Sevgilimin anormal istekleri var

Bunlar nasıl hayatlar nasıl fanteziler ya midem bulandı. Sağlıklı bir cinsel beraberlik yaşayamıyor musunuz? Psikoloji mezunu olarak söylüyorum, çok uçuk kaçık cinsel fanteziler normal/sağlıklı değil.
Hayır yani diyelim ki öyle bir fanteziyi gerçekleştirdiniz bunun neresi size zevk verecek, üstelik sağlıklı da değil. Normal bir ruh sağlığına sahip bir erkeğin, bu kadar uçuk fantezileri olamaz.

Bunlar nasıl hayatlar nasıl fanteziler ya midem bulandı. Sağlıklı bir cinsel beraberlik yaşayamıyor musunuz? Psikoloji mezunu olarak söylüyorum, çok uçuk kaçık cinsel fanteziler normal/sağlıklı değil.
Hayır yani diyelim ki öyle bir fanteziyi gerçekleştirdiniz bunun neresi size zevk verecek, üstelik sağlıklı da değil. Normal bir ruh sağlığına sahip bir erkeğin, bu kadar uçuk fantezileri olamaz.
erkek kişisi gay/ biseksüel olabilir, kendisi bunu bilmiyordur, farkında değildir vs. karısından istemesi de evet mide bulandırıcı ancak bir psikoloji mezunuysanız eğer, normal bir ruh sağlığıyla bunun pek de bir alakası olmadığını bilmelisiniz. elbette olabilir de. ancak bu şekilde hiç görmediğiniz bir kişi hakkında 'normal/ sağlıklı değil' gibi bir yorumda bulunamazsınız. psikiyatriden bildiriyorum, sevgiler.

Erkekerin anüs bölgesinin içinde bulunan prostat bezine baskı yapıldığında zevk alıyorlar , malesef bunu keşfeden erkek bırakmıyor aslında bir de bu yönü var , bu işlemi yaptıranlar eş cinsel olmayabiliyor sadece zevk almak için yaptıranları varmış öyle duydum 😁

X