dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

bir kova burcu olmayı çok isterdim biliyomusun...başak burcuyla dağlar kadar fark var arasında...oldugumun zıttı olmak isterdim.hesap vermeden insan içini rahat hissetmezmi ben hesap verme ihtiyacı duyuyorum sürekli benliğimde varya buda burçtan gelen bişey..kafama göre takılamıyorum malesef..sürekli takıntı sürekli içinde hesaplar dönen ayyy çok yorucu..nevardı şubatta doğsaydım nisanda doğup koç olsaydım ne güzel demişsin ''babam hariç kimseye hesap vermem ben''ben aksine kimse hesap sormasada kendimi suçlu hissesiyorum sanki kötü bşe yapmış gbi... ay ne alakaysa şimdi bu konuyla gecenin bi vakti..bide ben kovalarlada anlaşamam ama seni sevdim canım cicişlerin hayırlı olsun sen zaten her daim mutlu kalırsın

Hahaha o da güzel:)Nearzuediyorsan nasıl görünmek istiyorsan onu yaptır tabi:)Neyle mutlu olucağını sen daha iyi bilirsin şekerim:)

pemala gibi buyuk istedigimden degil doktorun bana uygun gordugu 400 cc kisacik boya 400 hani o yuzden dedim.randevu aldim tekrar konusmaya gidecem cc hakkinda ogun sarhosmuydu neydi bi tekrar gideyim

:)Canım benim yapı meselesi tabi.Benim anneannem başak burcudur,aynı anlattığın gibi bi tonton:))Burçlar ciddi anlamda insanı çok etkiliyor.Bak mesela nedenli önem verdiğim hakkında kısa bişey anlatıyım:Üniversitede okurken Osman diye bi çocuk vardı bizim bölümde.Çocuk hoş,duygusal,samimi...Zamanla arkadaşlık ilişkimiz biraz yön değiştirdi ve biz flörtleşir gibi olduk:)Bigün kordonda yürüyüş yapıyoruz burçlardan konu açıldı,sordum burcun ne diye,balık dedi.O an:"acil alarm dila,hemen gardını al"dedim içimden.Çünkü kovayla balık, bilirim hiç anlaşamaz velasılda zamanla anladık ki aynen öyleymiş:))Ben kova olduğum halde kovalarla anlaşamam:)Fakat bende seni sevdim arkadaşım:)Ciciş dileklerin için de teşekkür ederim,darısı başına inşallah:)

pemala gibi buyuk istedigimden degil doktorun bana uygun gordugu 400 cc kisacik boya 400 hani o yuzden dedim.randevu aldim tekrar konusmaya gidecem cc hakkinda ogun sarhosmuydu neydi bi tekrar gideyim
Tatlım nasıl görünmek istiyosan o doğrultuda ilerle.Bu senin en doğal hakkın.Fakat kısa boyluysan 400 cc sana büyük gelebilir,hoş olmayan bir görüntünün oluşması da seni mutlu etmeyebilir.O sebeple karar vermeden önce iyi düşün.Ben 315 cc yi hayli hayli kaldırabildiğim halde ki -400 cc ye kadar takabilirim- demişti doktorum,cc ölçüsüne karar verirken tam bir hafta enine boyuna düşünmüştüm.Sonuçta bu meliyatı birkere oluyorsun ve verdiğin kararda güzel sonuç almak istiyorsun.Tabi seçim senin tatlım.Umarım gönlüne göre ve yakışanı olur

BALIKMI:) doğrubak sen anlaşamazsın yengeç olabilir ama çok iyi anlaşırsınız..inş hayatım bakalım nezaman olur benmkiler meçhul kansızlık var ilaç kullanıyorum daha olamicam yani:)olsun siz oluyosunuz bizde seviniyoruz oda yeter şimdilik

Allah şifa versin canım.Bugün bana seviniriz yarın sana inşallah:)

Kızlar bugün ikinci kez atılan dikişlerimden de kurtuldum:) tekrar kan sızması da yok. çıkışta da sporcu sütyeni almaya gittim. Yardımcı olan kız ne kadar güzel durdu silikonlu gibi dedi:) valla millet beğeniyor da bana hala dik geliyor. işte sol da yukarda ve üstü şiş hala. sanırım benimkiler 3 ayda anca toparlanacak. zaman geçtikçe daha da doğallaşıp güzelleşecek ve ben de onları iyice seveceğim. buna iinanmak istiyoum:)

Oh oh çok geçmiş olsun.Sorun yok ya bu güzel haberSporcu sütyenide alınmış.Bi müddet sonra masajlar kremler de başlar:)Bundan sonrası çorap söküğü misali:)Eminim şimdi bile çok güzellerdir.Aslında boşyere hayıflanıyoruz kızlar.Bi müddet sonra yumuşayıp şekil alıcaklarını bildiğimiz halde sıkıntı yapıyoruz kendimize:)Ah biz kadınlar ah:)

Dila.Oralet,Görkem ve diğer kızlar
Bavulumu hazırladım yarın kardeşimle Malatya yolcuyum 11 ine yeni cicişlerime ve burnuşuma kavuşcam,dualarınızı bekliyorum,hoşçakalın

cutegirls tüm dualarım seninle..herşey tam istediğin gibi olacak buna hiç şüphem yok...haberlerini merakla bekliyorum..

:92::92::92: Oh ohhhhŞunun şurasında 2 gün ha.Süper yaa:)

evet canım yaa heyecanlı sürecin son iki günü sonrasında kavuşma ve alışma süreci sonra da keyif süreci...hepsi birbirinden güzel ve gitgide güzelleşen süreçler gibi görünüyor..nasıl heyecan ve sabırsızlık var anlatamamm...ama eminim beni benden daha iyi anlıyorsundur

Ah ah anlamam mı.Oyun oynamak gibi bu süreç.Her 1 haftada level atlıyorsun resmen:)Hem eğlenceli hem de keyif verici:)Gözlemlemek,incelemek,soru sormak...bu sürecin diğer güzellikleriHeycanını hiç kaybetme yeterki korku olmasın canım.Ay ay ayyy:)

soru sormak demişken bişey sorcam silikondan sonra meme büyüyor sonuçta ilerde doğum yapıp emzirdikten sonra sarkma olur mu sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…