Dik göğüsler için önerileriniz

merhaba ben 18 yaşındayım ve büyük gögüslere sahibim ama çok sarkıklar büyümeden sadece dikleştirmek için ne yapmalıyım lütfen yardım ama çok büyükler büyürler diye korkuyorum o yüzden

avon ve orıfmale özellikle sarkada avon kremi büyütmede orıflame

canım ben şimdi 2sinden de alıcam ancak avon daha ucuz görünüyo ve 150ml ama o mu bahsedilen ürün bilmiyorum göğüs şekillendirici mor kapaklı değil mi, yoksa başka bir ürün daha var mı? bu aradaumarım reklama girmiyodur bu kadar detay!

slm kızlar,güzellik uzmanı olduğum için,bir şeylerde ben ekleyeyim.Gercekten dik göğüsler için sıcak duştan cıktıktan sonra soğuk su işe yarar.ama suyu avuçlarınızın içine doldurun ve altan yukarı sürerek vurun.bunu en az beş kere yapın..faydasını görürsünüz. çatlakları engellemek için.duştan sonra bebek yağı kullanın.Ayrıca doğum konturol haplarıda gögüsleri dikleştirir.yerimseniben

çatlaklar için acı badem sütü nasıl canım?

olur tabiki canım.ama bu tür yağları çatlaklar oluşmadan kullanmak daha faydalı.Oluşan çatlakları azaltabilir ama hiç bir ürün çatlakları gidermaz.Dışarda satılan pek çok ürün inanın sadece para tuzagı...

sarkan göğüs de dikleşmez mi yani :sinifsinif:

kesinlikle soğuk su!!! benm kilo vermemden ötürü sarkıp içleri boşalmşlardı. 1 aydır her duşta soğuk suyumu tutuyorum duştan sonrada mineral care vital bust jel ile masaj yapıyorum içleride doldu dikleşmeye de başladı:)kaydirigubbakcemile3 mineral care in bust jel ini de tavsiye ederim kızlar..

canım ne mutlu sana gend eyapıyorum dikleşti hafifde büyüdü sanırım sen de öle oldu mu canım
bide
bu minerall nerden aldın

kizlar cok tesekkur ederim, en buyuk korkumu sayenizde yendim. artik goguslerimin dikligini koruyabilcem!! yillardir evin icinde bile ellerimle tutarak gezerdim sırf sarkmasın diye :) ama bu soguk su olayına bayildim, denedim onayliyorum!!!! ilk baslarda zor oluyor alismasi ama sonra sonuc alinca seve seve giriosun o suyun altina :) :lepi:

fincan??????:1shok: o ne için ki ?????

Ya bi krem ismi falan yokmu? Soğuk su eminim fayda sağlıyodur ama tek başına sarkık göğüsleri bi anda dikleştiremezki kullanıp sonuç aldığınız bitkisel ilaç krem losyon filan yokmudur bi süre içinde şu göğüsleri bomba gibi yapsak delikafadulden Büyüklüğü iyi ama dik dursun istiyorummm naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…