- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Kızlar gelinliğin provasına gittim eteğinde bir gariplik var gibi geldi tek başıma gittiğim için tam anlamadım ama çok üzgünüm şuan evde annemlere gösterdim fotoyu bunun dışında bir iki tane daha var ama etek kısmında bir gariplik var benim istediğim gibi değil sizin öneriniz nedir henüz parasını vermedik ben gelinlikçiye mail attım yarın hemen arayacağım ve tekrar prova isteyeceğim. Sizin öneriniz var mıdır? Eki Görüntüle 471135
gelinliğin altında tül kullanmamışlar, satenin üstüne dantel etek kesmişler :/
http://www.kadinlarkulubu.com/gelinlik-modelleri/545333-gelinlik-provamdan-goruntuler.html
bak bu gelinlik benim forumda gördüğüm bu tip gelinliklerin en başarılı kopyası. seninki de böyle olmalıydı sonra üstüne üç boyutlu ufak çiçekler dikilmeliydi. modaevinde buna benzer bir model varsa dikebiliyorlar demektir ısrar et değiştirsinler senin gelinliği. aslında mayıs ayında bile (daha tam sezon açılmamışken yani) fatih'te buna benzer o kadar çok gelinlik vardı ki şaşırıp kalmıştım görünce. gelinlikçin nasıl dikememiş hayret.
iyi ki kaporayı çok vermemişsin baktın olmuyor istanbul'da fatihi bir dolaş derim aynısını değil ama benzerlerini bulabilirsin. canını da sıkma hiç daha var düğüne bulursun istediğin gibi mutlaka merak etme.
öpüyorum canım kolay gelsin