eşini nasıl becerdin peki. tek uygun yeri var çünkü. Anal sex yaptınız yani ve beceren sensin. Doğrumu anladımay yok ben de degilim zaten bilgin varsa beni de bilgilendir diye yazdim cok uzagim boyle seylere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşini nasıl becerdin peki. tek uygun yeri var çünkü. Anal sex yaptınız yani ve beceren sensin. Doğrumu anladımay yok ben de degilim zaten bilgin varsa beni de bilgilendir diye yazdim cok uzagim boyle seylere
eşini nasıl becerdin peki. tek uygun yeri var çünkü. Anal sex yaptınız yani ve beceren sensin. Doğrumu anladım
erkek kişisi gay/ biseksüel olabilir, kendisi bunu bilmiyordur, farkında değildir vs. karısından istemesi de evet mide bulandırıcı ancak bir psikoloji mezunuysanız eğer, normal bir ruh sağlığıyla bunun pek de bir alakası olmadığını bilmelisiniz. elbette olabilir de. ancak bu şekilde hiç görmediğiniz bir kişi hakkında 'normal/ sağlıklı değil' gibi bir yorumda bulunamazsınız. psikiyatriden bildiriyorum, sevgiler.Bunlar nasıl hayatlar nasıl fanteziler ya midem bulandı. Sağlıklı bir cinsel beraberlik yaşayamıyor musunuz? Psikoloji mezunu olarak söylüyorum, çok uçuk kaçık cinsel fanteziler normal/sağlıklı değil.
Hayır yani diyelim ki öyle bir fanteziyi gerçekleştirdiniz bunun neresi size zevk verecek, üstelik sağlıklı da değil. Normal bir ruh sağlığına sahip bir erkeğin, bu kadar uçuk fantezileri olamaz.
Seni yetkili birine benzetmiş
Ahahaha evet sanırımSeni yetkili birine benzetmiş
Bence deBiseksüel gibi geldi bana da
Sana bisey diyeyim mi 3 yıldır saklamis esin escinsel o alet strapon minik bisey degil afedersin alismayan onu analina sokamaz senden yarin fantazi adinda erkek cagiralim seni de beni demezse sasmam (afedersin)eşim hitap ederken öyle diyorum aliskanlik olmuş
Sen yaniliyorsun bence hic escinsel arakdasin oldumu.Erkekerin anüs bölgesinin içinde bulunan prostat bezine baskı yapıldığında zevk alıyorlar , malesef bunu keşfeden erkek bırakmıyor aslında bir de bu yönü var , bu işlemi yaptıranlar eş cinsel olmayabiliyor sadece zevk almak için yaptıranları varmış öyle duydum
Bu na katılmıyorumDaha once hemcinsiyle birlikteligi olmamis olabilir belki de olmustur bilemeyiz ama bundan zevk aliyorsa egilimi vardir. Hemcinsiyle iliski seviyorsa ayni anda sizinle de tam bir erkek gb iliski yasayabilir. Yani bukadar emin olmayin oyuzden. Ayrica bazi erkekler dediginiz gb escinsel olmamasina ragmen bundan da zevk alabilir. Zevk aliyorsa bir gun daha fazlasini istiycek. Uzgunum
Hangi kismina katilmiyorsunuz ?Bu na katılmıyorum
Hangi kismina katilmiyorsunuz ?
Hemcinsiyle iliski seviyorsa ayni anda sizinle de tam bir erkek gb iliski yasayabilirHangi kismina katilmiyorsunuz ?
Bu bilimsel bir yani yok ben saglik sektorundeyim izelikle erkekler o bolgeye dokununca agresif tutuma giriyolar hatta cogu dr dokunmasina bile izin vermeden hastiligi cekmeye devam ediyor mesala basur hastasi bir erkek bunu ceker ama tedavi icin dr orasina ellemesine cok zor izin veririErkekerin anüs bölgesinin içinde bulunan prostat bezine baskı yapıldığında zevk alıyorlar , malesef bunu keşfeden erkek bırakmıyor aslında bir de bu yönü var , bu işlemi yaptıranlar eş cinsel olmayabiliyor sadece zevk almak için yaptıranları varmış öyle duydum
Ben de tanıdığım birinden yola cikarak bunu yazmistim halbuki. Esiyle hala evli yaklasik 14 yil oldu. Uc tane de cocugu var. Bildigimiz gay adam. Esi durumunu bilmiyor. Disardan bakildiginda cok da erkeksi bir tip demezsiniz gay diye. Ama oyle. Gaylerin hepsi ayni degil. Yani onlarda da biri daha disi biri daha erkeksi iki erkek arasinda. Eger erkek rolunu ustlenen tarafsa bahsettigimiz esiyle de iliskiye girmesi gayet normal.Hemcinsiyle iliski seviyorsa ayni anda sizinle de tam bir erkek gb iliski yasayabilir
Ne demek hemcinsiyel iliski seviyorsa yani gay se gaydir ama hem karisiyle iliskiye girecek hemde gay olum erkekle iliski yasaycak mumkun degil birisinden taniyorum gaylar kadinlari ilikiye giremez (kalkmazmis) bu vaziyete olan biri nasil olur 3 yil kadina esiyle iliskiye girer