• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Dila28 merhaba.izmirde yaşıyorum bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.arkadaş listene eklersen sevinirim.resimlerine bakmak çok isterim.barış bey,le mailleştim.bikaç doktorla daha görüştüm.ama barış doktor aklıma en yatan kişi oldu.memnun kalan hastası çok biliyorum.araştırmalarım devam ediyor.yardımcı olursan sevinirim canım.

Bebem bugün bize yarın size:)tatil sırasıyla:)Sen de ol bak ameliyatını tatil nasıl da güzel gelicek sana.Sen de çok iyisin tatlım benim...Kucak dolusu sevgiler...Mutluyuz,mutlusunuz,mutlular...:)

ne gelmez siram varmis:18: 25 ekim bi gelse surekli karar degistirip duruyom bi vazgec diyorum:45: kendi kendime aaa asla vazgecmem:21:diyorum sonra cc ye takiyorum buyuk olur su cc iyi olur sonra yine olmaz diyorum boyle ya surekli kafamdakiler bunlar paranoya oldum :50:.:18:bendende sana kucak dolusu sevgiler canim benim:71:

Dila28 merhaba.izmirde yaşıyorum bende meme büyütme ameliyatı olmayı düşünüyorum.arkadaş listene eklersen sevinirim.resimlerine bakmak çok isterim.barış bey,le mailleştim.bikaç doktorla daha görüştüm.ama barış doktor aklıma en yatan kişi oldu.memnun kalan hastası çok biliyorum.araştırmalarım devam ediyor.yardımcı olursan sevinirim canım.
Selam canım.Arkadaş listeme ekledim seni.Kafana takılan birşey olursa sor,seve seve cevaplarım;)

Of of ne enerji bu kızlar.Yazılanları okudukca cesaretim dahada artıyor galiba yaptıracam ben bu ameliyatı.
Sorma canım ya,enerji patlaması yaşıyoruz resmen.Yaz ayının güzelliği işte.Açıldık saçıldık tabi:)İlgi alaka görüncede patlamalar kaçınılmaz:)Ol ol,hiç düşünme bile...

ne gelmez siram varmis:18: 25 ekim bi gelse surekli karar degistirip duruyom bi vazgec diyorum:45: kendi kendime aaa asla vazgecmem:21:diyorum sonra cc ye takiyorum buyuk olur su cc iyi olur sonra yine olmaz diyorum boyle ya surekli kafamdakiler bunlar paranoya oldum :50:.:18:bendende sana kucak dolusu sevgiler canim benim:71:
Ah be güzelim paranoya yapıcak hiçbir şey yok aslında.Aşama 1:Maddi yönten hazır ol 2:Doktor belirle,görüş,ayrıntılara karar ver,gün al 3:Ameliyat ol,çık gel:)İşte bu kadar:)Ya niye olmuyacasın ki,şuanki durumun seni mutsuz ediyorsa hiç durma derim.Ben eski halimle nasıl yaşamışım,geçen günlerime yazık diyorum şimdi.Ama anca hazırdım ve hiç düşünmeden yaptırdım.Ve iyiki de yaptımışım.Özgüven duygum tavan...:)Seksepalite tavan...:)İlgili,alaka tavan...:)Hazır randevunuda almışken,hiç düşünme.Bekle ve ol;)Biraz cesaret fıstık,haydi bakalım göster kendini;)

Oraletime hitaben;
Dünya tatlısı arkadaşım, bugün tekrar biraraya gelmemiz ne güzel bir tesadüftü.İçtenliğin,samimiyetin,sohbetin,hal ve tavırların,güzelliğin...Sen var ya sen,iyiki varsın,iyiki dostumsun.Çok ama çok seviyorum seni,bunu sakın unutma.Her bir araya geldiğimizde enerjimiz tavan yapıyor.Bu nasıl bir ilişkidir şaştım yaw:)Nereye gitsek orayı sallıyoz:)Kardeş olsak bu denli severdim herhalde seni:)

Kızlar bugün oraletimle beraberdim.Eğlenceli,bol kahkahalı sohbetin ardından dedim ki oraletime "şekerim kalk, müsait biryer buluyoruz hemen göğüs yumuşaklığıma bakıyosun,madem Barış Bey burda yok,2.doktorum sensin":)Hemen müsait bir ortam bulduk,açıverdik şahaserleri karşılıklı:)yumuşama ve doğallık testleri yaptık:)İlk bölüm bana aitti.Doktor Oralet Hanım:)herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın başladığını,çok gzel durduğunu söyledi:)İkinci bölüm oraletimindi.Aman tanrım bir baktım vee öylede kaldım.Ya 40 yıl baksam ve deseler ki "şu hatunun göğüsleri silikon mu" diye hiç teredütsüz "hayır"derim.Yok öyle bir kıvam ya maşallah.:nazar::nazar::nazar:""Açılmaya hazır çiğbörek hamuru kıvamında"":1: :56::56:Yemede yanın da yat, o denli yani:)O kadar doğal ve hoş görünüyorlar ki,maşallah maşallah arkadaşıma :nazar::nazar:
Bu arada kızlar bugün 28.günüm ve ben spora başlıyorum.:92::92::92: 1 aydır egzersizden uzak kalmak sürecin en zor kısmıydı benim için:/1 aylık hafif bir egzersiz programı hazırladım bile:)Lalalalaaaa işte eski günlerime geri döndüğüm gün bugündür,tabiii tek bir farkla "FISTIK LOKUMU MEMELERİMLE":66:

Kızlar bugün oraletimle beraberdim.Eğlenceli,bol kahkahalı sohbetin ardından dedim ki oraletime "şekerim kalk, müsait biryer buluyoruz hemen göğüs yumuşaklığıma bakıyosun,madem Barış Bey burda yok,2.doktorum sensin":)Hemen müsait bir ortam bulduk,açıverdik şahaserleri karşılıklı:)yumuşama ve doğallık testleri yaptık:)İlk bölüm bana aitti.Doktor Oralet Hanım:)herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın başladığını,çok gzel durduğunu söyledi:)İkinci bölüm oraletimindi.Aman tanrım bir baktım vee öylede kaldım.Ya 40 yıl baksam ve deseler ki "şu hatunun göğüsleri silikon mu" diye hiç teredütsüz "hayır"derim.Yok öyle bir kıvam ya maşallah.:nazar::nazar::nazar:""Açılmaya hazır çiğbörek hamuru kıvamında"":1: :56::56:Yemede yanın da yat, o denli yani:)O kadar doğal ve hoş görünüyorlar ki,maşallah maşallah arkadaşıma :nazar::nazar:
Bu arada kızlar bugün 28.günüm ve ben spora başlıyorum.:92::92::92: 1 aydır egzersizden uzak kalmak sürecin en zor kısmıydı benim için:/1 aylık hafif bir egzersiz programı hazırladım bile:)Lalalalaaaa işte eski günlerime geri döndüğüm gün bugündür,tabiii tek bir farkla "FISTIK LOKUMU MEMELERİMLE":66:

slm dila :)
senin topiğine girmeden önce konuyla alakalı oralete bi soru sormuştum ameliyattan belli bi süre sonra gerçekten dokunulduğunda silikon hissediliyormu diye :) cevap buradaymış :) ben de kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum ama bu tür soru işaretleri var kafamda. 25 yaşındayım daha geç kalmak istemiyorum kendimi iyi hissetmek için :( bu arada kabul edersen resmilerine bakabilirmiyim bende?

senin topiğine girmeden önce konuyla alakalı oralete bi soru sormuştum ameliyattan belli bi süre sonra gerçekten dokunulduğunda silikon hissediliyormu diye :) cevap buradaymış :) ben de kendimi bildim bileli bu ameliyatı olmak istiyorum ama bu tür soru işaretleri var kafamda. 25 yaşındayım daha geç kalmak istemiyorum kendimi iyi hissetmek için :( bu arada kabul edersen resmilerine bakabilirmiyim bende?

Slm canım.Evet ya tesadüfe bak,sorunun üstüne cukk diye cevap bu kadar denk gelir yani:)Valla canım arkadaşım oraletimin göğüslerini bilhassa elledim,tastik ettim:)Silikon namına bir belirti bile yok.Çok hafif kesi izleri var ki,o izler hepimizde biraz da olsa kalıcak.Görünüm ve yumuşaklık o kadar doğal ki tarif etmem mümkün değil.Oraletim anlatılmaz,yaşanırsın;););)
Korkulcak hiçbir şey yok canım.Sana şöyle söyliyim bütün tekniklerin kendine göre güzelliği ve avantajları vardır eminim fakat kas zarı altı tekniğinin ayrıcalıkları bambaşka.Silikon kendini hiç belli etmiyor.Kollarını oynattığında vücuduna yapıştırılmış gibi duran bir görüntü oluşmuyor.Uygun doktoru ve yöntemi bulduğun da mu operasyon harikalar yaratıyor,buna emin ol canım;)

Ekledim canım seni:)

ben de konu açtım görünmedi buradan sorayım arkadaşlar, ben de cumartesi ameliyat oldum izmirdeyim cenk tokat yaptı ameliyatımı. bir sorum var karnım da şişlik oluştu bunun normal olduğunu söylemişti ama karın bölgesinin alt kısımlarında kasıklara doğru yani morluklar oluştu sağ sol iki tarafta da normal mi doktora ulaşamadım şimdi cevaplarsanız sevinirim.

Canım geçmiş olsun :nazar: eminim yumuşamadan sonra fıstık gibi salınırsın ortalıkta ;))

Şimdi karnındaki şişlik normal kasıkta morluklar oluşmasını anlamadım bende eğer ağrın yoksa sıkıntı yapma kendine, yine doktoruna sor tabi aklında soru işareti kalmasın.

Ama şişliklerini bir iki aya kadar tamamen bir anda atarın. Anesteziden dolayı vucudunda ödem birikiyor hepsi bu. Hepimizde oldu bu. Geçmiş olsun, iyi günlerde kullan cicilerini :71:

ayyy herşeyi geçtim elbiseler de falan kamufle ediyosun bir şekilde de şu bikini alışverişi ve tabi ki iç çamaşırı faslı tam bir kabustu benim için..kabusuma son vermek için tam 1 günüm kaldı...yarın bu saatlerde ameliyattan çıkmış olucam inşallah :66: :92:

oraletcim ve dilacım yarın akşam 20:30 sularında beni anın çünkü gözümü açtığımda sizin için kocaman gülümseyip teşekkür edicem :54: :71:

grkmmmm az kaldı yahuu son yarım saat seni anıyoruz en içten dileklerimizleee

hadi ameliyatını ol, ve cicişlerin kadar güzel temiz bir sayfa aç kendine hem gerçek hayatında hem de buradaki hayatında :92::92::92::92:

Oraletime hitaben;
Dünya tatlısı arkadaşım, bugün tekrar biraraya gelmemiz ne güzel bir tesadüftü.İçtenliğin,samimiyetin,sohbetin,hal ve tavırların,güzelliğin...Sen var ya sen,iyiki varsın,iyiki dostumsun.Çok ama çok seviyorum seni,bunu sakın unutma.Her bir araya geldiğimizde enerjimiz tavan yapıyor.Bu nasıl bir ilişkidir şaştım yaw:)Nereye gitsek orayı sallıyoz:)Kardeş olsak bu denli severdim herhalde seni:)

Evet çat kapı yaparım ben böyle arada :)))))

Senin enerjin karşısında ben suskun kaldım bu ne harekettir yarabbim :))

Durduğu yerde dans eden bir hatun kıvır kıvır çok sevdim hayat dolusun :))

Biz ciciş kardeşiyiz :))) Çok mutlu olduğum kadar pek bi utandım :))) :71::54:

Dilacım yumuşama derken hakkaten bendeki kadar yumuşama olacağını düşünmemiştin galiba :)))

Yani hemcinsim anlamadı düşün bir de karşı cinsim nasıl anlasın :)))))

Ama 1.yılına kıyaslarsam şu an daha iyiler :) Yani iyiden iyiye gidiyorum :D 2 yılda oturur diyorlar hatta uzayadabiliyormuş kişisine göre. Benim sürecim hep hızlı ilerledi göğüste 2.yılımda artık nasıl olurum bilmiyorum.

Seninde sana söylediğim gibi üstlerde çok güzel yumuşamalar başlamış kenarlarda da yumuşama başlangıcı var. İç kesimlere doğru masaja devam, zaten elimle bastırınca batmaya başlamış içe :) Level atladın ki sürecinde normal olsun böyle :))

Spor yapmaya başlamanda da bir sıkıntı olmaz zaten kas zarı altı sporcuların tercih ettiği diye okumuştum, onlar aylarca beklemiyordur :)))

Back