ay hepsi cok güzel encokta en alttaki mavi olanı begendim bende böyle seyler dike bilecekmiyim acaba birgün
en kolayını beğenmişsinkeşke diktiklerimi çekseymişim zamanında :26: dikiş kolay güzelim isteyerek yaparsan hobi gibi yada iş gibi para kazanmak maksadıyla dikiş çok kolay geliyo bir zaman sonra.yaptıkça alışıyosunya..sende neler dikersin neler çok isteklisin belli
Evet gercekten cok istekliyim
Makinamda oldu kumas alsam birazda süper olacak İşte bile bos vaktim oldukca dikiş dergisi İndiriyorum İnsallah sizler gibi bende kendime cok güzel kıyafetler dike bilirim
Evet gercekten cok istekliyim
Makinamda oldu kumas alsam birazda süper olacak İşte bile bos vaktim oldukca dikiş dergisi İndiriyorum İnsallah sizler gibi bende kendime cok güzel kıyafetler dike bilirim
şu dergiyi indirip çıktısını nerden alıyorsun canım öğrenirsem iyi olacak ben beceremedim de
ben netten malesef indirdiysemde bişey anlamadımnasıl yarlıyosun..şeker kafe miydi neydi ordan aldım ama malesef çıktıları almadım daha
Canım A4 olarak veriliyor dergiler işyerinde cıkartıyorum bütün verilmis 1-2 deng geldi bende alamadım onları ben bir site buldum oradan inririyorum sizede atayım
burda dergisi. , ,
arama bölümüne patron yazın ondada güzel modeller var klimp var ben baya indirdim begenmediklerimi sildim:)
verdiğin adrese girdim indir diorum yukleme yapmıyorher derginin altındaki indir butonu var istediğimin üztüne gelip tıklıyorum yuklemiyor
verdiğin adrese girdim indir diorum yukleme yapmıyorher derginin altındaki indir butonu var istediğimin üztüne gelip tıklıyorum yuklemiyor
bende burda dergilerinden çok sıkıldım..çoğu işeyaramaz modeller veriyolarbaşka dergiler arıyorum bakalım bulursam değişik modeller dikmek istiyorum
bende burda dergilerinden çok sıkıldım..çoğu işeyaramaz modeller veriyolarbaşka dergiler arıyorum bakalım bulursam değişik modeller dikmek istiyorum
Haklısın..Ben okuldayken Burda dergileri daha bir içerikli ve kalındı..Yılar yıllar sonra geçenlerde burda dergisi aldım resmen şok oldumbir daha almam sanırım
Haklısın..Ben okuldayken Burda dergileri daha bir içerikli ve kalındı..Yılar yıllar sonra geçenlerde burda dergisi aldım resmen şok oldumbir daha almam sanırım
Eki Görüntüle 352658 Eki Görüntüle 352659 Eki Görüntüle 352660 kızlar buda diktiğim gömleğin üzerimdeki duruşu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?