp onat aklıma çok yattı 1500 tl sanırım yalnış hatırlamıyorsam ama doktor hakkında senın soyledıklerınden başka hiçbir biligiye ulaşamadım pekı sen nıye bu doktora amelıyat olmadan ayrıca arkadaşın buyultme mı kucultmem mı yaptırmıştı nolur cevap yaz içime bir ışık geldi sen bu kadar uygun bırının oldugunu soyleyınce senden haber beklıyorum

Canım öncelikle merhaba:)Bu ne telaş yahu,duydum sesini:)Yetiş bacım dila:)Şimdi sorulara tek tek cevap verelim bakalım:)Öncelikle doktorla görüşmüşsün,bu güzel haber.İlk adım atıldı demektir,gerisi gelir300 cc çok ideal bir boyut silikon için.Kendimden biliyorum:)315 cc taktırdım ve inanılmaz mutluyum.Ben de büyük istememiştim.O sebeple 315 cc aklıma çok yatmıştı.Canım benim cc boyutunda vücut ölçülerin çok önem arz ediyor.Vücut yapın neyi kaldırabiliyorsa,sana yakışan ne olucaksa onu taktır derim.Benim boyum posum 315 cc yi kaldırdı,gayette yakıştı:)Hiç mütevazilik edemicem bu konuda:)Fakat şöylede bir durum var ameliyattan sonra ödemler indiği için göğüs doğal görünümünü almaya başlıyor.Mesela ben ödemlerim indiğinde göğüslerimin biraz küçüldüğünü hissettim fakat biz buna küçülme demiyelim "doğal görünüme ilk adım" diyelim.Ben kas zarı altı tekniğinle oldum canım.Damla silikon istedim ve bundan dolayıda çok mutluyum.Önden yuvarlak silikon,yandan damla:)

Selam canım.Ekledim seni.6.500 tl ye oldum ameliyatımı.Darısı başına inşallah

canım sagol ekledıgın ıcın goguslerın super olmuş onlara bakarken dalıp gıtmışım kendımı bır an erkek gıbı hıssettım:))ya 6500 benım ıcın cok fazla bır rakam ragıp onat ıcın ne dusunuyorsun valla onu soktun aklıma

Merhaba:)Rica ederim canım ne demek.Ragıp Beyle ilgili nette bende herhangi bir bilgiye ulaşamamıştım.Fakat kendisini tanırım.İyi bir doktordur.Neden ona ameliyat olmadın dersen,en önemli iki sebep:artık ç.kalede ikamet etmiyorum ve Ragıp Hoca kas zarı altığı tekniğiyle ameliyat yapmıyor.Fakat dediğim gibi fiyat bakımından çok uygun.Geçen sene 1500 tl ise bu sene 2000-2500 tl arasıdır.Ayrıca arkadaşım ve onun ev arkadaşıda göğüs büyütme ameliyatı oldular.Annemin arkadaşıda göğüs küçültme ameliyatı Ragıp Bey'e.İstersen sana ameliyat olan arkadaşımdan gerekli ilgileri alırım.Hatta ç.kaleye yakın biyerde oturyorsan gidip görüşebilirsindeCevap bekliyorum canım senden

tatlım cok sagol ya walla aynı sureclerı yasadıgın ıcın anlayabılıyorsun sanırım ya ben bu teknıkler hakkında hiçbir şey bılmıyorum benım goguslerım 80-85 arası ama hem ayrıklar hemde sarkık o yumuşacık oldular babanenımın goguslerınden beter:)) ben ıstanbulda oturuyorum bu teknıklerın ne gıbı bır farkı oluyor ya annemde kucultturmek ıstıyor beraber olcaz bu rakam tam benım kafamdakı ama tabı ınsan ucuz olsun da kotu olsun ıstemez o yuzden guvenecegı bırılerını arıyor canım bıde bısey sorcam sımdı hamıle kaldıgında cocuk emzırdıgınde falan goguslerde estetık olmamış gıbı bır sarkma oluyor mu sen araştırmışsındır dıye soruyorum cevabını beklıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…