dila28 Meme Estetiği Ameliyatı

Ekledim canım.Barış Bey mükemmel bir doktor.Gözün kapalı güvenebilirsinBakabildin mi?

canım şimdi baktım fotolarına. çok güzel görünüolar gerçekten boyutları çok doğal olmuş güle güle kullan cicişlerini benim şöyle bi problemim var aslında. şuan öğrencilik hayatım yeni bitti ve iş arıorum :44: çalışmaya başlayıp para biriktirince yaptırabilirim inş bian önce iş bulabilirim :26: barış bey randevudan kaç gün sonra ameliyat için gün verio bayrama kadar yetiştirebilir miyim acaba die düşünüorum

Teşekkür ederim canım.Daha güzeli senin olsunİnşallah en yakın zamanda çalışmaya hayatına atılır,paranı kazanırsın.Ben randevudan 1 hafta sonraya ameliyat için gün almıştım.Fakat Barış Bey'in iş yoğunluğuna göre değişiyor tabi.Ben de para biriktirmenin derdindeyken babam imdadıma yetişti:)Hani derler ya "babam saolsun" aynen öyle:)

yok kiz niye utaniyon. utanma seninkiler tam kivaminda.ne demisler azi karar cogu zarar.ben kesin ikinci pemala olacam

ben anneme çıtlatmıştım bu konuyu o da tabiki babama. babam şuanda karşı ama karşı olmasının nedeni ileride bebeği olacak nası emzirecek demiş bide daha ikna edilmesi gereken erkek arkadaşım var kara bahtım kör talihim gülmedi yüzüme. iş görüşmelerim yavaş yavaş başladı inş bulurum canım çook teşekkür ederimm

Dila.Oralet,Görkem ve diğer kızlar
Bavulumu hazırladım yarın kardeşimle Malatya yolcuyum 11 ine yeni cicişlerime ve burnuşuma kavuşcam,dualarınızı bekliyorum,hoşçakalın

Bavulumu hazırladım yarın kardeşimle Malatya yolcuyum 11 ine yeni cicişlerime ve burnuşuma kavuşcam,dualarınızı bekliyorum,hoşçakalın

Canım şimdiden hayırlı olsun, yeni cicişlerinle mutlu şekilde haberlerini bekliyoruz, umarım herşey gönlünce olur

Canım şimdiden hayırlı olsun, yeni cicişlerinle mutlu şekilde haberlerini bekliyoruz, umarım herşey gönlünce olur

Ben bi akşam yemekte babama dönüp birden "valla babacığım nasıl söylüycem bilemiyorum ama benim durum malum" dedim babam alık alık baktı,"hangi durum" gibisinden:)Konu tam açılmışken sıcağı sıcağına konuya girdim "malum konu göğüsler;çok küçükler ve ben bu durumdan muzdaribim.Bunlar olmadan da evlenmeyi düşünemiyorum-(beni evlendirmeye çok meraklı olduklarından babamı en zayıf noktasından vurmuştum bu cümleyle)-maddi manevi desteğini esirgemez pamuk elleri cebe atarda şurdan bi 6500 tl çıkarırsan şu zavallı kızına büyük iyilik yapmış olursun" demiştim babam kopmuştu:))Karşı çıkar diye espiriyle yaklaşma yolunu seçmiştim fakat karşı çıkmak şöyle dursun baya bi destek oldu:)Canım babam:)Erkek arkadaş meselesine gelirsek,hayatım boyu babam hariç hiçbir erkeğe attığım adımın dahi hesabını vermedim.Kova burcunun özelliğinden olsa gerek:)O konuda ikna edicek yada ikna edilcek baba yiğit henüz çıkmadı karşıma:)Şuan senin için en önemlisi iş bulup,bazı şeyleri yoluna koymak.Emin ol sonrası çorap söküğü gibi gelicektir.Yolun açık şansın bol olsun tatlım

Vayy süper haber.Şimdiden çok çok geçmiş olsun canım benim.Bak ne çabuk geldi çattı ameliyat günü dimi:)İnşallah başarılı iki ameliyat geçirir,en yakın zamanda yenilenen halinle güzel ve özlem duyduğun o özel günlere kavuşursun:)Dualarımız seninle.İyi haberlerini bekliyoruz tatlım

yaaaaaa bende 2 ameliyatımı birlikte istiyorum inşşşş ya..resmen içim gitti arkadaş gelsinde fikirlerini alalım bakalım ne derece zormuş.....

yaaaaaa bende 2 ameliyatımı birlikte istiyorum inşşşş ya..resmen içim gitti arkadaş gelsinde fikirlerini alalım bakalım ne derece zormuş.....
İnşallah canım.Bir taşla iki kuş hesabı:)Hazır bıçak altına yatmışken aradan çıksın diyor dimi insan:)Hele bi sağsalim dönsün de gerekli ayrıntıları alırız

Yeni fotoğraflar ekledim kızlar.Yumuşamanın hatrına

Canım sen bütün vaktini ayna karşısında geçiriyorsun galiba. İtiraf adeyim ilk işe başladığım dönemler lavaboda ayna karşısında uzun uzun bakıp inceliyordum :))) Hala da ha yapıyorum Resimlere gelince hepsi harika kırmızı da çook güzell. Maşallah

Ben hayatım boyunca bisiklet yaka tişört giymezdim bu sene arada giyiyorum Anıyorum seni adım zaten çıkmış bayan dekolteye

:92::92::92::92:

cutegirls canım benim hadi hayırlı uğurlu olsun. İllaki güzel mutlu bir şekilde dönceksin bunu biliyorum. Her şey güzel geçecek sana tüm potzitif enerjimi gönderiyorum. İçinden heyecan ve mutluluk eksik olmasın :)) OO sen burunda olacaksın. Kardeşim şunu unutma ilk gününden sonra hızla iyileşmeye başlıyorsun. Süreç seni korkutmasın ilk gün :) Adım adım iyileşip düzeleceksin. Çok öpüyorum ve dönüşünü bekliyorum . Güle güle git güle güle gel canım. :92::92::92:

Sorma valla her lavaboya gidişimde sütyeni kaldırıp bir bakıyorum kızanlarım yerindeler mi diye:)Ablası daha çok yeniler küçükler sevicem ilgilenicem tabi:)Teşekkür ederim canım benim.Nazar asıl sana değmesin fıstığım

Bütün ameliyat olanlar bu aynadan bakma olayını gün içinde yapıyordur iş yerindeyken :)) Evde kimse yoksa da üstü çıplak gezmeyi :))
Görmedik ne yapalım bu saatten sonra verilen tüm tepkiler normal ve yerinde :)) Nasıl çocukluğunu yaşayamamış bir insana oyuncak versen sevincle inceler oynar, bende göğüssüz geçirdiğim zamanlara inat bakmaya doyamıyorum :)))

Hahaha bir de bana sor:)Aynalara ve fotoğraf makinalarına o kadar alıştım ki,topmodel çıkıp kapak kızı olasım var:)Haklısın oraletim,şu saatten sonra verilen tepkiler gayet normal.Eee ne demişler "görmemişin memişleri olmuş tutup bakmış bakmış durmuş"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…