düğünden once istanbula gelme sansin var mı? Sanırım nişanlın burda yasiyodu.. Şimdi blogda okudum kısa topuklu gelin ayakkabısı bilindik bütün mağazalara bakmış sonra internet siteleri filan derken Fatih'te bulmuş.. Bende Fatih'te ilk girdiğim mağazadan aldım kısa topuklu çok tatlı bı ayakkabı .. Okadar alışveriş merkezi varken aklıma gelecek son yerdi ama gelinlik bakarken ayakkabımı buluverdim
Sence bu babetler güzel olur mu gelinlik rengi ekruya yakın bir şey olacak bir çılgınlık yapıp renkli ayakkabı bile giyebilirim şöyle fuşya mesela :))
CANIMM selamm
konunu bastan berı takıp ettım yazmasamdaa
gelınlıgın gercekten cok guzel ınsallah cok guzel olur ayakkabı ıcınde boyun masallah var en ıyı secımı yapacaksındır
canım ya bence ayakkabı budur :))) cok sevindim senin adına :) aradıını bulmuşsun :))
Canim cok sevindim begenmene sen de diktirmeye verdin mi gelinligi hazirliklar nasil gidiyor. Yarin nasipse ilk provaya gidecegim.
Ben de gelinligi beyaz esyalari ve ivir zivir mutfak yatakodasi esyalarini hallettim. Temmuza kadar ara verecegim hic ders calisamadim Kpssye girecegi bir deoff konsantrasyon cok zor. Koltuk takimi, yatakodasi, televizyon ve ocak kaldi buyuk esyalardan. Davetiye de arkadaslara espirili birseyler yaptirmak istiyordum klaket seklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?