bende daha bir sürü var gönderebilirsem vaktim olmuyo bazı göndermede sorun çıkıyo yoksa elimemi yapışıcak ben deli gibi dikiş dikmek istiyorum maddi yönden bu aralar sıkışığız düzelir düzelmez alıcak eşim makinayı ozaman yupiiiiii gece gündüz dikicem kıvranıyorum rüyalarıma kaçıyo bende kendimi tatmin etmek için bunları indiriyorum böyle araştırıyorum kursa gitme şansımda yok bebeğim var
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah herkese versinAllah gönlüne göre versin...
o modele bende bayıldımmmpembe canım arkasında siyeh kurdelesi var
arkadaşlar bende blog actım hicranozturk
blogspot.c
blog olanlar ekleyelim birbirimizi:13:
bebişler kısmetlidir canım inşallah yine bebişinin kısmeti tesir eder çabucak kavuşursun makinacığınaaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnallah herkese versin
o modele bende bayıldımmm
ayy hayırlı olsun canım geliyorum hemennnama şu blog işini bende düşünmekteyim
bebişler kısmetlidir canım inşallah yine bebişinin kısmeti tesir eder çabucak kavuşursun makinacığına
Bende pek enlemıyorum canım :) Blog alırsan mutlaka haber ver:13:
hicrancımm blogun hayırlı olsun inşş güzel güzel şeyler dikersin bizde görürüzz
iNSALLAH CANIM COK HEVESLİYİM ETEGİMİ DİKTİM AMA BELİ OLMADI KIVIRMAMISIM SÖKÜLDÜ TEKRAR SÖKTÜM BU AKSAM BİRECEGİM İNŞALLAH :13:
galiba başardımmBende pek enlemıyorum canım :) Blog alırsan mutlaka haber ver:13:
galiba başardımm
arkadaşlar kursta başladığım ilk eteğim bitmek üzere.klasik çan etek modeli.ama çok düz gösterişsiz oldu.ilk denemede olunca baya hataları oldu.her neyse benim size danışmak istediğim nasıl daha havalı hale getirebilirim bu eteği.düz yeşil bir etek.beline satenden mor olabilir mesela kemer yapsammı.yada farklı fikri olan varmı.bu haliyle pek sevmedim ben
bende daha bir sürü var gönderebilirsem vaktim olmuyo bazı göndermede sorun çıkıyo yoksa elimemi yapışıcak ben deli gibi dikiş dikmek istiyorum maddi yönden bu aralar sıkışığız düzelir düzelmez alıcak eşim makinayı ozaman yupiiiiii gece gündüz dikicem kıvranıyorum rüyalarıma kaçıyo bende kendimi tatmin etmek için bunları indiriyorum böyle araştırıyorum kursa gitme şansımda yok bebeğim var
makinanın yağlanmasına da dikkat ediyorsun demiYaa arkadaşlar makinam tık tık tık ses çıkartıyor dikiş yaparken herhalde alt iplik yerlesmiyor tap anlamadım ben sinir oluyorum neden acaba?? Bu arada yastıklara çok güzel dekor yaptım yarın resimlerini çeker koyarım buraya :)