:)Bence şimdi değil ama yaşlanınca elbet sarkar.Yer çekimine maruz kalmamak mümkün değil tabi.Bir arkadaşıma doktoru "her 10 yılda 1 cm sarkma yapar" demiş.soru sormak demişken bişey sorcamsilikondan sonra meme büyüyor sonuçta ilerde doğum yapıp emzirdikten sonra sarkma olur mu sence?
Hepinize geçmiş olsun. bende istiyorum ama çok korkuyorum frumda okuduklarım beni biraz rahatlattı ama beb şu silikonsuz olanı düşünüyorum.
Korkulcak birşey yok hazanbelcim.Bu ameliyatı ol bak o zaman korku değil cesaret duyucaksın.Eskiden bikini yada iç çamaşır görünce iç geçirirdim,"altı olur ama üstü olmas kahretsin yaa" diye.Yada elbise alırken,alt oturur üst boş boş kalır.Hay allahım ecel terleri dökerdim mağzada bişey denicem diye:)Amm şimdi vuvvv:)))Aklımdan ne geçiyorsa,maddi durumum neye yetiyorsa "istiyorum ve alıyorum":)Çünküüü artık memeli bir hatunum:)Hepinize geçmiş olsun. bende istiyorum ama çok korkuyorum frumda okuduklarım beni biraz rahatlattı ama beb şu silikonsuz olanı düşünüyorum.
Helal olsun sana arkadaşım.Bu konuda acayip benzeşiyoruz.Sende karar verdin,görüştün,gününü aldın ve oldun geldin:)İşte ben devlet gibi hatun diye buna derim arkadaşhazanbel bende aynı durumdaydım yıllardır hep çok istiyordum ama silikon taktırmayı düşünmüyordum önceleri korkumdan...bir gün canıma tak etti ve bu siteyi keşfettim...okuduklarımdan ve saolsunlar arkadaşlardan aldığım bilgilerden sonra aniden karar verdim..beklemenin faydası yok vakit boşuna geçiyor dedim...ve fikrimi değiştirmeden drla görüştüm ve aklımda gün almak yoktu sadece bilgilenme amaçlı drla görüşmüştüm bir baktım gün almışım ve o gün gelmiş çatmış cuma günü ameliyatımı olucam bi aksilik olmazsa...herşey çok çabuk gelişiyormuş adım atılınca onu anladım..
Helal olsun sana arkadaşım.Bu konuda acayip benzeşiyoruz.Sende karar verdin,görüştün,gününü aldın ve oldun geldin:)İşte ben devlet gibi hatun diye buna derim arkadaş
Kıyamam sana ya ne demek:)Bizde destek tam destek:)Sen yeterki iyi ol,mutlu ol...Gerisi yalan arkadaşım.Oraletim zaten Angelina Jolie:)Yardım meleğim benim ya,yerim kız seni.Sevesim geldi oraletimi:)Grkmmmcim herşey okadar güzel bir şekilde gelişicek ki,gördüklerine sen bile inanamıyacaksındilacım bu kararı almam da senin payın ne büyük bir bilsenözellikle sen ve oralet her konuda yardımcı oldunuz güç verdiniz bana da karar vermek düştü :)) desteğin için teşekkür ederim arkadaşım...ameliyattan sonra daha çok teşekkür edicem eminim
dilacım bu kararı almam da senin payın ne büyük bir bilsenözellikle sen ve oralet her konuda yardımcı oldunuz güç verdiniz bana da karar vermek düştü :)) desteğin için teşekkür ederim arkadaşım...ameliyattan sonra daha çok teşekkür edicem eminim
Kıyamam sana ya ne demek:)Bizde destek tam destek:)Sen yeterki iyi ol,mutlu ol...Gerisi yalan arkadaşım.Oraletim zaten Angelina Jolie:)Yardım meleğim benim ya,yerim kız seni.Sevesim geldi oraletimi:)Grkmmmcim herşey okadar güzel bir şekilde gelişicek ki,gördüklerine sen bile inanamıyacaksın
Oraletim sen yazıyosun ya sayfama ben okurken keyiften kırılıyorum.Çok seviyorum kız seni:)Poisam bi göründü kayboldu,belliydi zaten biyerlerde salındığı:)Doyasıya eğlensin,anın tadını çıkarsın.Bidahakine selam söyle benden de:)Bu arada büyükada planını es geçmeyelim:)Karşılıklı attıralım memişleri ada sahillerinde:)Canımsın yahuu. Bu ne tatlı enerji hani bakim sayfama kim ne yazmış demiyorum da bakim bugün dila ne yazmış diyorum. İlk senden başlıyorum öyle enerjik öyle kıpır kıpır öyle dişi ve cicişlisin yanii :)))
Bu arada dilacım sen de henüz bir şey görmedinn hemde hiçç görmedin :)) Biraz daha zaman geçsin işte o zaman artık senin cümlelerindeki coşku nasıl olur bilmiyorum :)))
Plajda salındığın gibi salınırsın buralarda :))
Poisa'da inanılmaz uzun bir tatil yapmış ve enrji patlaması yaşıyor. Onun ameliyat öncesinde dokusu vardı. Hatta benden fazlaydı senesinde beni sollar buraya da yazıyorum. Hatta bir ara unutmayayım ona da yazayım :))
Tatlım nasıl görünmek istiyosan o doğrultuda ilerle.Bu senin en doğal hakkın.Fakat kısa boyluysan 400 cc sana büyük gelebilir,hoş olmayan bir görüntünün oluşması da seni mutlu etmeyebilir.O sebeple karar vermeden önce iyi düşün.Ben 315 cc yi hayli hayli kaldırabildiğim halde ki -400 cc ye kadar takabilirim- demişti doktorum,cc ölçüsüne karar verirken tam bir hafta enine boyuna düşünmüştüm.Sonuçta bu meliyatı birkere oluyorsun ve verdiğin kararda güzel sonuç almak istiyorsun.Tabi seçim senin tatlım.Umarım gönlüne göre ve yakışanı olur
Bebem bugün bize yarın size:)tatil sırasıyla:)Sen de ol bak ameliyatını tatil nasıl da güzel gelicek sana.Sen de çok iyisin tatlım benim...Kucak dolusu sevgiler...Mutluyuz,mutlusunuz,mutlular...:)guzel dileklerin icin tesekkur ederim canim cok iyisin ha bu arada ne o cicis bikini tatil catlatmayin ama aaahakediyorsunuz canlarim oh oh
grkmmmcim sen gittin karar verdin bizde sürecimizde ne oluyor ne bitiyor yazdık sadece :))
Benim 1,5 yıl oldu hala daha yazarken heyecanlanıyorum düşün sen nasıl bir değişime girdiğini. 2009 tatilimde ağlayarak bikini aramıştım 2011 tatillerimde* nasıl ortalığın tozunu dumanını attım en ön planda nasıl durdum anlatamam. Yani plajda voleybol bile oynadım hatta çook yakışıklı bir çocukta top bana çarpacak gibi olduğunda önüme atladı sana zarar gelmemeli diyip durdu - ki o neyden bahsediyordu anlıyordum benn -
kataloglara bakıyorum veya herhangi bir mankenin giydiği kıyafetlere önceden off ne güzel durmuş derken şimdi yahu bunun göğsü de hiç yokmuş diyorum. Berrak Tüzünataç mesela baktıkça bakasım gelir hatuna o kadar güzel. Bir Avuç Deniz filminde soyunduğu bir sahne vardı. Bi baktım hiç yok. Dedim ben bu hatuna fark atmışım bi eksiğim boy
Sen doktorunu seçtin, yöntemine cc'sine karar verdin, güvendin, en önemlisi budur. Bizimde sana hayırlı uğurlu olsun diyip çarçabuk toparlanıp dönüşünü ve süratle enerjni paylaşmanı beklememiz düşüyor. Hadi grkmmmm göster enerjiniii :92::92::92:
Benim bildiğim site yönetimi konuyu inceledikten sonra faaliyete sokuyor.kızlar konu açtım ama neden gözükmüyor anlamadım.
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de karnım şişmişti fakat şişlik oluşmadı:/Alla alla:/Şöyle de bir şey var bir arkadaşımda olmuştu morluk ama karnında.Sen kasık diyorsun.Hay allah.Neyse doktorunla irtibata geçersen bizi de bilgilendir tamam mı merak ederimben de konu açtım görünmedi buradan sorayım arkadaşlar, ben de cumartesi ameliyat oldum izmirdeyim cenk tokat yaptı ameliyatımı. bir sorum var karnım da şişlik oluştu bunun normal olduğunu söylemişti ama karın bölgesinin alt kısımlarında kasıklara doğru yani morluklar oluştu sağ sol iki tarafta da normal mi doktora ulaşamadım şimdi cevaplarsanız sevinirim.
grkmmim canım benim ya göğüssüz son akşamın:)Süper yaa:)Yarından itibaren hayat senin için bambaşka bir boyut alıyor haberin olsun:)Şimdiden çok çok geçmiş olsun.İnşallah sorunsuz,mükemmel bir ameliyat geçirir tekrar aramıza katılır,zafer kutlamanı beraber paylaşırız burda:)Kendini iyi hissedince gir yaz tmmı,merak ederim.Çok öpüyorum seni.Dualarım ve en içten duygularım seninle.Allaha emanet ol bebekayyy herşeyi geçtim elbiseler de falan kamufle ediyosun bir şekilde de şu bikini alışverişi ve tabi ki iç çamaşırı faslı tam bir kabustu benim için..kabusuma son vermek için tam 1 günüm kaldı...yarın bu saatlerde ameliyattan çıkmış olucam inşallah:92:
oraletcim ve dilacım yarın akşam 20:30 sularında beni anın çünkü gözümü açtığımda sizin için kocaman gülümseyip teşekkür edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?