Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar,güzellik uzmanı olduğum için,bir şeylerde ben ekleyeyim.Gercekten dik göğüsler için sıcak duştan cıktıktan sonra soğuk su işe yarar.ama suyu avuçlarınızın içine doldurun ve altan yukarı sürerek vurun.bunu en az beş kere yapın..faydasını görürsünüz. çatlakları engellemek için.duştan sonra bebek yağı kullanın.Ayrıca doğum konturol haplarıda gögüsleri dikleştirir.yerimseniben
buz kesinlikle işe yarıyor anında dikleştiryor kızlar
Selamlar.. Ben de kilo kaybından ötürü 51 kiloya indim.Göğüs ölçüm 90 olmasına rağmen sarkıktı.Düzenli soğuk su uygulaması ve tabi ki sütyensiz gezmemek gerek.Yüzüstü yatmayın.Ayrıca nemlendirin.Ve ani kilo alıp verme durumlarına maruz kalmayın.Değişimi farkedersiniz.
kara üzüm çekirdeği demek oluyor küç bayanssulusmilearkadaşlar bu k.ü.ç. nedirr
bir şişe maden sodasınının içine yarım limon sıkın ve bir kaba boşaltıp dondurun.oluşan buzu dairesel hareketlerle göğsünüze,hatta sıkılaşmasını istediğiniz bölgeye uygulayın. bu formülü sanırım suna dumankayadan duymuştum.maden sodasının içindeki vitamin ve minarellerin faydası olduğunu biliyorum.
Fındık yağının tadı nasıldır acaba? Ben secret garden'ın dikleştiricisini kullandım. ÇOK faydası oldu. Doğumdan sonra içleri boşalmıştı. Hele sırt üstü yatınca kırışık kırışık pörsümüş görünüyordu. Bir ay düzenli kullanıdm, stretch filme filan sardım, gerçekten iyi geldi. Biraz daha kullansam genç kız memesi gibi olacak. Tek eksi yanı tütsü gibi ağır bir kokusu var, ve biraz acı bir tadı... Eh, onu sürünce eşim de etkilendi. Fındık yağının tadı daha iyiyse hayat boyu bile kullanılır.