Piercing, Hızma Dil deldiren var mı?

Ne alaka var canım Azeri olmakla..Hiç Azeri arkadaşım olmasa inancam ben de...kaydirigubbakcemile3

Senin azeri arkadaslarin erzurumlu yada kars azerileri olabilirmi?
Ben tamamen Azerbaycanda yasiyan Azerileri kastetmistim..
Genelde onlar yukaridaki gibi yazip konusuyorlar,bilmem bana öyle geldi..
Belkide yanilabilirim cünkü günümüzdeki genclikte tuhaf tuhaf yazma ve konusma cok ön safalarda...Belkide bu konusma stilide yeni türemis olabilir..
kaydirigubbakcemile3

Senin azeri arkadaslarin erzurumlu yada kars azerileri olabilirmi?
Ben tamamen Azerbaycanda yasiyan Azerileri kastetmistim..
Genelde onlar yukaridaki gibi yazip konusuyorlar,bilmem bana öyle geldi..
Belkide yanilabilirim cünkü günümüzdeki genclikte tuhaf tuhaf yazma ve konusma cok ön safalarda...Belkide bu konusma stilide yeni türemis olabilir..
kaydirigubbakcemile3

Ayyyy canım ya şaka yapıyorsun ya da başka bir şey sözkonusu...kaydirigubbakcemile3

Hiç Karslı ya da Erzurumlu Azeri tandığım yok aksine...

Benim tanıdıklarım direk Azerbaycanlı ve Bakü'lü..yerimseniben
Bu yazı stilinin Azerbaycanlı olmakla alakası yok..Sitede de Bakü 'lü Azeri arkadaşlar var...Hiç birinin yazıları böyle değil...Bozuk ve yozlaşmış bir alfabe ile Azerbaycanlı birinin yazı ve cümle kuruluşu arasındaki farkı gayet iyi ayırabiliyorum...
Bu örnek sadece Türkçeyi kötü kullanan ,sürekli kısaltmalar kullanan tuhaf gençlik örneği.....:dilcikar:

Bir Azerbaycanlı dan alıntı

"Salam. Meqale yaxshidir. Amma yuxarida yazilan “Irandaki Sefevi Dovletinin qurucusu…” fikri ile razilashmaq mumkun deyil. O dovlet Iranda yox, Guney Azerbaycanda qurulmushdu. Paytaxti Erdebil, Tebriz olan dovlet hardan Iranda qurulmush oldu? Erdebil, Tebrizin Irana ne dexli var? Daha sonraki fikirleriniz ele evvelki fikri tekzib edir. Azeri dili dovlet diliydise, demeli bu dovlet Iranda yox, turk torpaqlarinda qurulmushdu. Yoxsa, kimiydi fars torpaginda qurulan dovletin dovlet dilinin azerice olmasina imkan veren. Yeni bele yazmaqla Sefevi dovleti fars dovletidir deyenlere komek etmish olursunuz ve eyni zamanda guneyin azeri torpagi olmasini shubheye alirsiniz."

Kizlar her türlü seyi anladiniz ama bu yaziyimi anlayamadinizfisfisfis

Sevgili Kizimiz azeri ondan bu sekilde yazmis..Azerice konusma ve yazma aynidir.
Beni cok hayal kirikliligina ugrattiniz vallakaydirigubbakcemile3..

Sinifimda bir azeri kiz var az cok ordan cözebiliyorum yazi karakterlerini
Ama umarim bundan yanilmiyorumdur...:bbo:
CAnım ben bir azeri olarak bu yazılanların azerice olmadığını kesinlikle onaylıyorum.
İstiyorsanız bir de azerice yazım.
Azerbaycan türkcesi eyni türkiye türkcesidir.Çox az ferqleri var.Biz yazdığımız kimi de oxuyuruq.Tek ferqimiz bizde X var sizde yoxdur.Bir de bizde ince E var.O da sizin E nin ters şeklinde yazılır.Mence siz bizi çox yaşı(iyi) başa düşmelisiniz(anlamalısınız).
Yuxarıdaki yazıya geldikce ise o özbek türkcesine benziyir.HEr birimizde türkce zaten.Ama az az ferqler var.En benzeri ise azerbaycan türkcesidir...Öptümm..Eğer bir sulalınız varsa yanıtlaya bilerem..

igrenc ya dil deldırmek-tatlicadiarzu- dılı deldırelım dıye degıl konusalım dıye vermısler bıze.:dilcikar:

CAnım ben bir azeri olarak bu yazılanların azerice olmadığını kesinlikle onaylıyorum.
İstiyorsanız bir de azerice yazım.
Azerbaycan türkcesi eyni türkiye türkcesidir.Çox az ferqleri var.Biz yazdığımız kimi de oxuyuruq.Tek ferqimiz bizde X var sizde yoxdur.Bir de bizde ince E var.O da sizin E nin ters şeklinde yazılır.Mence siz bizi çox yaşı(iyi) başa düşmelisiniz(anlamalısınız).
Yuxarıdaki yazıya geldikce ise o özbek türkcesine benziyir.HEr birimizde türkce zaten.Ama az az ferqler var.En benzeri ise azerbaycan türkcesidir...Öptümm..Eğer bir sulalınız varsa yanıtlaya bilerem..

Men sadece tahminde bulundum ve cox benzetebildimkaydirigubbakcemile3
Özbek Türkcesinemi benzir onuda bilemem,Benim sinif arkadasim arada öyle konusuyor sonrada basa salla diyorkaydirigubbakcemile3(oda anladinmi anlamina geliyor galiba)
Aman canim neyse sonucta birbirimizi anliyoruz önemli olan bu degilmidir?
Mende cox cox öptüm ve basa salladim...

Hahahhaha başa salla değil de hayatım BAŞA DÜŞMEK- YANı ANLAMAK
Başa salmaq - yani anlatmak.Şimdi sen başa düştün yani anladın..Ay çok komik oluyor ya hahaha.Men de çox çox opdum hıhıh

Dün deldirdim dilimi.İnan hiç acımadı ama aksam eve gidince dilim şişti gercekten.Dilimde dişlerimin izleri çıktı.Bugun şişik değil okadar.Acımıyorda fazla.Sadece yemek problemim var biraz.Katı şeyleri yerken azda olsa zorlanıyorum.Şimdilik agzımda koca bir etal oldugu içiinde konusmam değişti biraz Ş R leri söylerken zorlanıyorum :KK70: Ama mutluyum piercingimlepişman değiliim

dün deldirdim dilimi.inan hiç acımadı ama aksam eve gidince dilim şişti gercekten.dilimde dişlerimin izleri çıktı.bugun şişik değil okadar.acımıyorda fazla.sadece yemek problemim var biraz.katı şeyleri yerken azda olsa zorlanıyorum.şimdilik agzımda koca bir etal oldugu içiinde konusmam değişti biraz ş r leri söylerken zorlanıyorum :d ama mutluyum piercingimlepişman değiliim

peltek konuşman daha sonrası piercingi cıkartığında olacak çünkü o parcayla yaşamaya alışıyorsun....hayırlı olsun diiyim....ben başta olmak üzere eleştiri dil konusunda fazla ama tabiiki herkes kendince özgür ve zevkler cok farklıdır.....sonucta suanda hala bende piercingimi çıkartmış değilim......güülle gülle kullan

zevk meselesi. beğenmezsen çıkarırsın:) içinde kalmasın. iyi biyerde deldirirsen denemekte fayda var hatta:) benimde göbeğim ve kulak kıkırdağım delik. dili de düşünüyorum ama emin olamıyorum sadece. yoksa hoş göründüğünü düşünüyorum.

kulağımda normal 1 küpe deliği var, bazen keşke o da olmasaymış diyorum :/
dil gerçekten cesaret işi. yaptırılabilir ama ben asla asla asla düşünemem kendım için ve itici buluyorum.

Şu yazısını anlayamadığınız kız da EMO sanırsam, günümüz ergenlerinin ortak dili. ığrenç tek kelimeyle!

dili herkes deldiremez bence. deldirenlerde ikiye ayrılıyor. 1.grup; heveslenenler 2.grup; kötü kızlar :KK70:

biz heveslenenleriz. dil deldirmek benim hayatımdaki en eğlenceli ve ilginç deneyimlerden biriydi. 2 gün şiştim. deldirdiğim gün ağzım uyuşuktu salyalarımı tutamadım. sonra 2 gün çorba içtim. öpücük atamıyıordum. sonra senelerce taktm. çıkarıncada cidden peltek oluyorsun s ş karışıyor. takınca da oluyor. herşyin alışma dönemi var işte :))

Yapmayın allah aşkına idl delinirmi.. erkeklerin hoşuna gidebilr.. cinsel düşünceleri yüzünden bence sakınn

Yapmayın allah aşkına idl delinirmi.. erkeklerin hoşuna gidebilr.. cinsel düşünceleri yüzünden bence sakınn

ohhoo kendi kararlarımızı verirken sürekli erkekleri göz önünde bulundurcak olursak işimiz zor. piercingi geç tahrik olmak isteseler normal diyebildiğimiz bir kadında bile birçok bahaneler birşeyler bulabilirler olmak için.

dil piercing i dişlerde çürümeyi arttırıyormuş bir de bi araştırın bunu oyle karar verin derim.

Jnm ßndé Coq Düsündüm déLdirmei..araSdırmada Yabmısdım ßu Konuda.En az diLde aCı oLuormş.Cunku Hani SüréqLi Tüqürük iLé Temas HaLinde yHa O Yusdén.ßnCé Taqdır iCİnde kaLmasın Dérim.Beenmessende Cıqardırsın nsL oLsa zamanLa Kapanıor.MéseLa Kaş we diLi KarşıLaşdırırsak KesinLiqLé Kaşdaqinin baqımı Daa Zor.En koLayı diL.xD.Yabdr ßnCé

arkadaşımlütfen TÜRKÇE VEYA TÜRKÇE konuş.
bu ne halya
ayrıca en çok acıyan yerdir dil.
musibetleri sonraları farkedilir çevresinde olanlar varsa bilir konuşurken özellikle tuhaflaşma uzun süre kalabilir

X