Dik göğüsler için önerileriniz

24 saat sutyen takanlarda meme kanserine yakalanma riski 12 saat takanlara oranla 133 kat fazladır.

sagliktr.blogspot.com'dan alıntıdır.

canım benim bence senin için dik ve sıklaştırıcı gibi içerik sahibi fulirim göğüs ürünleri varmış petek dinçözün programındada reklamları çıkıyormuş zaten.

ya arkiler ...su soguk su nasil ise yariyor ki sarkik gogusluler'e mi uygun bir sey...ve nasil kucultuyor onu anlamadim cunku sonucta dus alir gibi soguk suyu gogusune tutuyorsun :S oyle degilmi...ve ger gun yapmakla gercek ten fayda ediyormu ki? ....cunku hic oyle bisi duymamistim :S goguslerimi kucultuyor :S

siyah üzüm çekirdeği ekstresi die bangır bangır bagırıyo yav yapışkanlar :)

ayy kaylacıim yaaa sırnaşık şey :roflol: :roflol: yapiskan demissin ya ben de 2 saattir bakiyorum ne yapiskani diye.. dedim herhalde kuc ekstreli bantlar cikti.. bi heyecanlandim boole... :roflol: hala kendime guluyorum...

ben sutyenı dışarda takıyorum normalde evde takmıyorum sarkma falan yok banyodada soguk tasın ıçınde masaj yapıyorum cok dık masallah

ayy kaylacıim yaaa sırnaşık şey :roflol: :roflol: yapiskan demissin ya ben de 2 saattir bakiyorum ne yapiskani diye.. dedim herhalde kuc ekstreli bantlar cikti.. bi heyecanlandim boole... :roflol: hala kendime guluyorum...

hehe ilahi çok tatlısın :)
ben de küç.ümü alamadım bu hafta, aktarcı teyze getirticekmiş haftaya ilerlemem yerinde ama gitmez inşallah :)
öpücükleer

kızlar göğüslere bide buz kullanın buz ile ovalayın bayağı işe yarıyor

benımde sarktı ama bende her dus cıkısı soguk suyla dus alırım amadırek gogusune mı uygulucagız onu merak ettımjeyyar

ben acibreast kullanıyorum. dolgunlukla beraber haliyle biraz dikleştiler de. soğuk suyla masajın da faydasını unutmamak lazım. ama bunu sık sık yapmalıyız.

Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s

arkadaslar biride su mersin yagina aciklik getirse mersin yagini nerde bulcaz nasil kulancaz?

Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s

canım sen test ettin mi cok tesekkurler

teşekkürler hemen başlıcam yapmaya ne kaybedicem ki zaten
nasılsa bi zararı yoktur:icecream:

Kızlar ben de cok merak ettim ama yapan yok galba mersin yağını. Ben alıp başlamayı düşünüyorum başladıktan 15 gun sonra size yazarım ama benimkiler cok sarkık cunku gogsumun alt kısmında meme dokusu azmış benim. Yine de yazarım gelişmeleri

Kızlar ben de cok merak ettim ama yapan yok galba mersin yağını. Ben alıp başlamayı düşünüyorum başladıktan 15 gun sonra size yazarım ama benimkiler cok sarkık cunku gogsumun alt kısmında meme dokusu azmış benim. Yine de yazarım gelişmeleri

inşallah işe yarar
bende bi kaç ürün kullanmaya başlıcam inşallah mersin yağını daha sonraya bırıkırım heralde
sende dene bi bak bakalım iyi geliyo mu bende denicem iyi gelirse yaptıklarımı heyecanla paylaşmak istiyorum inş hayal kırıklığına uğramam benneyaptımki

noa000 nerden buldun mersin yagini? fiyati nekadar? gelismeleri bizimle paylasirsan sevinirim canim..

X