Bebem bugün bize yarın size:)tatil sırasıyla:)Sen de ol bak ameliyatını tatil nasıl da güzel gelicek sana.Sen de çok iyisin tatlım benim...Kucak dolusu sevgiler...Mutluyuz,mutlusunuz,mutlular...:)
Selam canım.Arkadaş listeme ekledim seni.Kafana takılan birşey olursa sor,seve seve cevaplarımDila28 merhaba.izmirde yaşıyorum bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.arkadaş listene eklersen sevinirim.resimlerine bakmak çok isterim.barış bey,le mailleştim.bikaç doktorla daha görüştüm.ama barış doktor aklıma en yatan kişi oldu.memnun kalan hastası çok biliyorum.araştırmalarım devam ediyor.yardımcı olursan sevinirim canım.
Sorma canım ya,enerji patlaması yaşıyoruz resmen.Yaz ayının güzelliği işte.Açıldık saçıldık tabi:)İlgi alaka görüncede patlamalar kaçınılmaz:)Ol ol,hiç düşünme bile...Of of ne enerji bu kızlar.Yazılanları okudukca cesaretim dahada artıyor galiba yaptıracam ben bu ameliyatı.
Ah be güzelim paranoya yapıcak hiçbir şey yok aslında.Aşama 1:Maddi yönten hazır ol 2ne gelmez siram varmis:18: 25 ekim bi gelse surekli karar degistirip duruyom bi vazgec diyorumkendi kendime aaa asla vazgecmem diyorum sonra cc ye takiyorum buyuk olur su cc iyi olur sonra yine olmaz diyorum boyle ya surekli kafamdakiler bunlar paranoya oldum .:18:bendende sana kucak dolusu sevgiler canim benim
Selam canım.Arkadaş listeme ekledim seni.Kafana takılan birşey olursa sor,seve seve cevaplarım
Kızlar bugün oraletimle beraberdim.Eğlenceli,bol kahkahalı sohbetin ardından dedim ki oraletime "şekerim kalk, müsait biryer buluyoruz hemen göğüs yumuşaklığıma bakıyosun,madem Barış Bey burda yok,2.doktorum sensin":)Hemen müsait bir ortam bulduk,açıverdik şahaserleri karşılıklı:)yumuşama ve doğallık testleri yaptık:)İlk bölüm bana aitti.Doktor Oralet Hanım:)herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın başladığını,çok gzel durduğunu söyledi:)İkinci bölüm oraletimindi.Aman tanrım bir baktım vee öylede kaldım.Ya 40 yıl baksam ve deseler ki "şu hatunun göğüsleri silikon mu" diye hiç teredütsüz "hayır"derim.Yok öyle bir kıvam ya maşallah.""Açılmaya hazır çiğbörek hamuru kıvamında"" Yemede yanın da yat, o denli yani:)O kadar doğal ve hoş görünüyorlar ki,maşallah maşallah arkadaşıma
Bu arada kızlar bugün 28.günüm ve ben spora başlıyorum.:92::92::92: 1 aydır egzersizden uzak kalmak sürecin en zor kısmıydı benim için:/1 aylık hafif bir egzersiz programı hazırladım bile:)Lalalalaaaa işte eski günlerime geri döndüğüm gün bugündür,tabiii tek bir farkla "FISTIK LOKUMU MEMELERİMLE"
Kızlar bugün oraletimle beraberdim.Eğlenceli,bol kahkahalı sohbetin ardından dedim ki oraletime "şekerim kalk, müsait biryer buluyoruz hemen göğüs yumuşaklığıma bakıyosun,madem Barış Bey burda yok,2.doktorum sensin":)Hemen müsait bir ortam bulduk,açıverdik şahaserleri karşılıklı:)yumuşama ve doğallık testleri yaptık:)İlk bölüm bana aitti.Doktor Oralet Hanım:)herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın başladığını,çok gzel durduğunu söyledi:)İkinci bölüm oraletimindi.Aman tanrım bir baktım vee öylede kaldım.Ya 40 yıl baksam ve deseler ki "şu hatunun göğüsleri silikon mu" diye hiç teredütsüz "hayır"derim.Yok öyle bir kıvam ya maşallah.""Açılmaya hazır çiğbörek hamuru kıvamında"" Yemede yanın da yat, o denli yani:)O kadar doğal ve hoş görünüyorlar ki,maşallah maşallah arkadaşıma
Bu arada kızlar bugün 28.günüm ve ben spora başlıyorum.:92::92::92: 1 aydır egzersizden uzak kalmak sürecin en zor kısmıydı benim için:/1 aylık hafif bir egzersiz programı hazırladım bile:)Lalalalaaaa işte eski günlerime geri döndüğüm gün bugündür,tabiii tek bir farkla "FISTIK LOKUMU MEMELERİMLE"
Slm canım.Evet ya tesadüfe bak,sorunun üstüne cukk diye cevap bu kadar denk gelir yani:)Valla canım arkadaşım oraletimin göğüslerini bilhassa elledim,tastik ettim:)Silikon namına bir belirti bile yok.Çok hafif kesi izleri var ki,o izler hepimizde biraz da olsa kalıcak.Görünüm ve yumuşaklık o kadar doğal ki tarif etmem mümkün değil.Oraletim anlatılmaz,yaşanırsınslm dila :)
senin topiğine girmeden önce konuyla alakalı oralete bi soru sormuştum ameliyattan belli bi süre sonra gerçekten dokunulduğunda silikon hissediliyormu diye :) cevap buradaymış :) ben de kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum ama bu tür soru işaretleri var kafamda. 25 yaşındayım daha geç kalmak istemiyorum kendimi iyi hissetmek içinbu arada kabul edersen resmilerine bakabilirmiyim bende?
Ekledim canım seni:)slm dila :)
senin topiğine girmeden önce konuyla alakalı oralete bi soru sormuştum ameliyattan belli bi süre sonra gerçekten dokunulduğunda silikon hissediliyormu diye :) cevap buradaymış :) ben de kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum ama bu tür soru işaretleri var kafamda. 25 yaşındayım daha geç kalmak istemiyorum kendimi iyi hissetmek içinbu arada kabul edersen resmilerine bakabilirmiyim bende?
Kotanı doldur tatlım bakarsın albüme:)canım ya teşekkür ederim fakat resimlerine bakamadım,çatlıcam:)25 mesaj hakkımın dolması gerekiyormuş
Kotanı doldur tatlım bakarsın albüme:)
ben de konu açtım görünmedi buradan sorayım arkadaşlar, ben de cumartesi ameliyat oldum izmirdeyim cenk tokat yaptı ameliyatımı. bir sorum var karnım da şişlik oluştu bunun normal olduğunu söylemişti ama karın bölgesinin alt kısımlarında kasıklara doğru yani morluklar oluştu sağ sol iki tarafta da normal mi doktora ulaşamadım şimdi cevaplarsanız sevinirim.
ayyy herşeyi geçtim elbiseler de falan kamufle ediyosun bir şekilde de şu bikini alışverişi ve tabi ki iç çamaşırı faslı tam bir kabustu benim için..kabusuma son vermek için tam 1 günüm kaldı...yarın bu saatlerde ameliyattan çıkmış olucam inşallah:92:
oraletcim ve dilacım yarın akşam 20:30 sularında beni anın çünkü gözümü açtığımda sizin için kocaman gülümseyip teşekkür edicem
Oraletime hitaben;
Dünya tatlısı arkadaşım, bugün tekrar biraraya gelmemiz ne güzel bir tesadüftü.İçtenliğin,samimiyetin,sohbetin,hal ve tavırların,güzelliğin...Sen var ya sen,iyiki varsın,iyiki dostumsun.Çok ama çok seviyorum seni,bunu sakın unutma.Her bir araya geldiğimizde enerjimiz tavan yapıyor.Bu nasıl bir ilişkidir şaştım yaw:)Nereye gitsek orayı sallıyoz:)Kardeş olsak bu denli severdim herhalde seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?