Dün daha çınlattık kulağını oraletimle.Dedik poisayla kalem nerelrde yahu,özlettiler kendilerini:)Tatili,bikinileri,plajları bırakamıyorsunuz belli:)O coşkuyu iyi bilirim,hergün yaşıyorum çok şükür:)Rabbim o muhteşem coşkuyu eksik etmesin bizden.Ayyy ben de coştum bak şimdi,sallıcam bi oraya bi buraya tey tey teyyy diye diye deee,işyerimde herkes erkek bi ben çiçek:)İstesem de sallıyamıyorum bacımm:)
Eminim seninkilerde çok güzellerdir sonuçta 1 seneyi tamamladınız ikinizde.Darısı bizlerin başına inşallah tatlım:)Poisa coşmuş durumda,hatun haketti yahu:)Keyfini sürmekte haklıne tatili canım ben deli gibi çalışıyorum sadece 3 günlüğüne tatile kaçabildim o da yetti... heheheh haftanın 3-4 günün istanbula gidiyorum işlerim dolayısıyla ve bulunduğum yerde internetim yok o yüzden giremiyorum yoksa hepp aklımdasınız yahu.. geçenlerde de poisa ile konuştuk o da mutluluktan çoşmuş durumda,çoşun kızlar çoşun zaten oraletimle bir araya gelebildiğimiz nadir zamanlarda muhabbbetin yönü estetik dışına çıkamıyor,eeeee insan bu kadar mutlu olunca ameliyat olduğuna inanamıyor,oraletin de 1 seneyi geçti, o da 1 seneden sonra yaşadığı değişimin farkında,ben kendimde 1 yıldan sonra değişim meydana geleceğini düşünmezdim.... vallahi 1 senede de değişiyor, 2 senede de... bir sene sonunda şekil daha da oturuyor daha bir dolgun hale geliyor...hadi bakalım darısı olmak isteyenlerin başına
selam arkadaşlar topiğinize şöyle bir göz attım kafamdaki bazı sorulara cevap bulabilmek için şahsi sorular değildi genel bir neticeye ulaşmak için hayatta bazı kadınlar yaptıkları herşeyi erkeklerin kendilerini beğenmesi için yaparlar ama asıl önemli olan insanın kendisi için yapmasıdır tabi kendini mutlu eden kadın etrafa ışık saçar burda o arkadaşları gördüm önce kendileri için yapmışlar istediklerini ve mutlu olmuşlar cesaret edip yaptıranları tebrik ediyorum acil şifalar
biz bir araya gelsek bulunduğumuz ortamdaki insanlar bizim neşemizden faydalanırlar veya bizim gürültümüzden kaçarlar.... ben zaten dördümüzün bir arada olduğu bir günü hayal dahi edemiyorum... Ameliyat öncesi süreç araştırması,doğru doktoru ve doğru tekniği araken yaşadığımız sıkıntıların sonucunu ve mutluluğunu şimdi çıkarrtığımız için böylesine neşeliyiz... siz yine hızlı hareket ettiniz ben kendime 5 sene işkence ettim,ameliyat olayım olmayayım,kime olayım,hangi teknik olayım derken baya bir uğraştım şimdi de cıvıl cıvıl ve kıpır kıpır dolaşıyorum mutluluktan... mutluluktan ayaklarım yere değmiyor...çok saçma geliyor bazen ama bir çift protez nasıl oluyor da insanı böylesine mutlu ediyor anlamış değilimEminim seninkilerde çok güzellerdir sonuçta 1 seneyi tamamladınız ikinizde.Darısı bizlerin başına inşallah tatlım:)Poisa coşmuş durumda,hatun haketti yahu:)Keyfini sürmekte haklıGeçen oraletimlede konuştuk,denk gelsekte poisa,sen,ben-oralet buluşsak:)Offf diyorum:)Ortamın enerjisinden ve samimiyetinden coşarız,bu da en doğal hakkımız
biz bir araya gelsek bulunduğumuz ortamdaki insanlar bizim neşemizden faydalanırlar veya bizim gürültümüzden kaçarlar.... ben zaten dördümüzün bir arada olduğu bir günü hayal dahi edemiyorum... Ameliyat öncesi süreç araştırması,doğru doktoru ve doğru tekniği araken yaşadığımız sıkıntıların sonucunu ve mutluluğunu şimdi çıkarrtığımız için böylesine neşeliyiz... siz yine hızlı hareket ettiniz ben kendime 5 sene işkence ettim,ameliyat olayım olmayayım,kime olayım,hangi teknik olayım derken baya bir uğraştım şimdi de cıvıl cıvıl ve kıpır kıpır dolaşıyorum mutluluktan... mutluluktan ayaklarım yere değmiyor...çok saçma geliyor bazen ama bir çift protez nasıl oluyor da insanı böylesine mutlu ediyor anlamış değilim
ay kızlar size birşey söylemek istedim şu arkadaşlığınıza dostluğunuza bayıldım yani allah bozmasın diyeyim arkadaşlığınız uzun olsun:79::79:
Allah bozmasın tatlım:)Burda hepimiz arkadaşız,kardeşiz.YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASIay kızlar size birşey söylemek istedim şu arkadaşlığınıza dostluğunuza bayıldım yani allah bozmasın diyeyim arkadaşlığınız uzun olsun:79::79:
canım verdiğin bilgiler için teşekkürler..eminim düşünen birçok arkadaş için yararlı olacaktır
canım cok doğru yaptırmak isteyip kafasında soru işareti olanlar için tam cok iyi yapmışsın tatlımRica ederim canım.Göğüs büyütme ameliyatını düşünenler için faydalı olur diye düşündüm
canım cok doğru yaptırmak isteyip kafasında soru işareti olanlar için tam cok iyi yapmışsın tatlım
Merhaba kızlar.Geçen gün başıma gelen üzücü hadiseden dolayı aldığım yeni bir kararı açıklamak istiyorum.Bundan böyle dila28 topiğine arkadaşlık talebinde bulunucaksanız lütfen önce sayfama yazın sonrasında talep yollayın.Çünkü dikkatimi çekiyor ben herkesi, siteden faydalansın ve fikir olsun adına -kimin ne olduğuna bakmadan- kabul ediyorum fakat bakıyorum arkadaşlık talebi,sadece albüme bakmak içinmiş.Artık bu konuda daha hassas ve titizim:)Bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?