• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

Merhaba,

Öncelikle maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun. Provadan sonra ortaya bu kadar benzer bir şey çıkacağını düşünmemiştim açıkçası.

Merak ettiğim ne değişiklikler yaptınız? Eteğin altına tül ekledi mi? Bir de çiçekleri nasıl yaptığını merak ettim. Organze veya şifon gibi bir kumaştan lazer kesim mi yaptırdı, hazır kolalı-ütülü çiçek mi aldı yoksa dantelinden küçük parçalar kesip o parçaları ortalarından küçükçe tutturarak mı yaptı? Bilgilendirirsen sevinirim.

Mutluluklar dilerim...

Canım tebrik ederim .. Gelinliğin harika olmuş cok da güzel tasimissin.. Sacına da bayıldım :) mutluluklar dilerim

Merhaba,

Öncelikle maşallah çok güzel bir gelin olmuşsun. Provadan sonra ortaya bu kadar benzer bir şey çıkacağını düşünmemiştim açıkçası.

Merak ettiğim ne değişiklikler yaptınız? Eteğin altına tül ekledi mi? Bir de çiçekleri nasıl yaptığını merak ettim. Organze veya şifon gibi bir kumaştan lazer kesim mi yaptırdı, hazır kolalı-ütülü çiçek mi aldı yoksa dantelinden küçük parçalar kesip o parçaları ortalarından küçükçe tutturarak mı yaptı? Bilgilendirirsen sevinirim.

Mutluluklar dilerim...

Öncelikle tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler her şey o kadar güzel geçtiki Allah hepimize yyaşatsın bu mutlulukları. Gelinlikte ise şöyle değişiklikler yaptık blini biraz daha yukarı aldık. Tarlatana kıvrım kıvrım tüller dikildi iki kat sadece bir de gelinliğin kendi altında bir kat tül vardı. Çiçekler ise dantelin desenlerinden tek tek keserek dikilmiş arada hayal tülden de çiçekler var bu şekilde daha dolgun bir görüntü elde ettik. En son kol kısmında da istediğim rotuşları yaptılar. Çok içime sindi. Tabiki birebir aynısı olmadı ama bu haliyle gönlümü fethetti.

vee tanrı kadını yarattı şu anda bu modda oldum :43::43::43: ama şimdide çoook seviniyırum çoook çokkk güzel gelinliğin sen herşeyinle ahhh canım zaman ne güzel geçti öyle mutlu oldum ki kavuştunuz

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Kuzum beni çok şımartıyorsun ama çook :17: by süreçte hep yanımda oldunuz her anımı sizinle paylaştım sizlerin de bu günlerini görmeyi çok istiyorum. Hep mutlu olmak üzere :16::16::16::16:

buttercupnr

Canım tebrik ederim .. Gelinliğin harika olmuş cok da güzel tasimissin.. Sacına da bayıldım :) mutluluklar dilerim

Canım çok teşekkürler saçımı doğal yapmayı başardığı için kuaföre de gerçekten çok minnettarım emeğine sağlık :)

qmerw
çok tatlı çok guzel olmuşsun mutluluklar ne endişelerle çıktın yola ama gelinlik çok yakışmış kesinlikle provalarda boşuna üzülmüşün ama sonuç mutluluk olmuş neyseki

Provada endişelenmiştim neyseki gelinlikçim çok ilgili ve isteklerime cevap verdi. İnşallah tüm gelinlerimiz hayallerindeki gelinliğe ve mutluluklarına kavuşurlar, çok teşekküler.

envyme
günnurcum çook ama çooooookk güzel olmuşsun... peri kızı gibisin maaşallah hep böyle mutlu ol inşallah :))

Canım benim çok teşekkürler inşallah mutluluğumuz da peri masallarındaki gibi daim olur :16::16::16:

lajoie
Gunnuruuuuuummmmmm Prensesler gibi olcaksınn dedim nitekim olmuşsun da.. Çok guzel gorunuosun bitanemmmm

Kuzum benim her anımızı sizinle paylaştım şuan o kadar duygulanıyorumki çok yakın arkadaşlarım oldunuz hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum samimiyetiniz için :16::16::16:

10urser
ayyyyyyyy çokkkkk güzel olmuşsun seeennnn................. saçına gelinliğine teninin rengine bayıldımmmmmm.. tek kelimeyle kusursuz gerçekten... ömür boyu mutluluklar diliyorum, çokk çokk mutlu olun inşallaaahhh :)))

canım çok teşekkürler ten rengimi ilk defa denediğim solaryum macerama borçluyum kol izlerim ve beyazlığım kırıldı. İnşallah güzel dilekleriniz için teşekkürler :16:

saçındaki çiçekle el çiçeğinin uyumuna bayıldım. ben de böyle istiyorum ama becerebileceğimi sanmıyorum. bir de Kasım'da bu kadar çiçek gitmez gibi geliyor... saçındakini çiçekçine mi hazırlattın yoksa gelinlikçiye mi? ayrıca gelinliğin ve sen çok güzelsiniz, maşallah :31:

saçındaki çiçekle el çiçeğinin uyumuna bayıldım. ben de böyle istiyorum ama becerebileceğimi sanmıyorum. bir de Kasım'da bu kadar çiçek gitmez gibi geliyor... saçındakini çiçekçine mi hazırlattın yoksa gelinlikçiye mi? ayrıca gelinliğin ve sen çok güzelsiniz, maşallah :31:

canım hepsini gelinlikçimin anlaşmalı olduğu çiçekçiye yaptırdım bu kadar güzel yapacağını beklemiyordum ben de doğal duran gül örneği vardı onu beğenmiştim rengi lila olsun mu diye öneri getirdiler kabul ettim çok güzel ve doğal bir iş çıkardı sağolsun. Çokkk teşekkür ederim inşallah seninkiler daha da güzel olur :)

Kuzum benim her anımızı sizinle paylaştım şuan o kadar duygulanıyorumki çok yakın arkadaşlarım oldunuz hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum samimiyetiniz için :16::16::16:

Çok duygulandım Gunnurum.. Çoook:43: Canımsınnn, inşallah kopmayız canım. Nedense şuan çok sevdiğim kuzenimi gelin gönderiomuşum gibi hissediorum :43: Seni seviyoruz canım benim çok mutlu olun.. Darısı başımıza:9::16:

Kızlar bu gelinliği diktirmeyi çok istiyorum. Boyum 1,79 ve ince bir fiziğe sahibim. Sizce dikimde buna çok yakın bir model elde edilir mi? Anlaştığım gelinlikçiye bunu tarif ederken nelere dikkat etmesini söylemeliyim. Ayrıca sizce duvak nasıl olmalı? Tül mü güpürlü mü? Aldığım ayakkabılar ve beğendiğim gelin çiçeğiyle üçü güzel kombinlenmiş olur mu? Çok mu soru sordum :9: Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

Gelinliğin bu kadar dantelli oluşu sizce güzel mi, benim çok ama çok hoşuma gitti dikimde de aynı görüntü yakalanabilir mi en büyük merakım.

Bence olağanüstü...........kesinlikle derim

Maşallah tatlım çook çok güzel olmuşsun Allah bi ömür mutlu etsin inşallah :)

Kızlar çok ama çok teşekkürler uzun zamandır uğramıyordum herkese Allah içine sinen gelinliği giymeyi nasip etsin :)

başarılı bir şekilde dikildiği takdirde gerçekten sana çok yakışacaktır eminim

başarılı bir şekilde dikildiği takdirde gerçekten sana çok yakışacaktır eminim

Canım çok şükür başarılı bir şekilde dikildi teşekkür ederim.

attachment.php

Back