Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kIZLAR AYAKKABI YUKARIDAKİ GİBİ KAPALI BİR model mi olmalı yoksa şimdi eklediğim model gibi bir sandalet daha mı iyi olur off kararsızım. Gelinliğimin danteli de böyle kızlar kreme yakın ekru tonları
Kızlar sağolun inşallah gönlüme göre bir ayakkabı bulurum dün bir avmyi tavaf etmeme rağmen bana göre hafif topuklu bir ayakkabı bulamadım Bu arada dantelim nasıl sizce rengi bu kadar sarı değil ekru gibi ama ışıktan dolayı böyle çıkmış.
canım bak burda güzel ayakkabılar var http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...opuksuz-gelinlik-ayakkabisi.html#post24733437
Kızlar ayakkabıyı almadım fikirleriniz için çok teşekkürler bunların gelinlik için daha uygun olduğunu düşündüm siz ne dersiniz?
KREM DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakk
PUDRA PEMBE FYONK MODEL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkab
KREM SATEN PULLU FYONK MODEL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ay
PUDRA PEMBE RUGAN BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece
PUDRA PEMBE FYONK MODEL BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkab
PEMBE DANTELL ZEL TASARIM GELNLK BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Geli
PUDRA PEMBE SET ZEL TASARIM BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin aya
MERCAN SATEN ZEL TASARIM GLL BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs
PUDRA ZEL TASARIM BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin ayakkabs,Gece ayakk
PUDRA SET ZEL TASARIM FYONK BAYAN BABET | Ayakkab, ayakkablar, bayan ayakkab,bayan ayakkablar,izme,ayakkab,37numaraayakkab,37numara,37numara ayakkab,Daha Fazla Moda,ayakkab Modas,Alveri,Online alveri,ayakkab,Babet, ,izme,Bot,Sandalet,Terlik,Gelin aya
canım yazısmaların tamamını okumadım hala gelinlikci arayısındaysan benim elti yeni evlendi onun gelinlik güzeldi göğüsü kuyrugu duvagı taslıydı 2 duvak yaptırmıstı iki yerde düğün olduğu için onun gelinlikcisinin adını öğrenebilirim istersen senin için 1500 e yaptırdılar onlar
günnucm bu gelnliğin altına madem çok uzun da olmak istemiosn miniminicik topuklu dore renkte bi ayakkabı alsana çok şık olurrr
yada full pullux altın renkte miinik topukluuu
ama kesnlkle babet veya sandalet almamalısın bence..gelnlk çok guzel çünküüü