Slm Arkadaşlar ..ben Göğüslerimi Her Gün Soğuk Suya Tutuyorum Arkasindan Göğüsleri Dikleştirici Krem Sürüyorum.. Ve Ellerimi yumruk yapıp Birbirine Iterek Içimden 10 Akadar Sayip Birakiyorum Bu şekilde Her Gün 10 Kez Yapin Inanin Arkadaşlar Simsiki Göğüslere Kavuşursunuz....bide Destekli Sütyen Kullanmanjzi Tavsiye Ederim................
24 saat sutyen takanlarda meme kanserine yakalanma riski 12 saat takanlara oranla 133 kat fazladır.
sagliktr.blogspot.com'dan alıntıdır.
Bende de aynı sorun var kilo verince içi boşaldı sanki derim de çok esnek olmadığı için bir miktar fazla deri var keşke bir çaresi olsa ....benimkiler de sarkma az. soğuk su gerçekten işe yarıyor ama içi boşalan göğüslere ne yapmak gerek bilen var mı arkadaşlar lütfen paylaşın
soğuk suyu yapamıyorum ben çok soğuk ya, o kadar da denedim ki anlatamam.......kolay bir yöntemi yok mu
Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s