Dik göğüsler için önerileriniz

gögüslere elma kompresi yapmanın ve elma suyu ile msj yapmanın gögüsleri dolgunlaştırıp sarkmaları önlediğini biliyormuydunuz?

ayrıca melek otu:hem sarkmalar için hem dolgunluk için hemde düzenli kullanıldığında büyümeyede faydalı imiş.

melek otu yüzyıllardır kadınların çeşitli kadın hastalıkları tedavisinde kullanılmaktadır.kanserde bile....

Daire çizin..Yere dümdüz, sırtüstü uzanın. Bacaklarınız dizlerinizden bükük şekilde dursun. İki elinize dambıl ya da 1’er litrelik su şişeleri alın. Şimdi ‘dambıl fly’ hareketini yapmaya başlayabilirsiniz. Bunun için, Kollarınız gergin bir şekildeyken havada yukarıdan aşağıya büyük daireler çizin. 12 kez tekrarlayacağınız bu hareket göğsünüzün tam açılmasını sağlıyor ve sarkmaları önlüyor.
yarım Şınav çekin..
elleriniz ve dizlerinizin üzerinde durun. Dirsekleriniz yana doğru bakmalı. Kollarınızı dirseklerinizden büküp aşağı yukarı doğru inip çıkarak şınav çekin. Bu hareketi 12 kez tekrarlayın. Hareketler sırasında düzenli olarak nefes alıp vermeyi unutmayın. Bu hareketle göğüs ve arka kol kaslarını çalıştırmış olacaksınız. Bunun dışında ön omuz kaslarınız da aktif hale gelecek. Şınav, özellikle kuvvetsiz olanlar ve yeni başlayanlar için oldukça iyi bir başlangıç hareketi aynı zamanda…
Açıp, kapayın..
Yerde, dizlerinizin üzerinde durun. Gövdeniz mümkün olduğunca dik olsun. Ellerinize yine ağırlıklar alın ve kollarınızı dirseklerden bükük şekilde ortada birleştirin. İki kolunuzu da yanlara doğru açın. Ardından ilk pozisyonunuza dönün. Bu açıp kapama hareketini aynı şekilde 12 kez tekrarlayın.
Ve biraz zorlanın..
Son egzersizimiz tam şınav çekme. Kollar tamamen gergin olsun. Tüm vücut ağırlığınız kollarınızın üzerinde. Yine düzenli nefes alış verişine dikkat ederek şınav çekin. Fakat karnınızın yere değmemesine dikkat etmelisiniz. Bunun için 4 -5 cm. bir alçalma yapmanız yeterli. Başta zorlansanızda 12 kez yapmayı ihmal etmeyin. Bu sayıyı gün geçtikçe daha da artırabilirsiniz. Bu hareketin tüm göğüs kaslarınızın çalışmasını sağladığını da ekleyelim.
Bu egzersizler göğüslerinizi forma sokacak ve daha dik durmasını sağlayacak.. Cok fazla sarkıklık için tabiki cerrahi müdahale
gerekecektir..

Göğüs Dikleştirme Bakımı İçin Kullanılan Bazı Bitkisel Kozmetikler:
Göğüs ve dekolte bakımlarında kullanılan ürünler göğüs elastikiyeti ve tonu üzerinde olumlu etki yapar.göğüs konturunun daha belirgin olmasını sağlar.adaçayı,maya,sarmaşık özleri,soya fasulyesi proteini,elastin ve arnika,buğday tohumu yağı,ve şerbetçi otu içeren bitkisel kozmetikler göğüs uçları dışında kalan kısımlara dairesel hareketlerle uygulanır.uygulama alanı boyun ve omuzlara kadar uzanır.Bakım terapileri menstüral periyodun bitiminde başlanmalı ve aralıksız 20 gün sürdürülmelidir.

Son düzenleme:
ya bilinçsin kullanılan kremler ilerde sarkamaya neden olabilir valla ben soğuk suyla masaj yapıyorum iyi geliyor ama benim göğüs yapım zaten çok sertmiş doktora gittim kontrol için ağrı oluyordu doktor bana senin göğüs yapın normalden çok daha sert yani içindeki o sert kısım benimkinde daha fazla ve sertmiş o güzelce anlatmıştıda ee benden anca bu kadar yapı olarak sert ve dik ama yinede bakmak lazım soğuk su masajı çok iyi geliyor ilerdede sarkmaz inşallah..

Estetik ameliyat olmadan da sıkı bir karına ve dik güzel göğüslere sahip olabilirsiniz. Bunun için yapılması gerekeneler ;
* Günde 2 kere öğünler arasında 1 bardak ananas suyu için. Ananasın içerdiği maddeler dokuları gerginleştirir.
* Sabahları kahvaltıdan önce bir çorba kaşığı bitkisel yağ hücreleri zararlı maddelerden ve serbest radikallerden korur sizi gençleştirir.
* Ayrıca her gün düzenli olarak yapılan soğuk duş ya da buz masajı bağ dokusunu güçlendirir.
* Göğüslerin kesinlikle formda kalmasını sağlar. Soyulmuş elma ise dekolteye tat katar.
* Meyve asitleri ve C vitamini kolajen üretimini harekete geçirir ve küçük kirleri temizler.
* Elmayı dilimleyin dekoltenize yerleştirin. 20 dakika bekletin soğuk suyla durulayın. Masaj bağ dokusunu güçlendirir.
* Ellerinize aromatik vücut yağı sürün. Sağ elinizle sol göğsünüzü sol elinizle de diğer göğsünüzü ovarak masaj yapın.
*Ayrıca duruş çok etkilidir.
*Sahip olduklarınızı göstermekten kaçınmayın. Karın içeri göğüs dışarı kuralına uyun. Omuzlarınızın vücudunuza göre orantılı olmasını istiyorsanız her gün 1 kase yoğurt yiyin.
Dik göğüslere sahip olmak için yenmesi gereken yiyecekler ; Sarımsak ve fesleğen gibi lezzet vericiler; soya gibi kuru baklagiller; buğday ve pirinç gibi tahıllar; bezelye havuç ve patates gibi sebzeler; hurma nar vişne ve elma gibi meyveler. İçecek olarak kahve."
alintidir...

soğuk suyu ben nerdeyse 1 senedir deniyorum zaten bemim gögüslerim sarkık değil dikler ama ben genede deniyorum her duş çıkısı şimdi çok güzeller dolgunlar

aynen bnde duştan çıktıktan sora buz gibi soğuk suyu vuruyorum hemen sertleşiolar ....valla bnm şikayetim küçük ve dikler.....ergenlik ilk dönemlerimde fincan takmışrım ondan oldu heralde çünkü fincan şeklini ala ala birazcık büyüdüler ....

arkadaşlar ben ve bir arkadaşım bir ürün kullandık bilmem marka veriyor musunuz gerçekten etkiki oldu.göğüslerimiz toparlandı ve dikleşti.sabah akşam masaj yaptık düzenli olarak.%100 bir sonuç değildi ama en azından belirgin bir toparlanma oldu ama en az 3 ay kullanılmalı.tabi ben 3. şişeden sonra bıraktım çünkü sağ göğsümde fibroadenom vardı korktum...göğsüm tekrar eski haline geldi.yani spor şart ya da ömür boyu kullanacaksınız...

ya arkadaşlar aranızda göğüsleri daha dik daha dolgun yani büyütmeden dolgun,daha sıkı ve sert yapmayı sağlayacak bi yöntem krem falan bilen var mı nolur soğuk su demeyin zaten kışın çalıştığım yer -5/-10 civarı oluo e bi de sıcağa alışkın biri olunca düşünün halimi?kaydirigubbakcemile2

bende hep soğuk su tutarım hep dik maşallahkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar, banyo yaparken cok sıcak su hem saçınıza hem de goguslerinize zarar verir o nedenle usumediğiniz bir sıcaklıkta yıkanın, ayrıca goguslerınızden de sıcak suyu uzak tutun, soguk suyu ben de cok duydum hatta annem ogut vermişti :) ayrıca izlediğim bir filmde yaşlı bir kadına torunu neden goguslerin bu kadar dik,sert ve mis kokulu demişti, kadın da sabahları buz ile masaj yapar taze koparılmış yasemin çiçeğinden de sütyenimin içine yerleştiririm demişti :KK70::KK70:

küç kara üzüm çekirdeği demek ama nasıl bişey yenilirmi sürülürmü onu bilmiyorum bilen varsa ayrıntılı bilgi lütfen

peki ne yapacaz karaüzüm çekirdeği yiyecezmi yağımı var onumu sürecez bilen yokmu yahu

X