slm dila :)
senin topiğine girmeden önce konuyla alakalı oralete bi soru sormuştum ameliyattan belli bi süre sonra gerçekten dokunulduğunda silikon hissediliyormu diye :) cevap buradaymış :) ben de kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum ama bu tür soru işaretleri var kafamda. 25 yaşındayım daha geç kalmak istemiyorum kendimi iyi hissetmek içinbu arada kabul edersen resmilerine bakabilirmiyim bende?
gypsymia :) selam :))
Ben kendi topiğime girmeden bana yazılan yazılara cevap veriyorum çok ilgi göstermiyorum galiba sayfama buradan bu sonucu çıkardım çok oluyor bu durum.
Cevabını aldığın için mutluyum. :) Ben 24 yaşımda oldum. Neresinden yakalarsan kar arkadaşım.
Slm canım.Evet ya tesadüfe bak,sorunun üstüne cukk diye cevap bu kadar denk gelir yani:)Valla canım arkadaşım oraletimin göğüslerini bilhassa elledim,tastik ettim:)Silikon namına bir belirti bile yok.Çok hafif kesi izleri var ki,o izler hepimizde biraz da olsa kalıcak.Görünüm ve yumuşaklık o kadar doğal ki tarif etmem mümkün değil.Oraletim anlatılmaz,yaşanırsın
Korkulcak hiçbir şey yok canım.Sana şöyle söyliyim bütün tekniklerin kendine göre güzelliği ve avantajları vardır eminim fakat kas zarı altı tekniğinin ayrıcalıkları bambaşka.Silikon kendini hiç belli etmiyor.Kollarını oynattığında vücuduna yapıştırılmış gibi duran bir görüntü oluşmuyor.Uygun doktoru ve yöntemi bulduğun da mu operasyon harikalar yaratıyor,buna emin ol canım
Senleyken kıpır kıpır olmamak mümkün mü tatlım ya.Ne güzel samba yaptım ama sanaEvet çat kapı yaparım ben böyle arada :)))))
Senin enerjin karşısında ben suskun kaldım bu ne harekettir yarabbim :))
Durduğu yerde dans eden bir hatun kıvır kıvır çok sevdim hayat dolusun :))
Biz ciciş kardeşiyiz :))) Çok mutlu olduğum kadar pek bi utandım :)))
Kas üstü bencede düşünme.Gerçekten yapay duruyor.Hayatta en önemli felsefem hep şu oldu:"Şahsımla ilgili kim ne düşünüyor yada ne söylüyorsa bunu hiçbir zaman gereğinden fazla umursamadım.Umursadığım.benim ne isteyip ne düşündüğüm oldu".Bence sende bunu gerçekten istiyorsan veya gerek duyuyorsan önce kendini önemse derim.Tabi nişanlının da ne düşündüğü önemli fakat önce can sonra canan demişler:)ben ankarada yaşıyorum. burada bir doktora muayene oldum oda teknik olarak koltuk altı - kas altından bahsetti sanırım ankarada kas zarı altı yapan doktor yOk. ama kas üstü hiç düşünmüyorum o biraz yapay olur bende. ya dokunsam silikon elime gelmesse inanamam heralde :) nişanlım bu konuda pek destekçim değil yapay olur hissedilir diye diye inandırdı beni buna.
oralet slmm :) zaten birer dk arayla yazdım burda denk geldin demekki :) gerçekten dokunuldugunda farkedilmiyorsa çok güzel. çevremde bu ameliyatı olan biri olsaydı keşke nasıl olduğunu merak ediyorum gerçekten. dilanın fotolarını gördüm gerçekten çok güzel olmuş seninde varsa görebilirmiyim ark. ekliyorumm
Kas üstü bencede düşünme.Gerçekten yapay duruyor.Hayatta en önemli felsefem hep şu oldu:"Şahsımla ilgili kim ne düşünüyor yada ne söylüyorsa bunu hiçbir zaman gereğinden fazla umursamadım.Umursadığım.benim ne isteyip ne düşündüğüm oldu".Bence sende bunu gerçekten istiyorsan veya gerek duyuyorsan önce kendini önemse derim.Tabi nişanlının da ne düşündüğü önemli fakat önce can sonra canan demişler:)
Dilacım eğer meme dokusu varsa doktorların ilk önerdiği teknik kasüstü,sağlam kası kesmek istemiyorlar,benim doktorum Ufuk Bilkaydı.Teoman Doğan'ın sitesinde de aynı konudan bahsediliyor.%60 kasüstü yaptığını söylüyor.Benim meme altım 82 cm,üstü 98 cm şu an.Yani c cup oldu ve yuvarlak takıldığı halde damla gibi duruyor,ama doktor bey zaten muayene esnasında neyin yakışacağını söylüyor,yüzlerce ameliyat yapmış sonuçta.Kas üstü bencede düşünme.Gerçekten yapay duruyor.Hayatta en önemli felsefem hep şu oldu:"Şahsımla ilgili kim ne düşünüyor yada ne söylüyorsa bunu hiçbir zaman gereğinden fazla umursamadım.Umursadığım.benim ne isteyip ne düşündüğüm oldu".Bence sende bunu gerçekten istiyorsan veya gerek duyuyorsan önce kendini önemse derim.Tabi nişanlının da ne düşündüğü önemli fakat önce can sonra canan demişler:)
öyle tabii bu ergenliğimden beri bu takıntı bende. neler hissettirdiğini ne kadar önemli olduğunu ancak yaşayan bilir. eğer kas zarı altı kas altından daha iyiyse istanbulda olabilirim ameliyatımı. kaç gün kalmam gerekir eğer istanbulda olursam?
Dilacım eğer meme dokusu varsa doktorların ilk önerdiği teknik kasüstü,sağlam kası kesmek istemiyorlar,benim doktorum Ufuk Bilkaydı.Teoman Doğan'ın sitesinde de aynı konudan bahsediliyor.%60 kasüstü yaptığını söylüyor.Benim meme altım 82 cm,üstü 98 cm şu an.Yani c cup oldu ve yuvarlak takıldığı halde damla gibi duruyor,ama doktor bey zaten muayene esnasında neyin yakışacağını söylüyor,yüzlerce ameliyat yapmış sonuçta.
ankarada doktor bitti mi yani benim bildiğim hemen hemen bütün doktorlar kasaltı çalışıyor zaten kasüstünün hem daha çabuk sarkacağını hemde doğal durmayıp eğer yuvarlaksa top gibi duracağını söylüyorlar. bencede kesinlikle kasaltı takılmalı. doktorların aynı görüşte birleştiğini gören yok zaten kim hangi tekniği daha kolay yapıyprsa onu öneriyor yani 1 doğru yok. iş sana kalıyor senin aklın hangisine yatarsa artık. bende ankarada en 3 doktorla görüştüm hepsinin kesi yeri farklı ama hepsi kasaltı çalışıyor. daha karar vermedim sen hangi doktorla görüştün acaba, sende benimgibi koltukaltı kesisi mi düşünüyorsun
Canım yanlış anlaşılmasın.Ben sadece genelleme yaptım.İki arkadaşım kasüstü oldu,sonuç çokda hoş olmadı açıkcası.Fakat bu herkeste farklılık gösterir.Belkide onlara uygun yöntem değildi kas üstü,yapay durmasının sebebide o olabilir yani...Dilacım eğer meme dokusu varsa doktorların ilk önerdiği teknik kasüstü,sağlam kası kesmek istemiyorlar,benim doktorum Ufuk Bilkaydı.Teoman Doğan'ın sitesinde de aynı konudan bahsediliyor.%60 kasüstü yaptığını söylüyor.Benim meme altım 82 cm,üstü 98 cm şu an.Yani c cup oldu ve yuvarlak takıldığı halde damla gibi duruyor,ama doktor bey zaten muayene esnasında neyin yakışacağını söylüyor,yüzlerce ameliyat yapmış sonuçta.
tatlım benimde yaptığım araştırmalara göre kasaltı çalışıyorlar. benim meme dokum neredeyse sıfır kesinlikle kasaltı olması gerek diye düşünüyorum, belki meme dokusu varsa dediğin olabilir. birde dual plan var o da yarısı altına yarısı üstüne. oda dokusu olanlarda iyi olur diye biliyorum. çünkü kasüstünde doğal durmuyor diye biliyorum. demekki doktor görüşleri çok farklı sizinkiler size öyle bizimkiler bize böyle.. EEEE ne yapmalı acaba
Kendi sorduğun soruya kendin cevap vermişsin canım ne güzel:)tatlım sen karıştırıyorsun galiba. kas altı var, kas üstü var. KAS ZARI ALTI neben hiç duymadım. yeni bir teknikmi bence kasaltı tekniğiyle ismini karıştırıyorsun. duru dur goggldan aratıcam bu yöntemi valla :)))............. evet gogglladım ve kasaltı zarı diyede bir yöntem varmışş(( ama kasaltı yöntemiyle aynı kızlar bunu arştırmanıza bile gerek yok. Çünkü ; zaten eğer kasaltı kesisi yaptıyorsanız doktor kesiyi yaptığı yerde kas zarı eğer kalınsa zaten altına yerleştirirmiş, eğer inceyse zarın üstüne yani kasaltı. yani bir ayrım yok gibi hemen hemen çünkü doktor zarınızın yapısına göre zaten kendisi kasiyor orayı yani zarın kalın yada ince olmasıyla alakalı. yani ayrı bir yöntem değil
tatlım bence sende bu ayrı bir yöntemmiş gibi düşünme kasaltı zaten. ben nebil bozdoğan ve zühtü demir ferruh bingülle görüştüm
Canım valla doğum yapmadığım için bilemicem:)Fakat sanat camiasında bazı ünlüler de hamile kalınca silikonlarını çıkarttıklarını görüyoruz.Ben Barış Bey'e sormuştum bebek emzirince sorun olurmu,kanser riski varmı silikonun diye.Bana "çok rahat ol canım.Ne patlar,ne emzirmeye engeldir,ne de memeye zarar verir.İçin rahat olsun"demişti.Ben de netten araştırmıştım,okudukça endişe edilcek birşey olmadığını gördüm:)kızlar neden gebe kalmak isteyenler silikonlarını çıkarttırıyorlar.emzirmeye etikisi varmıki acaba ne diyosun dila'cım
Canım sitede benim bildiğim kas zarı altı tekniğiyle olan 3-4 arkadaş var.Örnek;ben,oraletim ve poisam.Hepimiz de gayet memnunuz.Çok sık kullanılan bir teknik değil,duymamış olabilmen doğal.Sporcu geçmişim olduğundan ve rutin bir şekilde spor yapmam (7 sene voleybol,1 yıl uzun atlama ve günlük yaşantımda spor ve egzersiz vazgeçilmezimdir) bu tekniği seçmemdeki en büyük etkenlerin başında gelir.Bak Barış Bey'in bir yazısından alıntı yaptım,daha açıklayıcı olucaktırdilacım bu kas zarı altı ne sen biliyomusun :)) bi de bu çıktı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?