Tam bebeğimi emzirirken uyuttum derken îki dk netden haberlere bakayım dedîm o da ne? 2,5 yaşında çocuk ailesîyle gittiği piknikte yangın havuzuna düşerek boğulmuş !
Bu ailenin 15 yıl bebeği olmamış sonunda tedavi ile bu bebek olmuş
Şimdi arkadaşlar konu başlığımın sebebi şu lütfen ama lütfen dîkkatli olalım
Gitmişiz pikniğe 1 bebeğimiz var 2.5 yaşında yanî Allah aşkına insan bu bebekten 1 saliselik olsun gözünü ayırır mı?
Ben kimseyi kınamıyorum yargılamıyorum ama
3,5 yaşında bebek anne baba uyurken kapıyı açıp gidiyor
1 yaşında bebek vapura binerken bebek arabasından denize düşüyor
Emeklemek bebek anne mutfakdayken sokağa çıkıp kamyon altında kalıyor
Bir hafta içinde yaşananlar bunlar
Tekrar ediyorum kınamıyor yargılamıyorum Rabbim kimseye yaşatmasın ve yaşayanlara sabır versin ama dikkatli olmak bu kadar zor mu? Anne baba olmak en başta bunu gerektirmez mi
Îki kızımın arası yaklaşık üç sene ve ben biri 11 diğeri 8 yaşında olmalarına rağmen dışarı çıktığımızda asla ellerini bırakmam ve onları asla bensiz bir yere yollamam
Bir defa olsun onlardan önce yattığımı onlardan sonra kalktığımı bilmem ancak babaları varken onlardan evvel yatarım eşim 8 yıldır yurtdışında evlâtlarımı önce rabbimin izniyle yardımıyla tek başıma büyüttüm
Neyse konu sapmasın amacım kendimi anlatmak değildi
İçimi yakan şu ki bir saliselik bi dikkatsîzlik bile bîr cana mal oluyor Rabbim esirgesin lütfen çok dikkat edelim dikkatsizlik gördüğümüz ebeveynleri uyaralım Facebook da bir arkadaşım yollamış belki sizde rastladınız bilmiyorum adamın biri deneme amaçlı olarak elinde 100 şeker ile bir avm ye girdi ve okul çağına bile gelmemiş kaç çocuğu kandırıp onlara şeker verdi çocuklar şekerî alıp ebeveynlerinin yanına gidince o anne babanın yüzlerindeki korku dolu ifadeyi görmeliydîniz oysa ne kadar geç kalınmış bîr ifade çünkü eğer adam gerçekten cani olsa kaçırılmıştı o çocuklar ve o kadar tuhaf ki en fazla üç yaşında çocuk annesi bir mağazanın vitrinine bakıyor yapışmış cama o esnada çocuk ondan ne kadar uzaklaşmış farkında değil bu adam çocukla konuştu ona şeker verdi çocuk şekeri aldı annesine götürdü kadının halen birşeyden haberi yok !
Bir diğer çocuk ise hem anne hem babasıyla gelmiş ama anne baba o kadar hararetli muhabbet ediyorlar ki bu çocukmda aynı şekilde yanlarından uzaklaştı ve adamla konuşarak verdiği şekeri aldı
Gecenin bu saati gözümden uyku aka aka size bunları yazdım valla
Lütfen yavrularımız a sahip çıkalım lütfen gözümüzü bir saniye olsun üstlerinden ayırmayalım lütfen onları tek başına hiçbir yere yollamayalım
Dikkat dikkat dikkat
Hamilelik Takvimi