- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Buffalosos
Hangisini önerirsin peki en son çıkan mı yoksa v8 falan da iş görür mü? Baya fark var daKusura bakma Dyson dışındakiler çöp.
Hoover'ım ile aşk yaşıyorum, niye öyle diyorsun şimdiKusura bakma Dyson dışındakiler çöp.
Nasıl çekimi iyi mi şarjlı mı bi deHoover'ım ile aşk yaşıyorum, niye öyle diyorsun şimdi?
Hayırlı evlatsın. Anneme Fantom aldım teneke gibiNasıl çekimi iyi mi şarjlı mı bi de
Vallahi 1,5 aydır elimden düşmüyor, aşırı pratik ve ergonomik. Halıda yağ gibi kayıyor, temizlemesi çok kolay. Turbo modda 12 dk falan çalışıyor ama en düşük kademede de çekişi gayet yeterli. Full şarjla 3+1 evi rahatlıkla süpürüyorum. 40 dk kullanım süresi var zaten en düşük modda ve 2,5 saatte tamamen şarj oluyor ki bu benim için süper bir özellik. Batarya tak çıkar olduğu için de motor bozulmadıkça uzun süre kullanabilirim. Çok araştırdım alırken, fiyat performans olarak gayet iyi bir alet.Nasıl çekimi iyi mi şarjlı mı bi de
Süpürgesi 12 yıllık bugün bozuldu aslında dyson ama şu ağır hantal olanlardanHayırlı evlatsın. Anneme Fantom aldım teneke gibiiyi çekiyor diyor ama bozulma konusunda endişelerim var
5 bin küsür sanırım fiyatı şimdi baktım daVallahi 1,5 aydır elimden düşmüyor, aşırı pratik ve ergonomik. Halıda yağ gibi kayıyor, temizlemesi çok kolay. Turbo modda 12 dk falan çalışıyor ama en düşük kademede de çekişi gayet yeterli. Full şarjla 3+1 evi rahatlıkla süpürüyorum. 40 dk kullanım süresi var zaten en düşük modda ve 2,5 saatte tamamen şarj oluyor ki bu benim için süper bir özellik. Batarya tak çıkar olduğu için de motor bozulmadıkça uzun süre kullanabilirim. Çok araştırdım alırken, fiyat performans olarak gayet iyi bir alet.
Ben 6200'e aldım, 5000 olanın motor gücü daha düşüktür. Ekliyorum görsele modelini.5 bin küsür sanırım fiyatı şimdi baktım dadeğerlendireyim
Annemde Dyson v15 detect var canım ıananılmaz cekıyor ayrı olmayan başlıkları aldı şok olursun o mavı ısık gosterdıgı tozlarKızlar anneme hediye alacağım bebekli ev bir de artık dyson dışında ne önerirsiniz? Yurtdışından da alma ihtimalim olabilir bu ay ille dyson derseniz sınırları zorlarım ama farklı ne alternatifler gelir acababir el atın
Ya çok pahalı onlarda 15 bini geçememm.Annemde Dyson v15 detect var canım ıananılmaz cekıyor ayrı olmayan başlıkları aldı şok olursun o mavı ısık gosterdıgı tozlar
6 ay sonra esamesi kalmayacak. Ben de aynı şeyi yaptım çok pişmanımHayırlı evlatsın. Anneme Fantom aldım teneke gibiiyi çekiyor diyor ama bozulma konusunda endişelerim var
Evet 20.000 almıstı ındırımde sımdı 26 olmıs galıba v8 var bende bakııyorum dık süpürge yeni phılps baktın mıEvet 20vetQUOTE="gulce34, post: 77641542, member: 803162"]
Ya çok pahalı onlarda 15 bini geçememm.
Merhaba ben 2 gün önce philips aldım harikaaaa dyson aşırı ağır ve YouTube da izle temizliği çok zor. Arkadaşımda var çok zor kullanıyor bel fitigi olursunuz valla ben philips in mopsuz olanını tercih ettimKızlar anneme hediye alacağım bebekli ev bir de artık dyson dışında ne önerirsiniz? Yurtdışından da alma ihtimalim olabilir bu ay ille dyson derseniz sınırları zorlarım ama farklı ne alternatifler gelir acababir el atın
Tam olarak hangi model sizin ki acaba bir bakayımMerhaba ben 2 gün önce philips aldım harikaaaa dyson aşırı ağır ve YouTube da izle temizliği çok zor. Arkadaşımda var çok zor kullanıyor bel fitigi olursunuz valla ben philips in mopsuz olanını tercih ettim