• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin anormal istekleri var

Eger bu isi 14 yul gibi sure devam ettiriyorsa helal olsun derim adam hem erkek hem gay karisi nasil da anlamiyor ben bunu anlamiyorum dediginiz gibi herif disardan bakarsan herif degil ama karisina gelince herif vaybe bukadar oyunciysa helal demekten baska bisey denmez.

erkek kişisi gay/ biseksüel olabilir, kendisi bunu bilmiyordur, farkında değildir vs. karısından istemesi de evet mide bulandırıcı ancak bir psikoloji mezunuysanız eğer, normal bir ruh sağlığıyla bunun pek de bir alakası olmadığını bilmelisiniz. elbette olabilir de. ancak bu şekilde hiç görmediğiniz bir kişi hakkında 'normal/ sağlıklı değil' gibi bir yorumda bulunamazsınız. psikiyatriden bildiriyorum, sevgiler.
Ama kadın öyle bir anlatmış ki sanki kocasının ruh hastası olduğunu düşünüyormuş gibi belirtmiş. Yoksa ben de biliyorum kişiyi görmeden asla böyle bir tanı koyulamayacağını

Öncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Bu işin tadı kaçtı muhsin 😂😂😂

Back