Merhaba,Dilacığım ben yeni olduğum için bu siteyi nasıl kullanılacağını bilmiyorum karıştırarak bu kadar becerebildim sana arkadaşlık isteğinide yorumlarını okuyarak ve profiline bakıp yaptım yanlış birşey olduysa kusura bakma kim için dedin bilmiyorum ama ben senin yeni arkadaşın olarak kendimi tenzi etmek istedim.
meme buyutme amelıyatı olan arkadaslar amelıyatta once ıdeal kıloya ulasmak ıcın dıyet yapmalıymıı amelıyat sonrasında kılo alındıgında goguslerde ne gıbı farklılıklar oloyor bılgı verrısenız
dilaa özelden msj atamıorum oyuzden burdan sormak zorundayım. Çanakkale devlet hastanesinde ameliyat olan bi arkadaşın varmış sanırım. Başka bi başlıkta yazmışsın. Arkadaşın memnun kaldı mı ağrısı fln çok oldu mu. Doktorla ilgili internette herhangi bi mail adresine yada doktorun özgeçmişine fln ulaşamadım. Oyuzden biraz tedirgin oldum açıkcası
dilaa bende bir yıldır araştıryorum. yaklaşık altı ay önce doktor randevusuna filan da gittim ama açıkcsaı korkup biraz caydım. şimdi yeniden seni yazdıklarını okuyunca yeniden içimde bir heyecan uyandı. çok teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığn için..
Slm canım.Arkadaşım Çanakkale Devlet Hastanesinde Dr.Ragıp Onat'a ameliyat oldu.Ve de çok memnun.Hatta ondan sonra ev arkadaşı da aynı doktora ameliyat oldu.Ben de nette araştırmak istemiştim fakat herhangi bir bilgiye ulaşamamıştım.Diğer tüm hastalar gibi ağrısı oldu tabi fakat şimdi gayet iyi:)
1500 lira çok uygun bi fiyat açıkcası beni bu cezbetti ve çok uzak bi yerde deiliki kişi ameliyat olmuş ve memnun kalmış bu benim için şimdilik yeterli bi referans doktorla görüşmeye gittiğimde eğer güven verirse tamamdır
Geçmiş olsun Dila cıgım..gerçektende çok cüzzi bir fiyata ameliyat olmuşsun.Önemli olan doktorunu bulmak,ne doktorlar ver dünyanın parasını alıyorlar,ama çok ünlülerde bile görüyoruz hiçte hoş durmayan gögüsler..Önemli olan bizim mutlulugumuz,bizim begenmemiz degilmi...Saglıklı günler dilerim arkadaşım..
Canım mesajımı tekrar düzenledim,yanlış anlamışım ben,özür dilerim.Tekrar geçmiş olsun
Geçmiş olsun Dila cıgım,bir önceki mesajımı sildim,yanlış anlaşılma olmuş çünkü :S Resimlerine baktım gerçekten çok güzel görünüyorlar,sende mutluysanki buradan çok mutlu oldugun belli oluyor ohhh...degmeyin keyfimize..Bende 14 Şubatta ameliyatımı olmuştum,6 ay bitti çok şükür,inanki zamanla dahada güzelleşiyorlar.Bunu yaşayarak anlayacak ve göreceksin.saglıklı günler diliyorum sana..
Valla özel yapmamışsındır o zaman bilemiyorumki,ben gördüm valla
Valla özel yapmamışsındır o zaman bilemiyorumki,ben gördüm valla
Azönce baktım da arkadaş listemde ekli değilsin fakat arkadaşlık isteği göndermişiz birimizde birimiz.Tam anlayamadım,neyse artık:)
Olsun canımcıgım yaa,benden sana zarar gelmezolsun bende baksam ne olcakki yanii.. Bende resim ekleyecegim,sende benimkilere bakarsın,ödeşiriz
Düşünürsen mail adresimi veririm sana,ordan özel bilgileri paylaşırız canım
şuan ailemle konuşma aşamsındayım en yakın zamanda özel olarak konuşuruz canım ilgin için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?