Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi terziymiş o merak ettim :)
Hangi terziymiş o merak ettim :)
Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordum Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım
tatlım bu çok güzel bir gelinlik zaten çok şık bir markanın,benim de begendiğim gelinlikler arasında,ama hala straplez mmi olsun diye karasızım.
bence çok güzel,ayakkabılarını bilerek az topuklu seçtiğini tahmin ediyorum.ancak belki tarzını değiştirebilrsin.senin gibi uzun ve zayıf bi geline gayet yakışacaktır.kullanacakları kumaşları mutlaka gör, hayal ettiğin tül olsun.
mutluluklar
herkes bu hatayı yapıyor. model beğenip hiç bilmediği bir modacıda diktiriyor ve hayal kırıklığına uğruyor. işin aslı birazda şu ki resimlerde beğendiğmiz gelinlikler bile gerçekte elle tutulunca o kadar çekicide gelmeyebiliyor. vitrinde bayıldığım gelinliklere gittiğimde kumaşı birden kalitesizliği gün yüzne çıkıyor. çekim hileleri mankenlerin güzellikleri hepsi beğendiğmiz gelinliklerin bir yanılsamalara sebebiyet veriyor. bu sebeple lütfen bilgisardan bakıp modelleri diktirmeyin. türkiyedeki çoğu modacı çok fena . ben nişantaşında yıllar önce bir elbise diktirdim. eşi ünlü olan bir modacı kadın . iğrenç bir kumaş kullandı . sanki bizimle dalga geçti gibi. sözüm ona valantinonun modelinin aynısını yaptı. nişantaşında moda evi müşteriyle dolu bu ünlü kadın bunu yaptıysa düşünün diğerleri neler yapar. beceremiyorlar. kumaştan anlamıyorlar. senin gösterdiğn gelikle diktiği gelinliğin kumaşı çok çok çok farklı . türkiyede yaratıcılık çok sığ malesef .bu yüzden terziler sadece yapabilecekleri kapasiteleri kadar resimlere bakıp dikebiliyorlar. halbuki o resimlerde gördükleriniz hep büyük emek ve tasarımcılar tarafından düzenlenip derleniyor. yani bir gelinlik diktirirken gidin üzerinizde deneyin kumaşını ellinizle tutun . elinizde en azından bir standart olsun terziye diyin işte bu kalitedeki kumaştan diye. gösterdiğiniz gelinlikte çiçeler geometrik olarak aşağıya dökülür gibi dikilmiş. provadaki gelinlik ise sadece sanki bir dantel gibi duruyor. benimde çok başım yandı bu terzilerden..
Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordum Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım
Kızlar uzun araştırmalar provalar sonrasında gelinliğim içime çok sinen ve harika bir gelinlik oldu sizlerle de paylaşmak istedim. Çok taze kına gecesi için Samsundaki düğünüm dün oldu ve güne dair kareler :)
Eki Görüntüle 503642 Eki Görüntüle 503643 Eki Görüntüle 503644 Eki Görüntüle 503645