• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

dilaa özelden msj atamıorum oyuzden burdan sormak zorundayım. Çanakkale devlet hastanesinde ameliyat olan bi arkadaşın varmış sanırım. Başka bi başlıkta yazmışsın. Arkadaşın memnun kaldı mı ağrısı fln çok oldu mu. Doktorla ilgili internette herhangi bi mail adresine yada doktorun özgeçmişine fln ulaşamadım. Oyuzden biraz tedirgin oldum açıkcası :15:

dilaa bende bir yıldır araştıryorum. yaklaşık altı ay önce doktor randevusuna filan da gittim ama açıkcsaı korkup biraz caydım. şimdi yeniden seni yazdıklarını okuyunca yeniden içimde bir heyecan uyandı. çok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığn için..

Merhaba,Dilacığım ben yeni olduğum için bu siteyi nasıl kullanılacağını bilmiyorum karıştırarak bu kadar becerebildim sana arkadaşlık isteğinide yorumlarını okuyarak ve profiline bakıp yaptım yanlış birşey olduysa kusura bakma kim için dedin bilmiyorum ama ben senin yeni arkadaşın olarak kendimi tenzi etmek istedim.

Yok tatlım sorun değil:)Sen zaten benim arkadaş listemdesin.Hatta ben sana yazdım oku topiğimi resimlerime bak fikir olur diye.Rahat ol yani;)

meme buyutme amelıyatı olan arkadaslar amelıyatta once ıdeal kıloya ulasmak ıcın dıyet yapmalıymıı amelıyat sonrasında kılo alındıgında goguslerde ne gıbı farklılıklar oloyor bılgı verrısenız

Slm.Ben ameliyattan 1,5 ay önce düzenli beslenerek 4 kilo verdim ve hala da formumu koruyorum.Ameliyat sonrası kilo almak yada vermek mantıklı değil bence.Vücut kilo alıp verdiğinde ister istemez deformasyona uğruyor,ciltte çatlaklar ve sarkıklıklar oluşuyor.Doğru olan günde 45 dk tempolu yürüyüş,2 günde bir 45 dk bilinçli egzersiz ve en önemlisi günde 3 ana-3 ara öğün yiyerek düzenli beslenme.Tabi bunun yanı sıra;düzenli uyku,sigara ve alkol alışkanlığının olmaması,bol su tüketmek vs. gibi etkenlerde çok önemli.Bunlara dikkat edersek ideal olan formumuzu korur,sağlıklı bir yaşam tarzı süreriz;)

dilaa özelden msj atamıorum oyuzden burdan sormak zorundayım. Çanakkale devlet hastanesinde ameliyat olan bi arkadaşın varmış sanırım. Başka bi başlıkta yazmışsın. Arkadaşın memnun kaldı mı ağrısı fln çok oldu mu. Doktorla ilgili internette herhangi bi mail adresine yada doktorun özgeçmişine fln ulaşamadım. Oyuzden biraz tedirgin oldum açıkcası :15:

Slm canım.Arkadaşım Çanakkale Devlet Hastanesinde Dr.Ragıp Onat'a ameliyat oldu.Ve de çok memnun.Hatta ondan sonra ev arkadaşı da aynı doktora ameliyat oldu.Ben de nette araştırmak istemiştim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamamıştım.Diğer tüm hastalar gibi ağrısı oldu tabi fakat şimdi gayet iyi:)

dilaa bende bir yıldır araştıryorum. yaklaşık altı ay önce doktor randevusuna filan da gittim ama açıkcsaı korkup biraz caydım. şimdi yeniden seni yazdıklarını okuyunca yeniden içimde bir heyecan uyandı. çok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığn için..

Rica ederim womanhood.KK.de amaç deneyimleri paylaşmaksa bende elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum ve bundan da mutluluk duyuyorum:)Korkucak birşey yok inan.Biraz cesaret ve güven;)

Slm canım.Arkadaşım Çanakkale Devlet Hastanesinde Dr.Ragıp Onat'a ameliyat oldu.Ve de çok memnun.Hatta ondan sonra ev arkadaşı da aynı doktora ameliyat oldu.Ben de nette araştırmak istemiştim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamamıştım.Diğer tüm hastalar gibi ağrısı oldu tabi fakat şimdi gayet iyi:)

1500 lira çok uygun bi fiyat açıkcası beni bu cezbetti ve çok uzak bi yerde deil :61: iki kişi ameliyat olmuş ve memnun kalmış bu benim için şimdilik yeterli bi referans :34: doktorla görüşmeye gittiğimde eğer güven verirse tamamdır :3:

1500 lira çok uygun bi fiyat açıkcası beni bu cezbetti ve çok uzak bi yerde deil :61: iki kişi ameliyat olmuş ve memnun kalmış bu benim için şimdilik yeterli bi referans :34: doktorla görüşmeye gittiğimde eğer güven verirse tamamdır :3:

Düşünürsen mail adresimi veririm sana,ordan özel bilgileri paylaşırız canım;)

Geçmiş olsun Dila cıgım,bir önceki mesajımı sildim,yanlış anlaşılma olmuş çünkü :S Resimlerine baktım gerçekten çok güzel görünüyorlar,sende mutluysanki buradan çok mutlu oldugun belli oluyor ohhh...degmeyin keyfimize..Bende 14 Şubatta ameliyatımı olmuştum,6 ay bitti çok şükür,inanki zamanla dahada güzelleşiyorlar.Bunu yaşayarak anlayacak ve göreceksin.saglıklı günler diliyorum sana..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Dila cıgım..gerçektende çok cüzzi bir fiyata ameliyat olmuşsun.Önemli olan doktorunu bulmak,ne doktorlar ver dünyanın parasını alıyorlar,ama çok ünlülerde bile görüyoruz hiçte hoş durmayan gögüsler..Önemli olan bizim mutlulugumuz,bizim begenmemiz degilmi...Saglıklı günler dilerim arkadaşım..:71:

Teşekkür ederim.İsteyen herkes bu mutluluğa nail olur inşallah.Eşsiz güzelliklere imza atan doktorumun yarattığı şahaserler le dünyaya yeniden gelmiş hisseyorum kendimi...

Geçmiş olsun Dila cıgım,bir önceki mesajımı sildim,yanlış anlaşılma olmuş çünkü :S Resimlerine baktım gerçekten çok güzel görünüyorlar,sende mutluysanki buradan çok mutlu oldugun belli oluyor ohhh...degmeyin keyfimize..Bende 14 Şubatta ameliyatımı olmuştum,6 ay bitti çok şükür,inanki zamanla dahada güzelleşiyorlar.Bunu yaşayarak anlayacak ve göreceksin.saglıklı günler diliyorum sana..

Pardon fakat kafama takılan birşey var.Arkadaş listemde değilsiniz ki nasıl görebildin albümümü???

Back