Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baktım..neyse strapon nedir onu öğrenmiş oldum.Strapon ne diye şimdi Google bakmam lazım önce ..
Aynı fikirdeyim.Henüz erkekle bu tecrübeyi yaşamaya hazır değil o yüzden seninle anal orgazm yaşıyor. Açılır zamanla erkeklerle denemelere başlar
Biseksueldir... Kocan mi sevgilin mi karar ver.Öncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Şey yapay pipiStrapon ne diye şimdi Google bakmam lazım önce ..
Belki lazer yapmıştırKıllı anüsünü gel beni şeet diye açan erkek kesinlikle eş cinsel değildir yersen.
gördümmmŞey yapay pipi
Eşcinsel olduğuna inanman için erkek erkege mi görmen lazım norml bir erkek adam gibi adamlar böyle birşey istemez kusura bakma bu cok farklı boyut senı asla yargılamıyorum senın sucun yok ama gözunüde ac lütfen yani sana kalkıp bunu söylemez bak hoşuma gıdıyor dıyor sence nedn hoşuna gidıyor buna birsey dıyorlardı unuttum da hem kadındn hem de erkekle beraber olabılene eşcinsel degilde baska bir adı vardı bu doğuştan gelen bir durumda olabr o ayrı ama bilmıyorum rahatsız olmadın mı kendını kötu hissetmedin mi ben artık kadın gıbı hissetmezdım ya kocama geccem arkasına tövbe igrenc bırsey o an evden kovardım netÖncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Hoşş geldin bağırsak sorunlariÖncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Neden emojiler içinde şu yok acabaBele takılan kemer gibi ortasında da p.nis var ve bunu genelde lezbiyenler gayler kullanıyor seks oyuncağı yani
Daha once hemcinsiyle birlikteligi olmamis olabilir belki de olmustur bilemeyiz ama bundan zevk aliyorsa egilimi vardir. Hemcinsiyle iliski seviyorsa ayni anda sizinle de tam bir erkek gb iliski yasayabilir. Yani bukadar emin olmayin oyuzden. Ayrica bazi erkekler dediginiz gb escinsel olmamasina ragmen bundan da zevk alabilir. Zevk aliyorsa bir gun daha fazlasini istiycek. UzgunumÖncelikle söyleyeceğim şeyler biraz uçuk gelebilir o yüzden yargılayacak kişiler yazmasın lütfen. Kocamla üç senedir beraberiz ve cinsel hayatımızda oldukça renkli, fakat partnerim yenilik konusunu biraz fazla abartmaya başladı. Strapon takıp onu becermemi falan istedi. Önce şakasını falan yaptı ama sürekli dile getirdi yapalım yapalım diye. En sonunda ben de kabul ettim ve yaptım, yalan söylemeyeceğim biraz hoşuma da gitmişti ama bu isteği her geçen gün artıyor. Her birliktelikten sonra yapmamı istiyor. Ve kesinlikle eşcinsel değil sadece bu ona zevkli geliyormuş. Bu durum normal mi oluruna mı bırakayım yoksa herhangi bir şekilde bu durumu sonlandırmalı miyim bir erkek neden böyle seyleri ister?
Strafor olur alçıpan olur bxbxvaccessdenied stafor muydu hahshhsh