Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kara üzüm çekirdeği yeniyor arkadaşım
http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...461-kara-uzum-cekirdegi-ve-gogus-buyutme.html
yukarki arama tuşunu kullanarak sitede aramalar yapabilirsiniz.. hadi birazcık daha araştırmacı olalım:)
öyLe pahaLı kremLere gerek yok aktarlarda buLunan fındık yağı ile hergün düzenli 5 er dakika dairesel masaj yapın en kısa sürede toparlandıpını ve sıkılaştığını göreceksiniz duştan sonrada 2-3 dk soğuk suya tutmanında faydası var deneyin ve görün
öyLe pahaLı kremLere gerek yok aktarlarda buLunan fındık yağı ile hergün düzenli 5 er dakika dairesel masaj yapın en kısa sürede toparlandıpını ve sıkılaştığını göreceksiniz duştan sonrada 2-3 dk soğuk suya tutmanında faydası var deneyin ve görün
Fındık yağının tadı nasıldır acaba? Ben secret garden'ın dikleştiricisini kullandım. ÇOK faydası oldu. Doğumdan sonra içleri boşalmıştı. Hele sırt üstü yatınca kırışık kırışık pörsümüş görünüyordu. Bir ay düzenli kullanıdm, stretch filme filan sardım, gerçekten iyi geldi. Biraz daha kullansam genç kız memesi gibi olacak. Tek eksi yanı tütsü gibi ağır bir kokusu var, ve biraz acı bir tadı... Eh, onu sürünce eşim de etkilendi. Fındık yağının tadı daha iyiyse hayat boyu bile kullanılır.
teşekkür ederim denicem bunu canim
arkadaşim sende o işe sira gelince bi duş alsana kremli kremli adami zehirliycenkaydirigubbakcemile3