grkmmmcim sen gittin karar verdin bizde sürecimizde ne oluyor ne bitiyor yazdık sadece :))
Benim 1,5 yıl oldu hala daha yazarken heyecanlanıyorum düşün sen nasıl bir değişime girdiğini. 2009 tatilimde ağlayarak bikini aramıştım 2011 tatillerimde* nasıl ortalığın tozunu dumanını attım en ön planda nasıl durdum anlatamam. Yani plajda voleybol bile oynadım hatta çook yakışıklı bir çocukta top bana çarpacak gibi olduğunda önüme atladı sana zarar gelmemeli diyip durdu - ki o neyden bahsediyordu anlıyordum benn -
kataloglara bakıyorum veya herhangi bir mankenin giydiği kıyafetlere önceden off ne güzel durmuş derken şimdi yahu bunun göğsü de hiç yokmuş diyorum. Berrak Tüzünataç mesela baktıkça bakasım gelir hatuna o kadar güzel. Bir Avuç Deniz filminde soyunduğu bir sahne vardı. Bi baktım hiç yok. Dedim ben bu hatuna fark atmışım bi eksiğim boy
Sen doktorunu seçtin, yöntemine cc'sine karar verdin, güvendin, en önemlisi budur. Bizimde sana hayırlı uğurlu olsun diyip çarçabuk toparlanıp dönüşünü ve süratle enerjni paylaşmanı beklememiz düşüyor. Hadi grkmmmm göster enerjiniii :92::92::92: