Dik göğüsler için önerileriniz

soğuk su diyorsunuz da arkadaşlar o toplamaya yardımcı olur mu ki?
bence o sarkmaması için bir yöntem..eğer sarkma zaten oldusa krem gerekli..
yanlış mıyım?

ıyyyy soguk suya hayatta tutamam ama en fazdalısı masaj galiba buzda etkili bi yöntem olsa gerek

canım mersin yağıyla her aksam masaj yap sertleştiriyo ve dikleştiriyo..
öptümma.s.

Her duş cıkısı goguslerinize soguk su tutun 2.dk faydasını göreceksiniz ben hep yaparım hic bi zararını gormedim aksine dipdiriler masallaaa sırnaşık şey
peki bunu 6 aydaiçinde düzelecegini diye duydum yoksa daha kısa bir süredemi düzeilir beni gögüsümde hem catlak hemde sarkma var bu sorunumu çözermi soguk su

Slm Arkadaşlar ..ben Göğüslerimi Her Gün Soğuk Suya Tutuyorum Arkasindan Göğüsleri Dikleştirici Krem Sürüyorum.. Ve Ellerimi yumruk yapıp Birbirine Iterek Içimden 10 Akadar Sayip Birakiyorum Bu şekilde Her Gün 10 Kez Yapin Inanin Arkadaşlar Simsiki Göğüslere Kavuşursunuz....bide Destekli Sütyen Kullanmanjzi Tavsiye Ederim................

Son düzenleme:
siyah üzüm çekirdeği ekstresi die bangır bangır bagırıyo yav yapışkanlar :)

aktarlarda toz halinde satılan ekstreyi sabah akşam 1er tatlı kaşığı yutmaya çalışıcaksın (tadı biraz iğrenç de )

arkadaşlar belki çok zararlı ama sütyenle yatıyorum sütyenle kalkıyorum yani kısacası sütyenle yaşıyorum o kadar alıştım ki tahammül edemiyorum sütyensizliğe..bu sayede dik kalıoo=)

aa zaralımııı bende hiç çıkarmam :S :S ayh nası lzarır var pekicimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…