Dik göğüsler için önerileriniz

Slm Arkadaşlar ..ben Göğüslerimi Her Gün Soğuk Suya Tutuyorum Arkasindan Göğüsleri Dikleştirici Krem Sürüyorum.. Ve Ellerimi yumruk yapıp Birbirine Iterek Içimden 10 Akadar Sayip Birakiyorum Bu şekilde Her Gün 10 Kez Yapin Inanin Arkadaşlar Simsiki Göğüslere Kavuşursunuz....bide Destekli Sütyen Kullanmanjzi Tavsiye Ederim................

canım kremin ismini ve fiyatını verebilirmisin. 3. çocuğumu emziriyorum. gögüslerim büyük ve sarkık. bunalımdayımmm. yardım edin!

bende bugun bu konuyu acıp sızlere sorucaktım bu kdr denk gelır yanı. kızlar ben daha 23 yasındayım ve bekarım,ama goguslerım sarkık.bunun ıcın ne yapmalıyım sızce?onerılerı olanları beklıyorum.lutfen yardımcı olun? acele!!! cok RAHATSIZ OLUYORUM!!!:a015::a015::a015:

mersin yağını okdr araştırdım göğüse fiilan hiçbir yararı yokki arkadaşlar..bu kdr basit değildr bence..ama başka yağ karışımları bilenler yazarmı göğüs için?

tubishe ! aynı sorunu paylaşıyoruz.küçükken cok utanıyordum gögüslerimden ve kambur duruyordum!bu yüzden henüz 21 yaşında olmama ragmen çok feci sarkma var!deli olucam!evlenmeyi bile istemiyorum bu yüzden çok utanıyorum!ince dokulu bikiniler giyemiyorum!LÜTFEN YARDIM EDİNN!!

ya ben diyetle 2 haftada 4 kilo verdim, iyi hoş da, göğüslerim de yumuşadı sanki! sebebi kilo verme mi bilmiyorum ama başka bişeye bağlayamıyorum. resmen içleri boşaldı gibi oldu :KK43:((
napıcam bilmiyorum ama inanılmaz kafama taktım kızlar.

Bende de aynı sorun var kilo verince içi boşaldı sanki derim de çok esnek olmadığı için bir miktar fazla deri var keşke bir çaresi olsa ....benimkiler de sarkma az. soğuk su gerçekten işe yarıyor ama içi boşalan göğüslere ne yapmak gerek bilen var mı arkadaşlar lütfen paylaşın

arkadaşlar aynı dert bendede var küçük ve sarkıklar..bitkisel yağları araştırıp duruyorum ama işe yararmı bilmiyorum çünkü kullanan kimse yok..deruşcum daha net yazabilirmin avonun hangisi.

Adale kuvvetlendirici ve spor sakatlıklarında masaj için kullanılabilir cilde masaj şeklinde uygulanır.

mersin yağı ile ilgili netten bu bilgiyi bulabildim sadecea.s

slm:) soğuk su kompresi geçici etki sağlar,kalıcı değil,,,,, spor ve exersiz en kalıcı olan yöntem,,,,

ben biliyorum hem büyütücü hem sıkılşatırıcı olarak kullanılıyor..bu arada arkadaşlar bende hep duştan sonra bütün vücuduma soğuk su tutarım.göğüslerim normal ama küçülüyü falan yazmışsınız.varmı öyle bişey.soğuk su göğüsleri küçültüyosa yapmayim yani..

butun sayfaları okudum ne yazacagımı bılemedım buz ıyı gelır mı acaba.....

kizlar wallaa billaa ben denedim süper biseyy yaa hahhayyyyy,ve hatta yaparken bile dans ediyorum dus ta cok keyifli bnece deneyin sizde.ama kisin napacaksam be ilmem cok soguk olur be ozamanda.basaririm insallahh

Soğuk su dikleştiriyor. Bir de İki koluna da ansiklopedi al bunların sayısını zamanlar artırabilirsin. Kollarını iki yana uzat, aşağı yukar hareket ettir. Ama kollarını kıvırmayacaksın. Kol ve göğüs kaslarını sıkılaştırır.

Bende de aynı sorun var kilo verince içi boşaldı sanki derim de çok esnek olmadığı için bir miktar fazla deri var keşke bir çaresi olsa ....benimkiler de sarkma az. soğuk su gerçekten işe yarıyor ama içi boşalan göğüslere ne yapmak gerek bilen var mı arkadaşlar lütfen paylaşın

kilo verip te göğüslerinin diriliğini yitirenler için!!! bu tür konuları araştırmıştım... uzmanların yazılarını okumuştum eğer diyet yapıyorsanız protein açısından zengin diyet yapılmalıymışy protein açısından fakir diyetler göğüslerin yapısını bozuyomuş haberiniz ola!!! :teselli:

soğuk suyu yapamıyorum ben çok soğuk ya, o kadar da denedim ki anlatamam.......kolay bir yöntemi yok mu

Bir uzman banyo yaparken kullandıgımız suyun sıcaklıgının dayanabildigimiz kadar altını tutmamız gerektigini söylemişti.buz gibi olmasına gerek yok yani.yeterki uyarabilecek kadar soguk olsun.Sıcak-soguk tazikli su tutmak yeterliymiş.Soguk derken buz gibiye gerek yokmus.

Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s

Zaten ineklerede sütleri bol olsun diye yulaf yedirirlermiş.

X