Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
dila28 Meme Estetiği Ameliyatı
- Konu Sahibi dila28
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim şekerim.Darısı ve daha güzeli ihtiyaç duyan herkesin başına.Olmak isteyen arkadaşlar her bakımdan hazırsanız,hiç düşünmeyin hiç.Hemen icraata geçin.Bugün ameliyattan sonra ilk defa straplez bady giydim,aman allahım ne hoş duruyorlar.Bir eski halimi bir de yeni halimi karşılaştırdım da şaka gibi yaw:)wooww cok guzel olmuslar cok dogal duruyorlardila cim gule gule kullan darisi benim gibilerin basina insallahh
çok geçmiş olsun canım gelişmeleri bekliyoruz.[/QUOTE
Saol hazanbel:)
Teşekkür ederim canımNazar;güzel paylaşımlara,arkadaşlıklara değmesincanım fotolar gercekten süper cıkmış harika görünüyorsun sana benden aman nazar deymesin tatlım :79::79:
Teşekkür ederim yinacım:)Eee o kadar yenilendik resmetmek lazım dimi:)En azından bu operasyonu düşünen arkadaşlara fikir oluyorDilacıım ilk fotolarında süperdi, yenileride harika görünüyorlar, çook beğendim, iyi günlerde kullan
Ekledim canım.Barış Bey mükemmel bir doktor.Gözün kapalı güvenebilirsinBakabildin mi?dilacım beni de ekleyebilir misin arkadaş olarak bende barış beyi düşünüorum fotolarını görmek istedim
Teşekkür ederim şekerim.Darısı ve daha güzeli ihtiyaç duyan herkesin başına.Olmak isteyen arkadaşlar her bakımdan hazırsanız,hiç düşünmeyin hiç.Hemen icraata geçin.Bugün ameliyattan sonra ilk defa straplez bady giydim,aman allahım ne hoş duruyorlar.Bir eski halimi bir de yeni halimi karşılaştırdım da şaka gibi yaw:)
tahmin edebiliyorum ne guzel yakismistirbence bu foruma gelenlerin hepsinin ihtiyaci var herkese Allah nasip etsin
Ne yalan söyliyim pek seksi durdu:)Hatta utandım üstüne bolera giyip gezdim koca gün:)Demek kaderde memeden utanmakta varmış:))Amin canım.Forumda kızlar yazıyor ya "ameliyatım şu gün" diye nasıl seviniyorum anlatamam:)Kim ne istiyorsa rabbimde gönlüne göre versin.tahmin edebiliyorum ne guzel yakismistirbence bu foruma gelenlerin hepsinin ihtiyaci var herkese Allah nasip etsin
- 11 Aralık 2010
- 326
- 146
- 323
Merhaba canım, bende uzun uzun düşündükten sonra ameliyat olmaya karar verdim ve bir süredir araştırıyorum ama mesajlarından birinde saç dökülmesinden bahsetmişin ve bu beni çok korkuttu gerçekten öyle bi yan etkisi varmı tekrar sormak istiyorum... Ayrıca aklımdaki bir diğer sorunda yeni göğüslerin doğal durup durmayacağı... çok fazla dikkat çekmesinden çok çekiniyorum... kaç cc olmasını belirlerken sadece doktoramı bıraktınız yoksa sende kendi insiyatifini kullandınmı? Canım sorularıma cvb verirsen ve senin için bi sakıncası yoksa çok sevinirim byeeeeee....
Lirazcım merhaba.Sorularına seve seve cevap veririm tabiki:)Saç dökülmesinin ameliyatla hiçbir alaksı yokmuş gerçekten.Demir hapımı içmeye başladığımdan beri azaldı dökülmelerim çokşükür:)Şampuanımıda değiştirdim.Korkulcak birşey yok yani:)Ameliyata girmeden önce doktoruma sıkı sıkıya tembihlemiştim aman dikkat çeken iri bişey olmasın diye.Çünkü silikon takılınca kestiremiyorsun nasıl bir büyüklüğe kavuşacağını.315 cc ye doktorumla beraber karar verdik.Nihayetinde en doğru kararı vermişiz:)Resimlerime baktıysan fiki sahibi olursun canım.315 cc nasıl duruyor diye.Tekrar görüşmek üzereMerhaba canım, bende uzun uzun düşündükten sonra ameliyat olmaya karar verdim ve bir süredir araştırıyorum ama mesajlarından birinde saç dökülmesinden bahsetmişin ve bu beni çok korkuttu gerçekten öyle bi yan etkisi varmı tekrar sormak istiyorum... Ayrıca aklımdaki bir diğer sorunda yeni göğüslerin doğal durup durmayacağı... çok fazla dikkat çekmesinden çok çekiniyorum... kaç cc olmasını belirlerken sadece doktoramı bıraktınız yoksa sende kendi insiyatifini kullandınmı? Canım sorularıma cvb verirsen ve senin için bi sakıncası yoksa çok sevinirim byeeeeee....
Canım isteğini kabul ettim:)Artık arkadaşız:)Haydi bakalım albümde fink atma zamanıBakamadım canım nasıl bakacağımıda bilmiyorum arkadaş olarak eklememmi gerekiyo seni. Yardımcı olursan çok sevinirim... Hemen yazdığın için ne kadar sevindim anlatamam iyi ki forumdasın...
Sayfam gir,orda sol alt köşede albümüm var.Tıkla ve gör:)O kadar:)
Bekliyorum öyleyse:)Teşekkürler canım yorum yapacağımdan emin olabilirsin..
Bekliyorum öyleyse:)Teşekkürler canım yorum yapacağımdan emin olabilirsin..
Ricaederim canım.Bekliyorum öyleyse:)Teşekkürler canım yorum yapacağımdan emin olabilirsin..