dik süpürge önerileriniz lütfen kızlar :))

Özlemin seni yesin, kuzu seni

Hayırlı olsun, almışsın süpürgeni

Süpürge kardeşi de olduk artık, hemi de benimkisiyle aynı renkkkk

hiiç inat etme aldır yanii alsıınn ..birlikt e kullanacaksınız nasıl olsaa .....

dogru dıyosun canım kabul ettım artık dayanamadım uzun zamandır ıstıyorum cunku bunları bu hafta gonderıcek para vealıcagımmm

kızlar fakirin a 120 sini almıştım dün tüm evimi temizlediimm dik süpürge olarak çookk güzel diğerine gerek de yook aslında ama ince ucu olmadıği için kıyı köşeyi temizlemekte sıkıntı olurr..ben çook mennunum ama sesii epeyy vaaarr....

özür diliyorum fakir 1600 olacakktıı karıştırdıımm geneee....

kızlarr fakır darky cok ses cıkarıyor muuu bu dık supurgelerın ses cıkarmayanı yada az ses cıkaranı8 var mı kı ne tavsıye edersınız. ben daha normal elektırık suprgesı almadım hem bunu hem dıgerını alacagım tavsıyelerınız neler dık supurgede darky demıssınız galıba

canım bende normali almadan diksüpürgemi aldım..farkydarky 1600valla çekim gücü çook güzel dün evimidüzelttim her tarafı süpürdüm güzelce ama sesii var bayağıı.. normal süpürgemi de phiips 9170 almaya karra verdim bi kaç yere baktım bulamadım ..canlı canlı görüp sonra netten alacam inşALLAHH..

kesinlikle fakir tavsiye ederim çok güçlü ve kablosu çok uzun çok kullanışlı, birde normal süpürgem var o da rowenta nın sulu süpürgesi ondan da memnunum artık okadar kullanmıyorum bile bunu alalı 1 yıldan fazladır kullanıyorum çok memnunum sesi çok ama iyi çekiyor ve toz torbasız çok pratik temizlemesi, düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim, ben morunu çok beğenmiştim ama kalmamıştı grisini aldım , PİŞMAN OLMAZSINIZ , ÇOK ARAŞTIRDIM EN İYİSİ BU HER AÇIDAN KULLANIŞLI, MOTORU DA EN YÜKSEĞİ BU KABLOSU FELAN DA İİ YANİ. alanlara da hayırlı olsn

bence d efakir çoook güzelll..evimnette indirim varmış bugün philps 9170 süpürgemi de adım hayırlısıı bakalıımm ....

Arkadaşlar ben elektrolux aldım.Şarzı uzun süre dayanıyor,ışıklı göstergesi özellikle karanlıkta ışığa gerek kalmadan kullanım kolaylığı sağlıyor,emiş gücü yüksek,kablosuz kullanım çok rahat ..tek sıkıntısı bırakınca dik durmuyor bir yere dayamak lazım,ben bu yüzden birkaç kez düşürdüm ama henüz bir şey olmadı..seçimime forumdaki diğer arkadaşlar yardımcı olduğu için onlara da teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…