Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siyah üzüm çekirdeği ekstresi die bangır bangır bagırıyo yav yapışkanlar :)
ayy kaylacıim yaaa sırnaşık şey :roflol: :roflol: yapiskan demissin ya ben de 2 saattir bakiyorum ne yapiskani diye.. dedim herhalde kuc ekstreli bantlar cikti.. bi heyecanlandim boole... :roflol: hala kendime guluyorum...
Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s
Arkadaşlar Size Tavsiyem Bol Bol Yulaf Ezmesi Yiyin..hani şu Büyük Marketlerde Satilan Yulaftan Bahsediyorum...hem Dolgunlaştiriyo Hemde Dikleştiriyo ..ama Her Gün Elma Suyuna Koyup Bir Kase Yemeniz Lazim .çünkü Göğüs Dikleştirici çoğu Kremler Ve Ilaçlar Yulaf özütünden Yapiliyo ..HE..HE..a.s
Kızlar ben de cok merak ettim ama yapan yok galba mersin yağını. Ben alıp başlamayı düşünüyorum başladıktan 15 gun sonra size yazarım ama benimkiler cok sarkık cunku gogsumun alt kısmında meme dokusu azmış benim. Yine de yazarım gelişmeleri