Kızlar bugün oraletimle beraberdim.Eğlenceli,bol kahkahalı sohbetin ardından dedim ki oraletime "şekerim kalk, müsait biryer buluyoruz hemen göğüs yumuşaklığıma bakıyosun,madem Barış Bey burda yok,2.doktorum sensin":)Hemen müsait bir ortam bulduk,açıverdik şahaserleri karşılıklı:)yumuşama ve doğallık testleri yaptık:)İlk bölüm bana aitti.Doktor Oralet Hanım:)herşeyin yolunda gittiğini,yumuşamanın başladığını,çok gzel durduğunu söyledi:)İkinci bölüm oraletimindi.Aman tanrım bir baktım vee öylede kaldım.Ya 40 yıl baksam ve deseler ki "şu hatunun göğüsleri silikon mu" diye hiç teredütsüz "hayır"derim.Yok öyle bir kıvam ya maşallah.
""Açılmaya hazır çiğbörek hamuru kıvamında""
Yemede yanın da yat, o denli yani:)O kadar doğal ve hoş görünüyorlar ki,maşallah maşallah arkadaşıma
Bu arada kızlar bugün 28.günüm ve ben spora başlıyorum.:92::92::92: 1 aydır egzersizden uzak kalmak sürecin en zor kısmıydı benim için:/1 aylık hafif bir egzersiz programı hazırladım bile:)Lalalalaaaa işte eski günlerime geri döndüğüm gün bugündür,tabiii tek bir farkla "FISTIK LOKUMU MEMELERİMLE"