• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

ben çok sevdim aşkın göksu nun sitesine de gir canım harika gelinlikler var:)

Cok tesekkurler gelinlik modelim bu olacak Ankara Guler Cer Modaeviyle anlastim ilk provam 26 Mayis cok heyecanliyim tavsiyen diger adaylar tarafindan da dikkate alinacaktir eminim, tekrar tesekkurler.

Canim nisan topigimdeki resmimizi ekletmistim ama sildirdim yaa hic adil degildi en yakisan cift yarismasi kazanan gelin cicegi aliyordu. Ben geri cekildim:9:
Ayyy inanmıyorum aylaaaar, aylaaaaar öncesinde nişan resminize bakmıştım o senmişsin:) Çok mutlandım bir an nedense tanıyormusum gibi oldu:9:
Çoook tatlısınız canım, maşallah, nazar değmesin size:nazar:

Kizlarrrr dugun muzigimiz ne olsun ben de merak etrim simdi? Off bi arkadasimiz sevmek zamanini yapacakti oya boradan. Ben hic dusunmedim :(
Ben seni bir dertten bir derde mi saldım Günnurum. Ben hazırdır, dusunmussunuzdur diye sormustumdu:9:
Sevmek zamanı dans için fazla hareketli değil mi canım? Ben daha cok Fransız-İspanyol ezgileri seviyorum. Biraz da senin için düşünebilirim istersen şayet. Türkçe sevmiyorum, sevemiyorum. :/

Aklıma ilk gelen muziği paylasıyorum seninle tatlım:16:

[video=youtube;ogDd_ODYn2U]http://www.youtube.com/watch?v=ogDd_ODYn2U[/video]

Ayyy inanmıyorum aylaaaar, aylaaaaar öncesinde nişan resminize bakmıştım o senmişsin:) Çok mutlandım bir an nedense tanıyormusum gibi oldu:9:
Çoook tatlısınız canım, maşallah, nazar değmesin size:nazar:

Ben seni bir dertten bir derde mi saldım Günnurum. Ben hazırdır, dusunmussunuzdur diye sormustumdu:9:
Sevmek zamanı dans için fazla hareketli değil mi canım? Ben daha cok Fransız-İspanyol ezgileri seviyorum. Biraz da senin için düşünebilirim istersen şayet. Türkçe sevmiyorum, sevemiyorum. :/

Aklıma ilk gelen muziği paylasıyorum seninle tatlım:16:

[video=youtube;ogDd_ODYn2U]http://www.youtube.com/watch?v=ogDd_ODYn2U[/video]

Canim ben de yabanci ezgileri seviyorum bu arada avatarda cok tatli gorunuyorsunuz. Muzik demode olmamis birsey olsun amaaa.Yakismismiyizzzz ;) ayni boyda olmak sorun iste topuklu giyemiyorumm :14: 5senedir birlikteyiz evliligee 3 ay var ama 3 sene sanki ;)

Canim ben de yabanci ezgileri seviyorum bu arada avatarda cok tatli gorunuyorsunuz. Muzik demode olmamis birsey olsun amaaa.Yakismismiyizzzz ;) ayni boyda olmak sorun iste topuklu giyemiyorumm :14: 5senedir birlikteyiz evliligee 3 ay var ama 3 sene sanki ;)

Aynen canım bende kesinlikle yabancı seviyorum ama nostalji de olmalı ya hu ne biliyim. Çok teşekkürler canım sizde çok guzelsiniz ki bal gibi de yakışmıssınız vallahi:) Tatlım aynı boyda olmak gercekten kotuymus bu sendromu seninle bende yasadım kısmen. Bizim aramızda en az bi 10-15 cm. var o bakımdan ben rahatım da :)) Sen saçını çok dağınık ve havadan bir modelde yaptırma canım sivri gözükebilirsin. Hoş durmaz. Biraz salkım saçak olsun hatta gerekirse:9:

Tatlım geçen gittiğim bir düğünde de şimdi paylaşacağım şarkı çaldı, ambiansa cok yakısıyor. Hatta bi 2-3 hafta aradım bu muziği Mariah Carey sanmıstım, Whitney Houston'mış, bir cafede otururken şans eseri çaldı ve sesten ayırt ettim:)
Belki beğenebilirsin, ben seçenekleri fazlalaştırabilirim senin için zamanla Günnurum:16:
[video=youtube;FxYw0XPEoKE]http://www.youtube.com/watch?v=FxYw0XPEoKE[/video]

Yaaa çok teşekkür ederim çok mutlu oldummm :16::31: Canım benim yarışmaya katılmasaydım diyorum mail attım admine kaldırır mısınız lütfen diye. Gelinlik için bana önerebileceğin düz ayakkabı var mı ben bir kaç tane öneri getireceğim yardımcı olur musun :31:

Mesela İsmin Sandalet - Perseus - Gri - Pembe
Queen Bee Sandalet - Aoide - Krem
Queen Bee Sandalet - Aoide - Pudra
Dsn Sandalet - Jacopa - Gülkurusu
Dsn Sandalet - Dodie - Gülkurusu

Düz sandalet veya burnu açık babet bulmam lazımmmmm :26::26::26:

keşke kaldırtmasaysın bence birinci olurdunuz :16:
tatlım yukarıdaki seriden 1 ve 2 yi beğendim ben, diğer eklediklerinede baktım en güzeli bunlar geldi bana.

canım sakın yanlış anlama beni samimeyle söylüyorum o seçtiklerini ben özel olan gelinliğimin altına giymem...
kırılma sakın olur mu herkesin zevki farklıdır öncelikle ilki favorim olduğunu belirterekten aşağıdaki babetlere de bakmanı rica ediyorum:16: favori sırama göre:16:

KREM DANTEL ZEL TASARIM GELNLK BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakka
PEMBE DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Geli
KREM DANTEL ZEL TASARIM GELNLK BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakka
KREM DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakk
KREM DANTELL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece ayak

canım sakın yanlış anlama beni samimeyle söylüyorum o seçtiklerini ben özel olan gelinliğimin altına giymem...
kırılma sakın olur mu herkesin zevki farklıdır öncelikle ilki favorim olduğunu belirterekten aşağıdaki babetlere de bakmanı rica ediyorum:16: favori sırama göre:16:

PEMBE DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Geli
KREM DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakk
KREM DANTELL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece ayak
Canim ne demek kirilmadim ama gelinlik cok dantelli ve ekru renkte olacak ben bir dee burnu acik olsun istiyorum en azindan vee renkli olmasini bunlar on arastirma 3 ay icinde karar verecegjm :9: tr

Bu el sahab markanın gelinliği ve fiyatı 30 bin euro bende evlenicem zaman bunu beğenmiştimde beyaz butikteki kadın söylemişti bana ama gelinlik çok güzel ya param olsa bu gelinliği alırdım bende ama dikimi aynı olur mu bilemem çok iyi bir yere yaptırmak lazım.

Bu el sahab markanın gelinliği ve fiyatı 30 bin euro bende evlenicem zaman bunu beğenmiştimde beyaz butikteki kadın söylemişti bana ama gelinlik çok güzel ya param olsa bu gelinliği alırdım bende ama dikimi aynı olur mu bilemem çok iyi bir yere yaptırmak lazım.

resmi varmı gelinliğin acabA?

Teşekkürler model çok güzel ben de Ankarada çok yere gittim bütçeme uygun olarak en iyi yapacak kişiyi seçmeye çalıştım. Gelinlikçime güveniyorum en azından içlerinden en çok onun benzeteceğini düşünüyorum. Allahım hayırlısıyla dikildiği günleri göstersin de :)

Gelinliği deneyen birilerinin fotosunu buldum hatta bu gelinlikle evlenen 7 $Caelum_2_Ivory_UK10.jpg $Caelum_3.jpg

ikiside aynı foto mu bilmiyorum ama çok hoş duruyo ikinci bence orjinalden güzel :9: sizin moda evinin dikimi miymiş peki bu arkadaşın üzerindeki

Yok canim keske oyle olsa bu fotolari yabanci bir siteden buldum insallah benimki dikilince paylasmak nasip olur. Zaten modaevimin iddia ediyoruz diye bir foto albumu var oraya girmeye soz verdim aynisini yaparsa ;)

Canım çok beğendim ben gelinlik modelini bende bugün ilk provama gittim sanırım en zoru modaevine güvenme kısmı onu halletmiş gibiduruyosun gerisi mutlaka tahmin ettiginden daha güzel olucaktir. Bende çok yer gezdim ve gelinlikler sanki yüz yillikmis gibi eski duruyodu. Diktirdigim yerde hiç sevmediğim modeller bile kaliteli duruyo bende güvendim gercekten .

boy sorunu bende de var ;) 176 boyum nişanlımla boy farkımız epey var ama ben yine de çok uzun gözükmek istemiyorum minik topuklu bı ayakkabı buldum resmini kendim çektim oldugundan kötü çıktı ama bilgisayara yüklediğimde yollarım ..

Düğün ne zaman senin ? Çeyiz başlığından takip ediyorum seni zevklerine de çok güveniyorum takip edicegim yeni bı konu oldu bu ;)

Canım çok beğendim ben gelinlik modelini bende bugün ilk provama gittim sanırım en zoru modaevine güvenme kısmı onu halletmiş gibiduruyosun gerisi mutlaka tahmin ettiginden daha güzel olucaktir. Bende çok yer gezdim ve gelinlikler sanki yüz yillikmis gibi eski duruyodu. Diktirdigim yerde hiç sevmediğim modeller bile kaliteli duruyo bende güvendim gercekten .

boy sorunu bende de var ;) 176 boyum nişanlımla boy farkımız epey var ama ben yine de çok uzun gözükmek istemiyorum minik topuklu bı ayakkabı buldum resmini kendim çektim oldugundan kötü çıktı ama bilgisayara yüklediğimde yollarım ..

Düğün ne zaman senin ? Çeyiz başlığından takip ediyorum seni zevklerine de çok güveniyorum takip edicegim yeni bı konu oldu bu ;)

Canım bugün ilk defa minik topuklu kemaltancadan buldum ama o kadar hoşuma gitmedi sanki en zoru ayakkabıymış gerçekten gelinliğe işte bu diyorsun hemen :) Teşekkür ederim benim düğün 4 ve 8 Eylül. Sen ne zaman evleniyorsun?

[SUB][/SUB]
Canım bugün ilk defa minik topuklu kemaltancadan buldum ama o kadar hoşuma gitmedi sanki en zoru ayakkabıymış gerçekten gelinliğe işte bu diyorsun hemen :) Teşekkür ederim benim düğün 4 ve 8 Eylül. Sen ne zaman evleniyorsun?

Benim 13 Temmuz'da düğünüm Eylül güzel secim havalar da biraz serinlemiş olur bakalım biz napicaz ;) Bende en basından beri ayakkabı konusunda strese giriyodum ama icime sindi topuğu küçük bulunca aliverdim hemen . Senin yolladığın babetlere bakicam bende ..

Sence bu babetler güzel olur mu gelinlik rengi ekruya yakın bir şey olacak bir çılgınlık yapıp renkli ayakkabı bile giyebilirim şöyle fuşya mesela :))

Eklentiler

• $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9593-93989-2-zoom.jpg
    $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9593-93989-2-zoom.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 65
  • $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9594-93989-3-zoom.jpg
    $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9594-93989-3-zoom.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9599-93989-7-zoom.jpg
    $By-Amy%2527s-pudra-S.RUGAN-ayakabi-9599-93989-7-zoom.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $Ecoflex-Noe%2527s-Arc-7688-86549-4-zoom.jpg
    $Ecoflex-Noe%2527s-Arc-7688-86549-4-zoom.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 54
  • $Ecoflex-Noe%2527s-Arc-8133-86549-7-zoom.jpg
    $Ecoflex-Noe%2527s-Arc-8133-86549-7-zoom.jpg
    19,4 KB · Görüntüleme: 65
kIZLAR AYAKKABI YUKARIDAKİ GİBİ KAPALI BİR model mi olmalı yoksa şimdi eklediğim model gibi bir sandalet daha mı iyi olur off kararsızım. Gelinliğimin danteli de böyle kızlar kreme yakın ekru tonları

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Back