• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Diktirmeyi Çok Ama Çok İstediğim Gelinliğim İçin Fikir Verir misiniz?

Ben de beğendim ayakkabılarını, gönlüne göre bulmuşsun. Hayırlı olsun.

Canım çok sağol beğenmenize sevindim gerçekten içime sindi. Bu arada bugün ilk provama gittim vee çok güzel geçti. İnşallah dikilince de aynı görüşte olurum. Dantelimin rengini,duruşunu falan çok sevdim.

Sade ve şık ayakkabılarını çok beğendim Günnurcum. nerde ayakkabı baksam aklıma geliyordun :)

Provanın iyi geçmesine de çok sevindim.. Güler Cer moda'ya baktım internetten gerçekten iddaalılar seninde o resimler arasında olacağına inanıyorum:) Herşey gönlünce olsun tatlım. :16:

Sade ve şık ayakkabılarını çok beğendim Günnurcum. nerde ayakkabı baksam aklıma geliyordun :)

Provanın iyi geçmesine de çok sevindim.. Güler Cer moda'ya baktım internetten gerçekten iddaalılar seninde o resimler arasında olacağına inanıyorum:) Herşey gönlünce olsun tatlım. :16:

canım çok sağol ben de deim zaten iddialıyız diye albümleri var o albüme girmek istiyorum söz fotoğrafımı koyabilirsiniz dedim. Güler Hanım da o kadar tatlı ki sağolsun. İnşallah sonuç güzel olur :)

canım çok sağol ben de deim zaten iddialıyız diye albümleri var o albüme girmek istiyorum söz fotoğrafımı koyabilirsiniz dedim. Güler Hanım da o kadar tatlı ki sağolsun. İnşallah sonuç güzel olur :)

Modaevinin ilgili olması da çok guzel değil mi canım:) Birebir seninle konusması gerçekten çok hoş. Olucak olucak canım daha once de demiştim, prensesler gibi olucaksın ki:69:

ayakkabıların cok hoss canımmm cok guzel cok duru olmus

günnur sana ayakkabı buldum dicektim ki almışsın bile çoktan :D

yine de senin durumunda olan (eşiyle arasında boy farkı çok olmayıp az topuklu giyecek olan) gelinler için ayakkabıyı eklemek istiyorum

http://www.markafoni.com/product/2276032/

$ayakkabı.jpg

Kuzummm çok sağol bu da çok güzelmişşşşş :D Bu aralar ders çalışmaya yoğunlaştım mağlum KPSSye az kaldı inşallah atanabileceğim bir puan kazanabilirim.

inşallah canım ya atanınca da dertler bitmiyor gel gör ki :( eş durumuydu çalışanıyla sürekli uğraşan bakanıydı derken çıldırmana ramak kalıyor :D Allah tüm sınava hazırlananların gönlüne göre versin inşallah :)

Kızlar gelinliğin provasına gittim eteğinde bir gariplik var gibi geldi tek başıma gittiğim için tam anlamadım ama çok üzgünüm şuan evde annemlere gösterdim fotoyu bunun dışında bir iki tane daha var ama etek kısmında bir gariplik var benim istediğim gibi değil sizin öneriniz nedir henüz parasını vermedik ben gelinlikçiye mail attım yarın hemen arayacağım ve tekrar prova isteyeceğim. Sizin öneriniz var mıdır? $20120724_152504.jpg

Merhaba,

Bu gelinlik eteği tülden bir gelinlik. Ancak sizinkinde saten kalıbın üstünü direkt olarak dantelle kaplamış. Bakın geçen sizin modelin şu fotoğrafını buldum, etekteki dantelin dağılımını çok daha iyi gösteriyor:

fk6zb6.jpg

Yani bazen cidden bu gelinlikçilerin körlüğüne ya da aceleciliğine ya da dikkatsizliğine ya da önem vermeyişlerine ya da her neyse bunun adı ona inanamıyorum. Yani siz ona kat kat kloş kesim tül üstüne dantel aplike bir model götürmüşsünüz, o size a-kesim komple dantel bir gelinlik yapmış.

Son düzenleme:
Yani bazen cidden bu gelinlikçilerin körlüğüne ya da aceleciliğine ya da dikkatsizliğine ya da önem vermeyişlerine ya da her neyse bunun adı ona inanamıyorum. Yani siz ona kat kat kloş kesim tül üstüne dantel aplike bir model götürmüşsünüz, o size a-kesim komple dantel bir gelinlik yapmış.

Daha evlenmeme 1,5 yıl filan var ama Minenes gelinlikler hakkında anlattıklarından sonra korktum valla gelinlikçilerden nasıl düzgününü bulucaz yanımda alıp seni götüresim var. :9:

Daha evlenmeme 1,5 yıl filan var ama Minenes gelinlikler hakkında anlattıklarından sonra korktum valla gelinlikçilerden nasıl düzgününü bulucaz yanımda alıp seni götüresim var. :9:

Yapılacak şey şu, diktireceğin modelin büyük çözünürlükte fotoğraflarını bulacaksın, bunları iyi kalitede bastıracaksın. Önce kendiniz modele bakıp kendinizce analiz edeceksiniz. Ne hoşuna gidiyor, özellikle hangi noktanın senin gelinliğinde de olmasını istiyorsun? Gelinliğin malzemelerini kendinizce tahmin etmeye çalışacaksın, bilene danışacaksın. Sonra gelinlikçilere gelinliğin fotoğraflarını götürdüğünde, sana gelinliği nasıl dikeceklerini anlatmalarını isteyeceksin. Şurası nasıl sizce, burasını nasıl yapabiliriz, hangi malzemeyle olur, bana örnek sunar mısınız gibi. Ayrıca dikilirken de az provayla yetinmeyeceksin.

Son düzenleme:
Ben de bu gelinliğin aynısını diktirdim İstanbul da. Şansıma gelinlikçim iyi çıktı ,birebir benzetemese de bayağı benzetmişti. Tül eteğin üstüne dantelleri tek tek işlemişti. Üst kısımda da dantelin üstüne ayrıca minik minik dantelden oluşan çiçekler eklemişti ve modeldeki gelinlik gibi bi yoğunluk kazandırmıştı üstüne.

Sizin gelinliğinizin eteği modeldekine pek benzemi:34:yor ama yine de hoş olmuş bence.

Off kızlar çok sinirliyim ya çok üzüldüm herşey üst üste böyle geliyor zaten kafam dalgın gittim neyin eksik olduğunu eve gidince tespit ettim yarın annemle gideceğim dikkate alınmıyorsunuz galiba böyle tek gidince sinirlerim çok bozuldu eve gelince kendimi aptal gibi hissettim. İstediğime benze inşallah sanki tül çok pahalı hadi bütün dantel kullanmasına birşey demedim diyelim ama direk saten üstüne değil bir kaç kat tül koyup eteği zengin gösterse çok mu zordu off ya kolları da daha geniş olması gerekiyor bu kadar iddialı gelinlikçiden hiç beklemezdim :14:

Ben de bu gelinliğin aynısını diktirdim İstanbul da. Şansıma gelinlikçim iyi çıktı ,birebir benzetemese de bayağı benzetmişti. Tül eteğin üstüne dantelleri tek tek işlemişti. Üst kısımda da dantelin üstüne ayrıca minik minik dantelden oluşan çiçekler eklemişti ve modeldeki gelinlik gibi bi yoğunluk kazandırmıştı üstüne.

Sizin gelinliğinizin eteği modeldekine pek benzemi:34:yor ama yine de hoş olmuş bence.

henüz dantellerini tam olarak dikmedi minik minik kabartmalar var ama bu değil yaa ben etek kısmına o kadar takıldım ki hayallerim yıkıldı ilk provada dikilmemiş hali bile daha güzeldi :( Şimdi bu gelinliğe 2000 lira yerine hazırını alırdım en fazla 1500 e ama sadece 200 TL kapora vermiştim istediğim gibi yapmazsa son anda hazır gelinlik alıp bundan vazgeçebilirim. Bilmiyorum yaa .

Yapılacak şey şu, diktireceğin modelin büyük çözünürlükte fotoğraflarını bulacaksın, bunları iyi kalitede bastıracaksın. Önce kendiniz modele bakıp kendinizce analiz edeceksiniz. Ne hoşuna gidiyor, özellikle hangi noktanın senin gelinliğinde de olmasını istiyorsun? Gelinliğin malzemelerini kendinizce tahmin etmeye çalışacaksın, bilene danışacaksın. Sonra gelinlikçilere gelinliğin fotoğraflarını götürdüğünde, sana gelinliği nasıl dikeceklerini anlatmalarını isteyeceksin. Şurası nasıl sizce, burasını nasıl yapabiliriz, hangi malzemeyle olur, bana örnek sunar mısınız gibi. Ayrıca dikilirken de az provayla yetinmeyeceksin.

Teşekkür ediyorum bu bilgiler için Minenes.

Back