Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

düğünden once istanbula gelme sansin var mı? Sanırım nişanlın burda yasiyodu.. Şimdi blogda okudum kısa topuklu gelin ayakkabısı bilindik bütün mağazalara bakmış sonra internet siteleri filan derken Fatih'te bulmuş.. Bende Fatih'te ilk girdiğim mağazadan aldım kısa topuklu çok tatlı bı ayakkabı .. Okadar alışveriş merkezi varken aklıma gelecek son yerdi ama gelinlik bakarken ayakkabımı buluverdim

Canım İstanbula gelirsem kesinlikle bakmak istiyorum inşallah gönlüme göre bulabilirim tüm gelinkızlarımız bulsun sevenler mutlu olsun :)) Çok çok teşekkürler.

Sence bu babetler güzel olur mu gelinlik rengi ekruya yakın bir şey olacak bir çılgınlık yapıp renkli ayakkabı bile giyebilirim şöyle fuşya mesela :))

canım renkli de bak bence beyazlara bakarken. bir de sandalet şık durmaz. babet bile alacaksan altını plastik gibi olanlardan alma. gelinlik altına giyeceksin babet de olsa ağır olsun biraz :) yani ben gerçi converse giymiş biriyim ama benim gelinlikle seninki arasında epey fark var saten ayakkabıları ben çok yakıştırıyorum gelinliğin altına asıl ayakkabım satendi, minenes'inki de satendi sanırım fuşya. hatta geçenlerde nine west vardı bi yerde satışta o fuşyayı da koymuşlardı. satende pembe falan da bulursun rahatlıkla. ama senin gelinliğin fuşyayı turuncuyu nebleyim kırmızıyı kaldırmaz gibi geliyor bana.

soft tonlarda (hani gelin buketleri eklemiştin ya o tonlarda) ayakkabı seçersen de çok hoş durur.

bir de istanbulda bi ayakkabıcı var klasik bir model istersen yaptırabilirsin babet de olsa.

divan kundura adı

Gelin Ayakkabı

burdaki modeller pek hoş değil ama mağazalarında daha hoş modeller var ve siparişle de yapıyorlar

Canım 1v1y ta voguueartın ayakkabıları var sandaletleri çok şık istersen bir bak hemde ucuz :)

Kızlar hemen bakacağımm çok teşekkürler :) Çok çok mutlu oluyorum sizlerden de yardımlar fikirler gelince :)

CANIMM selamm
konunu bastan berı takıp ettım yazmasamdaa

gelınlıgın gercekten cok guzel ınsallah cok guzel olur ayakkabı ıcınde boyun masallah var en ıyı secımı yapacaksındır

CANIMM selamm
konunu bastan berı takıp ettım yazmasamdaa

gelınlıgın gercekten cok guzel ınsallah cok guzel olur ayakkabı ıcınde boyun masallah var en ıyı secımı yapacaksındır

Canım çok teşekkürler inşallah içimize sinen doğru gelinliklere sahip olacağız öyle inanıyorum. Mutlu gelinler olalım

Bu streste bitti süper düğünümüzde bı an evvel geçsin artık yaaaa

Kızlar bu ayakkabıyı giyince içime çok sindi hem sade hem gelinlikle hem de normalde kullanabilirim. Gelinliğimde de krem tonları hakim olacak. Artık çiçeğimi renkli yaptırım soft tonlarda. Çok heyecanlıyım :)

işte yan yana böyle görünüyorlar zaten gelinliğin altından çok görünmeyecek ama rahat ve hoş oldu bence :)

Canim cok sevindim begenmene sen de diktirmeye verdin mi gelinligi hazirliklar nasil gidiyor. Yarin nasipse ilk provaya gidecegim.

haziran 15 de cnm bnm de ilk provam :) gelinlik işini hallettim ya acaip hafiflemiş hissediorm kendimi :)davetiye ve fotografcı işlerini de halledip artık eşya işine girişcez :)) senin nasıl gidior hazırlıklar?

Ben de gelinligi beyaz esyalari ve ivir zivir mutfak yatakodasi esyalarini hallettim. Temmuza kadar ara verecegim hic ders calisamadim Kpssye girecegi bir de off konsantrasyon cok zor. Koltuk takimi, yatakodasi, televizyon ve ocak kaldi buyuk esyalardan. Davetiye de arkadaslara espirili birseyler yaptirmak istiyordum klaket seklinde.

süper cnm ya sen baya bişileri halletmişsin :)kpss için de basarılar diliyorum şimdiden cidden çalışmak zor oluyodur senin için..davetiyeni tahmin edebiliorm konuların birinde görmüştüm snrm :)hersey gönlünden geçenden de güzel olur insallah tatlım :)

insallah canim benim senin de oyle ozellikle gelinligin cok cok guzel olacak modeli harika Dikilmis halini cok merak ediyorum. Davetiyede de cok secenek var belki de sade birseyler yaptiririm belli olmaz Allah yardim etsin hepimize evlilik sureci cok guzel ama zor da bir surec .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…